Vrijdag 7 oktober vond wederom het HBO ICT Event plaats in het WTC in Rotterdam. Met een verzameling aan workshops, kennissessies en stands, hadden zo’n 600 IT studenten zich aangemeld om zich te verdiepen in alle ontwikkelingen en mogelijkheden op de IT arbeidsmarkt.  InWork kijkt terug op een leuke en leerzame dag!

foto-bij-de-stand_2

InWork was goed te vinden op het event met het InWork FIFA toernooi. Met 16 deelnemers werd er gestreden om de felbegeerde eerste prijs: Fifa 17! Deze prijs werd uitgereikt door niemand minder dan Valerio Zeno aan de FIFA Koning van de dag!

foto-fifa-koning

Ook de workshop van InWorker Vincent van Nieuwenburg (Network Consultant) was zeer geslaagd! Vincent nam ons mee in de wereld van security met als thema ‘’Ben jij hackerproof?’’  Vanuit het perspectief van een hacker keek hij samen met de aanwezige IT studenten naar veel gemaakte fouten binnen het security vak. Ook werden de studenten uitgedaagd om na te denken over security binnen hun eigen werkveld. De gegeven demo werd daarnaast zo ingericht dat deze ook thuis herhaald kan worden. Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten over de demo? Laat het dan weten, dan neemt InWork graag contact met je op.

foto-van-vincent-presentatie

Al met al was het een succesvolle dag waarbij de nodige zere duimen van het FIFA spelen wijzen op een leuke dag, maar ook zeker een dag waar ontwikkeling en kennisoverdracht centraal stond!