Werkvoorbereider/calculator Bouw

Amsterdam marktconform

Jouw rol Als afgestudeerde HBOer sta je aan het begin van je carrière, maar hoe kan je deze carrière vormgeven? Zoek jij de uitdaging waar jouw competenties goed op aansluiten, maar…

Tekenaar W

Rotterdam marktconform

Wil jij de installaties in projecten als De Rotterdam en de Markthal ontwerpen? Kijk dan niet verder. Voor een totaalinstallateur in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Tekenaar W….

ERVAREN WERKVOORBEREIDER

Haarlem in overleg

Een innovatief bouwbedrijf in de omgeving Noord-Holland is per direct opzoek naar een ervaren werkvoorbereider (nieuwbouw)!

Technisch Commercieel Medewerker

Bodegraven 2000 tot 2400 per maand

Jij krijgt alle ruimte om jezelf op zowel technisch als op commercieel vlak te ontwikkelen.

Werkvoorbereider bouw

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Voordat de bouw van een kantoorcomplex, winkelcentrum of woning van start gaat moet er veel geregeld worden.

Traineeship Bouwkunde

Amsterdam 2000 tot 2500 per maand

Geef het begin van jouw carrière als Bouwkundig HBO talent glans.

MBO Bouwkundig Traineeship

Landelijk 2000 tot 2500 per maand

Geef het begin van jouw carrière glans als Bouwkundig MBO talent.

Werkvoorbereider Service & Onderhoud

IJsselstein marktconform

Zoek jij een uitdaging? Word als Werkvoorbereider S&O o.a. adviseur aan de klant en jouw collega’s!

Startende werkvoorbereider bouwkunde

in overleg

Dynamische functie waarbij je verschillende mooie projecten gaat voorbereiden

Werkvoorbereider Elektrotechniek Utiliteit

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Ben jij iemand die als de druk hoog is het hoofd koel houdt, en weet jij het overzicht over grote projecten te bewaren? Lees dan snel verder!


vacature werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider/technisch planner ben je het spin in het web, je hebt een coördinerende taak en zorgt ervoor dat je collega’s hun werk goed kunnen doen. Je draagt zorg voor de voorraden, tekenpakketten en planningen. Daarnaast bereid je alle te bouwen machines voor. Wij hebben meerdere vacatures voor de leuke en verantwoordelijke functie van werkvoorbereider/technisch planner in de installatietechniek, elektrotechniek en machinebouw. Heb jij je MBO of HBO diploma op zak? Kijk dan snel welke vacature van werkvoorbereider/technisch planner het beste bij jou past.

Wij bieden onze werkvoorbereiders een contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren. In ons overzicht met vacatures kun je per regio zien op welke projecten je als werkvoorbereider bij InWork direct kunt starten.

Kun je momenteel geen passende vacature werkvoorbereider vinden? Laat vrijblijvend je cv bij ons achter zodat jij als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod van vacatures van werkvoorbereider/technisch planner.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?