Werkvoorbereider

Leeuwarden 2388 tot 3411 per maand

Haal jij energie uit het samenwerken met collega?s en klanten? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de energiesector? Word dan Werkvoorbereider bij!

Werkvoorbereider

Duiven 2388 tot 3411 per maand

Haal jij energie uit het samenwerken met collega?s en klanten? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de energiesector? Word dan Werkvoorbereider!

Werkvoorbereider

Amsterdam 2388 tot 3411 per maand

Haal jij energie uit het samenwerken met collega?s en klanten? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de energiesector? Word dan Werkvoorbereider bij!

Werkvoorbereider

Haarlem 2473 tot 3341 per maand

Weet jij van aanpakken? Én op zoek naar een afwisselende baan? Lees dan gauw verder voor meer informatie over de functie van werkvoorbereider.

Werkvoorbereider/ Werkstroombeheerder

Leiden 2318 tot 3312 per maand

Haal jij energie uit het samenwerken met collega?s en klanten? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de energiesector? Word dan Werkstroombeheerder!

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Amsterdam 2800 tot 3800 per maand

Wil jij als werkvoorbereider aan de slag bij een gaaf project in Amsterdam en ook nog eens een super mooi salaris verdienen?

Werkvoorbereider

Haarlem 2025 tot 3065 per maand

Wil jij anderhalve maand vakantie? Vind jij het een uitdaging om projecten met je team, zowel groot als klein, op te pakken? Dan is de functie van werkvoorbereider op jouw lijf geschreven.

Werkvoorbereider E-installaties

IJsselstein 2500 tot 3500 per maand

In deze functie ligt de doorgang van het werk in jouw handen? Is dat wat? Dan komen wij graag met je in contact!

Werkvoorbereider Elektrotechniek Utiliteit

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Ben jij iemand die als de druk hoog is het hoofd koel houdt, en weet jij het overzicht over grote projecten te bewaren? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Harderwijk 1900 tot 3200 per maand

Lijkt het jou leuk om te gaan werken als Werkvoorbereider W in de stadsverwarming?


vacature werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider/technisch planner ben je het spin in het web, je hebt een coördinerende taak en zorgt ervoor dat je collega’s hun werk goed kunnen doen. Je draagt zorg voor de voorraden, tekenpakketten en planningen. Daarnaast bereid je alle te bouwen machines voor. Wij hebben meerdere vacatures voor de leuke en verantwoordelijke functie van werkvoorbereider/technisch planner in de installatietechniek, elektrotechniek en machinebouw. Heb jij je MBO of HBO diploma op zak? Kijk dan snel welke vacature van werkvoorbereider/technisch planner het beste bij jou past.

Wij bieden onze werkvoorbereiders een contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren. In ons overzicht met vacatures kun je per regio zien op welke projecten je als werkvoorbereider bij InWork direct kunt starten.

Kun je momenteel geen passende vacature werkvoorbereider vinden? Laat vrijblijvend je cv bij ons achter zodat jij als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod van vacatures van werkvoorbereider/technisch planner.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?