Michael Gouman, Teamleider SMO @ Telindus

“InWork kan ik het beste omschrijven als flexibel en innoverend. De wereld in de IT is zeer dynamisch en innovatief. InWork begrijpt dit en zoekt continu aansluiting in de partnership door op een informele manier zo goed mogelijk aan onze verwachtingen te blijven voldoen. De partnership met InWork heeft voor mij toegevoegde waarde doordat wij mee liften op initiatieven en traineeships. Daardoor stromen jonge IT Professionals bij ons in met de juiste certificeringen. ”

Mirjam Warnik, HR Adviseur @ Vancis

“Voor Vancis is InWork, naast de eigen wervingsinspanningen, een van de verlengstukken richting de arbeidsmarkt. Wij maken gericht gebruik van hun dienstverlening voor de instroom van Young Professionals op HBO niveau die wij verder trainen en begeleiden in het begin van hun loopbaan. InWork kent de ICT doelgroep goed. Zij weten precies wat jonge, ambitieuze ICT’ers drijft in hun werk en wat zij verwachten van een organisatie. Partnership staat centraal in de samenwerking. Vooral de transparante, enthousiaste en eerlijke samenwerking sluit goed aan bij het DNA van onze organisatie. En helemaal leuk is dat successen samen met InWork worden gevierd.”

Raymond Brouwer, Resource Planner @ MISCO Solutions

“Mijn ervaring met InWork is dat het écht gaat om een samenwerking. Ik heb InWork leren kennen als een betrokken partner die met je meedenkt, problemen direct oppakt en oplost en open en eerlijk zaken doet.

We waren op zoek naar een partij die voor ons een flexibel team van engineers kon regelen. InWork kon snel en goed voorzien in onze behoefte. Daarom zijn zij voor ons de ideale partner op het gebied van young IT professionals.

Mede door de gedrevenheid van de medewerkers van InWork was verlenging van het contract met een jaar een logisch gevolg.”

Gijs Peter Wirtz, Global Team Manager @ Atos

“InWork levert een constante stroom van goed gekwalificeerde IT kandidaten. De samenwerking is open en eerlijk. Door de korte lijnen en de goede bereikbaarheid van onze contactpersoon Rob kunnen we lekker snel schakelen. Dit werkt bijzonder prettig.

Ik ervaar InWork als een betrokken partner. Ze zijn goed op de hoogte van de werkzaamheden en mogelijkheden binnen Atos. De twee wekelijkse aanwezigheid onsite helpt hier zeker bij.“

Jeroen Hendriks, Team Leader Support @ Smurfit Kappa Group

“In 2010 is de samenwerking met InWork van start gegaan. Ik heb InWork leren kennen als een jonge, gedreven en professionele club. Zowel als werkgever voor de IT’ers als recruitmentpartner voor Smurfit Kappa heeft InWork haar toegevoegde waarde laten zien. Wat de samenwerking met InWork erg prettig maakt is de ontspannen en informele sfeer.

Wij zochten een partner die in staat is om de juiste ICT mensen te vinden die goed aansluiten bij het niveau van de functie en de cultuur van Smurfit Kappa. InWork heeft bewezen aan deze wensen te kunnen voldoen. Daarnaast weet InWork goed te anticiperen op onze behoeftes.”

Jan Louis, Hoofd Service & Techniek ICT @ Gelre Ziekenhuis

“Sinds de start van onze samenwerking in 2012 heeft InWork ons op verschillende afdelingen goed voorzien van gekwalificeerde ICT’ers. Van functioneel beheerders, packagers, migratiemedewerkers tot aan servicedeskmedewerkers.

Dankzij de interne trainingen die InWork voor ons heeft verzorgd, hebben we een verbetering van de performance van onze servicedesk mogen ervaren. Dit heeft ons ontzettend geholpen.”

Jan Deelen, Hoofd Engineering @ Hollandia Services

“Bij Hollandia hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We zien het graag dat je meegroeit in je werk en in de richting van je volgende functie.

We zochten een partij die ons kon voorzien van technisch personeel en net zoals wij speciale aandacht heeft voor de ontwikkeling van talenten. InWork is hierin voor ons een goede partij. Een partner die betrokken en betrouwbaar is en oprecht bijdraagt aan de groei van hun personeel.”

Ewoud de Wit, Managing Director @ DISKO computer care BV

“Met name de inzet, professionaliteit, flexibiliteit en de goede communicatie van de InWork medewerkers zijn in positieve zin opgevallen. Mede hierdoor zijn wij erin geslaagd onze projecten succesvol af te ronden met als resultaat zeer tevreden opdrachtgevers.”

Guus Juffer, Hoofd Technische Dienst @ Calduran

“Vanuit InWork verzorgen wij de instroom van jonge technici die zich volledig willen ontwikkelen binnen Caldarun. Bij Calduran gaan we voor hoogwaardige dienstverlening. We zijn vooruitstrevend en kijken goed om ons heen. Daarbij kijken we niet alleen naar de vragen van nu, maar ook naar die van de toekomst.

Een innovatieve partner zoals InWork kan goed inspelen op onze behoeftes. De samenwerking verloopt dan ook naar goede tevredenheid en de technische jongens van InWork zijn een waardevolle aanvulling voor onze organisatie.”

Hannes de Paauw, Manager Netwerkbeheer @ CTS IT

“Ik doe al sinds 2010 zaken met InWork. Ik heb ze gedurende deze jaren behoorlijk zien groeien, maar ze zijn hoe dan ook bij hun no-nonsense aanpak gebleven!” 

Mede dankzij de toegevoegde waarde van InWork voor mijn organisatie en hun concurrerende en eerlijke prijsstelling heb ik gekozen voor InWork als preferred ICT partner.”