Mohamed volgt een trainee tot BIM modelleur bij InWork. Hij vertelde ons over zijn keuze voor InWork en over zijn ambities.

 

GROEIEN TOT SPECIALIST

“Het is lastig om een bedrijf te vinden waar je je eerste carrièrestap wilt maken. Gelukkig kon ik mijn zoektocht snel stoppen nadat ik in contact was gekomen met InWork. Ik kreeg bij InWork verschillende studiemogelijkheden aangeboden om mijn ambities waar te maken, namelijk om uit te groeien tot een succesvolle BIM modelleur.”

WERKEN EN LEREN

“De reden waarom ik InWork als werkgever heb gekozen, is omdat ik door middel van een projectbasis de mogelijkheid krijg om bij verschillende bedrijven te werken. Daarnaast krijg ik persoonlijke begeleiding en advies, wat ervoor zorgt dat ik met succes mijn studie kan afronden.

De eerste stappen om uit te groeien tot succesvolle BIM Modelleur zijn ondertussen gezet: in september 2017 ben ik mijn carrière gestart bij BAM Bouw en Techniek en dezelfde dag ben ik met een MIT-W opleiding begonnen bij Deltion College in Zwolle. Het fijne aan werken en leren is dat ik de lesstoffen gelijk in de praktijk kan brengen.”

AMBITIE

“Mijn doelen zijn om binnen 4 jaar een allround BIM modelleur te worden. Om dit doel te bereiken wil ik eerst de  MIT-W opleiding afronden en direct daarna starten met een HIT-W opleiding. Met de persoonlijke begeleiding vanuit InWork hoop ik dit in sneltreinvaart voor elkaar te krijgen.”

Mohamed, Trainee bij InWork

TRAINEESHIP OP MAAT

Een technische traineeship op maat, het kan bij InWork. Wij begeleiden jou graag in je zoektocht naar jouw droombaan door te luisteren naar wat jij wilt en kunt. Hierbij bieden we jou de begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt!

 

Meer over onze traineeships