Heb je jouw MBO diploma op zak en wil je graag relevante werkervaring op doen en jouw carrière daarmee een flinke boost geven? InWork biedt je de mogelijkheid het werk- en leertraject te volgen waarbij je de juiste certificaten behaalt die nodig zijn om de baan te bemachtigen die je graag wilt.

InWork betaalt je studie

Werken bij InWork betekent een flinke impuls voor je carrière. In korte tijd kun je door het meelopen op uiteenlopende projecten veel nuttige werkervaring opdoen. Bovendien wordt het behalen van diploma’s en certificaten gestimuleerd en volledig bekostigd.

Studeren op jouw manier

Iedereen studeert op zijn of haar eigen manier. Wij bieden je de mogelijkheid om te leren op de wijze die voor jou het beste is. Van e-learning tot aan klassikale leermethodes. Zo kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. Kortom, onze focus ligt op het verhogen van de haalbaarheid van een studie naast een fulltime baan: Op de ideale combinatie van werken en leren.

Persoonlijke begeleiding

Tijden het werk- en leertraject krijg je een persoonlijke Jobcoach toegewezen die je helpt je doelen op te stellen en ze ook te realiseren.

InWork opent deuren

Dankzij het werk- en leertraject verhogen InWorkers de kans om hun ideale baan te bemachtigen. Daarnaast krijgen brengen wij ze in contact met interessante bedrijven.

WERKEN EN LEREN ICT: THEORIE EN PRAKTIJK

Werken en leren ICT

Wil jij ook een goede ICT-carrière? Het enige dat wij van jou vragen is dat je gemotiveerd bent en dat je een ICT diploma hebt. Een vooropleiding in de ICT is echt noodzakelijk om iets voor je te kunnen betekenen. We kijken wel verder dan je CV en vinden wie jij bent als persoon belangrijker. Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen om de mogelijkheden van werken en leren in de ICT te bespreken.

werken en leren ict

Je HBO/WO opleiding afgerond? Dan is het IT Traineeship wat voor jou!

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Laat je gegevens achter!