Na een periode van ruim 10 jaar gaat de samenwerking tussen de oprichters en eigenaren van InWork veranderen. Bart Kramer zal uit zijn huidige functie als directeur/aandeelhouder met ingang van heden terugtreden. Hij gaat een aantal van zijn persoonlijke ambities realiseren. Bart zal echter als eigenaar van het nieuwe kantoorpand een link houden met InWork.

Walter Buter zal als algemeen directeur en eigenaar met het directieteam de leiding van InWork op zich nemen en samen met alle collega’s verder bouwen aan de toekomst van het bedrijf.

Deze weloverwogen beslissing is na een lange periode van voorbereiding en in goede samenwerking tussen alle betrokkenen tot stand gekomen. Hierbij hebben zowel persoonlijke ambities als het gezamenlijk voornemen het beste voor InWork te realiseren, een bepalende rol gespeeld.

Hierbij willen wij onze klanten, collega’s en leveranciers bedanken voor het vertrouwen in InWork en de goede samenwerking in de afgelopen 10 jaar. Wij hebben een uitstekende basis en gaan de toekomst met enthousiasme tegemoet.

Namens de directie van InWork
Walter Buter