InWork sluit haar eerste decennium af en maakt zich klaar voor de komende 10 jaar. Wij zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons IT Talent Development Team in de functie van IT Talent Recruiter.

Jij bent iemand met een frisse visie, creatieve geest en een leergierige instelling. Jij bent een volwaardig gesprekspartner voor jouw sollicitanten, vanaf het eerste contact tot en met het arbeidsvoorwaardengesprek. Met jouw creativiteit en strategisch inzicht weet je alle wervingskanalen optimaal te benutten en gemakkelijk in contact te komen met professionals. Jij hebt altijd een drukke agenda en spreekt dagelijks met nieuw talent. Daarnaast vind je de IT-branche interessant en ben je bereid je hier verder in te verdiepen.

Wat ga je doen?

  • Jij bent verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie van onze nieuwe hbo/wo IT collega?s die klaar zijn voor ons traineeship of voor een volgende stap. Dit betekent: veel vrijheid en variatie, gezien je verantwoordelijk bent voor het gehele proces van eerste contact tot en met contractbespreking;
  • Netwerken, zoeken en plaatsen van talentvolle kandidaten is dagelijkse kost voor jou. Dit doe je door het bezoeken van IT Events, Hogescholen & Universiteiten en door het gebruik van online media. Zelf een event organiseren voor (aankomend) IT talent of een goed iee? Je hebt alle vrijheid binnen InWork om jouw plannen en ideeën te verwezenlijken!
  • Jij maakt de juiste match door iemands kwaliteiten in te schatten en ambities te doorgronden op een open en persoonlijke manier. Dit doe je door het voeren van persoonlijke gesprekken met kandidaten, waarbij jij als IT Consultant zult optreden en naast een goede selectie maken, adviseer je kandidaten in hun loopbaan. Je bent in staat mensen te inspireren en te voorzien van een loopboonadvies gebaseerd op jouw kennis van de arbeidsmarkt.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent gedreven, resultaatgericht en een echte teamplayer;
  • Je beheert diverse gespreks- en coachingstechnieken en bent communicatief zeer vaardig;
  • 1 tot 4 jaar werkervaring binnen sales en/of recruitment;
  • Je wordt intrinsiek gemotiveerd om mensen te helpen aan een nieuwe baan, want: Wat is er nu mooier dan iemand te helpen aan hetgeen waar ze altijd al van droomden?!
  • Je houdt ervan om in een jong en informeel team te werken, met zeer korte lijntjes en veel FUN!

Solliciteer direct!


WIJ ZIJN INWORK.

InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT.

Onze corebusiness is het vinden én verbinden van Professionals, maar hen ook weer loslaten. Wij werven enthousiaste Professionals en helpen bij het waarmaken van ambities.

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en dat trekt ambitieuze, gedreven mensen. En daar zijn we trots op, want het begint bij onze mensen die InWork bijzonder en tot een succes maken! Hun gedrevenheid en passie is onze sleutel tot succes.

Met alle InWorkers werken wij al 10 jaar hard aan hetzelfde doel: om goede diensten en kwaliteit af te leveren mét een hoge FUN-factor.