VACATURE TECHNISCH TEKENAAR:

JUNIOR BOUWKUNDIG PROJECT ENGINEER/MODELLEUR

2000 tot 3500 per maand

Je bent super gemotiveerd om je carrière te starten in de techniek als Engineer/Modelleur?

Tekenaar E

Utrecht n.v.t.

Wil jij aan de slag als technisch tekenaar bij een van de meest toonaangevende installateurs in de omgeving van Utrecht?

Tekenaar Werktuigbouw Woningbouw

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Wil jij helemaal worden opgeleid tot BIM-modelleur en aan de slag met de nieuwste technologie? Grijp dan je kans en lees verder!

Tekenaar Werktuigbouw Utiliteit

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Wil jij helemaal worden opgeleid tot BIM-modelleur en aan de slag met de nieuwste technologie? Grijp dan deze kans op een vast contract en lees verder!

Tekenaar Werktuigbouw Stadverwarming regio Amersfoort

Amersfoort marktconform

Grijp de kans om aan de slag te gaan als Tekenaar Werktuigbouw in een jong en hecht team wat zich specialiseert in stadsverwarming!

Mechanical Engineer / tekenaar

Zuid-Holland marktconform

Ben je naast technisch ook creatief? Dan is dit jouw kans om op een hele gave R&D afdeling aan de slag te gaan als Mechanical Engineer!

Mechanical Engineer / tekenaar

Noord-Holland marktconform

Ben je naast technisch ook creatief? Dan is dit jouw kans om op een hele gave R&D afdeling aan de slag te gaan als Mechanical Engineer!

Opleidingstraject tot zelfstandig BIM-Modelleur

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Jezelf in twee jaar tijd ontwikkelen tot echte BIM-professional

Junior BIM Modelleur

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Ben jij momenteel Tekenaar in de Installatietechniek en heb jij interesse om te ontwikkelen richting BIM Modelleur? Solliciteer dan nu op ons Traineeship! START: september 2018.

BIM-modelleur W

Amersfoort 2654 tot 3431 per maand

Sta jij bekend als Pietje Precies? Ga aan de slag als BIM-modelleur W!

Opleidingstraject tot Zelfstandig Technisch BIM-Modelleur!

Rotterdam in overleg

Groei uit tot BIM-Specialist!

Tekenaar Elektrotechniek

Druten 2000 tot 3000 per maand

Aan de slag als technisch tekenaar bij één van de grootste totaalinstallateurs in de retail?

BIM-Modelleur E

Rotterdam 2654 tot 3431 per maand

Jij kon als eerste binnen de lijntjes tekenen vroeger, of niet? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij zoeken namelijk een BIM-modelleur Elektrotechniek. Het is daarbij essentieel dat je…

BIM-modelleur W

Rotterdam 2654 tot 3431 per maand

Jij kon als eerste binnen de lijntjes tekenen vroeger, of niet? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij zoeken namelijk een Tekenaar Werktuigbouw. Het is daarbij essentieel dat je…

BIM-modelleur

Zwolle 2500 tot 3500 per maand

Kan jij jouw ei kwijt in een functie als tekenaar? En word jij enthousiast van BIM? Kijk dan snel verder!


vacature technisch tekenaar

Ben jij op zoek naar een leerzame baan in de techniek? Als technisch tekenaar kun je aan de slag in uiteenlopende richtingen binnen de metaalindustrie en machinebouw. Je werkt voornamelijk in de tekenkamer en bent als technisch tekenaar verantwoordelijk voor het uitvoeren van berekeningen en het tekenen van een technisch onderdeel of installatie. Je werkt bijvoorbeeld met programma’s zoals AutoCAD, StabiCAD, NordiNet, EPLAN Electric P8, Inventor, SolidWorks en Solid Edge.

Vacature technisch tekenaar

InWork is altijd op zoek naar goede  technische tekenaars. Heb jij je MBO diploma installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek op zak? Of heb je een afgeronde HBO studie werktuigbouwkunde of mechatronica of vergelijkbaar en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Bekijk dan hieronder de vacatures van technisch tekenaar.

Kun je momenteel geen passende vacature technisch tekenaar vinden? Laat je cv bij ons achter zodat jij als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod van vacatures van technisch tekenaar.