Werkvoorbereider

Bunnik marktconform

Wil jij bijdragen aan de groei van een duurzaam bedrijfsonderdeel?

Calculator/werkvoorbereider

Rotterdam 2300 tot 3200 per maand

Jouw rol Een betrokken familiebedrijf, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, is op zoek naar een werkvoorbereider/calculator die hun team komt versterken. Als werkvoorbereider ben je…

Engineer Elektra Aanleg

Amsterdam 3000 tot 4000 per maand

In deze functie van Engineer ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de voorbereiding en afronding van complexe elektraprojecten!

Werkvoorbereider

Leiden 2200 tot 3000 per maand

Ben jij een echte planner? Draai jij je hand niet om voor berekeningen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de bouwsector? Als je op iedere vraag ja hebt geantwoord, ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

Werkvoorbereider W

Udenhout marktconform

Ziekenhuizen & Utiliteit

Voorman W – Chef Monteur W

Rotterdam in overleg

Ben jij het aanspreekpunt in jouw team en zou jij jouw kennis en ervaring willen delen met collega?s? Dan sluit deze vacature perfect aan bij jou!

Werkvoorbereider Bouw

Utrecht 2500 tot 3500 per maand

Jouw rol Een van de grotere bouwbedrijven van Nederland is per direct op zoek naar een Werkvoorbereider Service & Mutatie in de regio Utrecht. Als werkvoorbereider heb je een van…

Werkvoorbereider W-installaties

Utrecht marktconform

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de doorgang van het werk. Heb je kennis van W-installaties? En lijkt dit je wat?

Traineeship Bouwkunde

Amsterdam 2000 tot 2600 per maand

Geef het begin van jouw carrière een vliegende start als bouwkundig talent!

Werkvoorbereider / tekenaar

Heeten 2300 tot 3500 per maand

Is tekenen jouw passie? En weet jij tot in detail alle voorbereidingen te treffen voordat jouw collega’s in de praktijk aan de slag gaan? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie!


vacature werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider/technisch planner ben je het spin in het web, je hebt een coördinerende taak en zorgt ervoor dat je collega’s hun werk goed kunnen doen. Je draagt zorg voor de voorraden, tekenpakketten en planningen. Daarnaast bereid je alle te bouwen machines voor. Wij hebben meerdere vacatures voor de leuke en verantwoordelijke functie van werkvoorbereider/technisch planner in de installatietechniek, elektrotechniek en machinebouw. Heb jij je MBO of HBO diploma op zak? Kijk dan snel welke vacature van werkvoorbereider/technisch planner het beste bij jou past.

Wij bieden onze werkvoorbereiders een contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren. In ons overzicht met vacatures kun je per regio zien op welke projecten je als werkvoorbereider bij InWork direct kunt starten.

Kun je momenteel geen passende vacature werkvoorbereider vinden? Laat vrijblijvend je cv bij ons achter zodat jij als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod van vacatures van werkvoorbereider/technisch planner.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?