Wat hebben wij vanaf de zomer veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen! Dit met dank aan ons vernieuwde Referral-programma. In totaal zijn er 500 mensen aangedragen. Ik hoor je al denken: ”Wat! 500?”. Ja, dat klopt. En ik ben trots! De afgelopen maanden zijn er gemiddeld zeven personen door IT-collega’s aangedragen. Wat is het geheim van dit succes?

Dat IT-collega’s zich fijn voelen bij InWork is bekend. De InWork-sfeer is een begrip geworden: een combinatie van een informele werkomgeving, leuke collega’s, hard werken en doorgroeien. Dat zo’n omgeving ook aan bekenden wordt gegund, blijkt wel uit de statistieken. Daarnaast wordt er een mooie bonus bij het aandragen van een nieuwe collega uitgekeerd. 1+1=2 zeg ik dan maar.

De afgelopen tijd is er op referralgebied het een en ander veranderd. Rob, Rick en ik (respectievelijk van links naar rechts op de foto) zijn sinds de zomer verantwoordelijk voor de referrals. Rick en ik houden ons voornamelijk bezig met het benaderen van referrals, terwijl Rob de grote lijnen bewaakt. Ik houd de aandrager altijd op de hoogte van mijn gesprekken met de door hem of haar aangedragen persoon. Terugkoppeling is voor ons erg belangrijk! Onze dank is namelijk groot en dat laten wij op deze manier ook graag blijken. Bijna iedereen die ik spreek reageert heel positief. Vaak hoor ik: “Wat leuk dat jullie mij via … benaderen”.

Tijd voor een nieuwe missie: 1.000 personen in 2016 aangedragen! Gaan we dat halen? Vast wel, ik houd je op de hoogte!

– Casper Engel

Referral-500