Werkvoorbereider gezocht

Dordrecht 2500 tot 3500 per maand

Pak jij een probleem snel op en vind je de juiste oplossingen? Dan ben jij de collega waar wij opzoek naar zijn!

Werkvoorbereider Bouw

Utrecht 2500 tot 3500 per maand

Wat ga je doen? Als werkvoorbereider heb je een gevarieerde functie binnen het bouwproces. Je hebt contact met de opdrachtgever, plant de werkzaamheden in die op de bouwplaats gedaan moeten worden,…

Werkvoorbereider W/HVAC

Hoorn 2800 tot 2900 per maand

Jouw rol Werkvoorbereider W/HVACOf het nu verwarming, ventilatie, bevochtiging of airconditioning is, elk pand heeft het nodig om zo de vereiste comfort bieden. Als werkvoorbereider zal jij je binnen deze…

Werkvoorbereider/ Werkstroombeheerder

Amsterdam 2459 tot 3513 per maand

Haal jij energie uit het samenwerken met collega?s en klanten? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de energiesector? Word dan Werkstroombeheerder!

Werkvoorbereider Bouwkunde

Utrecht 2500 tot 3500 per maand

Veelzijdige functie voor organiserend talent!

Werkvoorbereider

Hillegom 2500 tot 3500 per maand

Jouw rol Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider met enkele jaren werkervaring die op termijn graag het stokje weer doorgeeft om zelf de kans tot projectleider…

Werkvoorbereider

Nederland 2267 tot 4289 per maand

Ben ik op zoek naar jou? Ik zoek iemand die het gaaf vind om te werken voor de grootste technische dienstverlener van Nederland. Van starter ontwikkelen tot allrounder? Als allrounder je kennis uitbreiden tot specialist? Wij gaan het voor je regelen!

Werkorganisator

Rotterdam 2300 tot 3500 per maand

Ben jij een planner in hart en nieren? En wil jij werken in een jong team? Lees dan snel verder over de functie van werkorganisator!

Traineeship Bouwkunde

Amsterdam 2021 tot 2615 per maand

Geef het begin van jouw technische carrière een vliegende start met het traineeship Bouwkunde!

Werkvoorbereider nieuwbouw

Amsterdam 2586 tot 3829 per maand

Ben jij een planner in hart en nieren? Gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwbouwprojecten? Dan is de functie van werkvoorbereider nieuwbouw op jouw lijf geschreven.


vacature werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider/technisch planner ben je het spin in het web, je hebt een coördinerende taak en zorgt ervoor dat je collega’s hun werk goed kunnen doen. Je draagt zorg voor de voorraden, tekenpakketten en planningen. Daarnaast bereid je alle te bouwen machines voor. Wij hebben meerdere vacatures voor de leuke en verantwoordelijke functie van werkvoorbereider/technisch planner in de installatietechniek, elektrotechniek en machinebouw. Heb jij je MBO of HBO diploma op zak? Kijk dan snel welke vacature van werkvoorbereider/technisch planner het beste bij jou past.

Wij bieden onze werkvoorbereiders een contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren. In ons overzicht met vacatures kun je per regio zien op welke projecten je als werkvoorbereider bij InWork direct kunt starten.

Kun je momenteel geen passende vacature werkvoorbereider vinden? Laat vrijblijvend je cv bij ons achter zodat jij als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod van vacatures van werkvoorbereider/technisch planner.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken.