VACATURE TECHNISCH TEKENAAR:

Tekenaar

Heerenveen 2300 tot 3300 per maand

Heb jij een achtergrond in de bouw en kennis van AutoCAD? Lijkt het je leuk om de basis te leggen voor verschillende projecten? Lees dan gauw verder!

BIM-modelleur

Hoorn 2369 tot 3033 per maand

Wil jij 45,9 vrije dagen én de mogelijkheid om parttime te werken? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Dan is de functie van BIM-modelleur echt iets voor jou!

Tekenaar E

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Wil jij aan de slag als technisch tekenaar bij een van de meest toonaangevende installateurs in de omgeving van Utrecht?

Tekenaar E/W

Zoetermeer 2000 tot 3000 per maand

Wil jij helemaal worden opgeleid tot BIM-modelleur en aan de slag met de nieuwste technologie?

Tekenaar

Harderwijk 2000 tot 3000 per maand

Grijp de kans om aan de slag te gaan als Tekenaar Werktuigbouw in een jong en hecht team wat zich specialiseert in stadsverwarming!

Bouwkundig tekenaar

Utrecht 2500 tot 3500 per maand

Jouw rol Is technisch tekenen jou op het lijf geschreven? Kan jij goed overweg met programma?s als AutoCAD en Revit? En vind jij het leuk om mee te werken aan…

Junior Tekenaar Werktuigbouwkunde

Hoofddorp 2000 tot 2800 per maand

In de omgeving van Amsterdam is er een functie beschikbaar waarbij jij in contact komt met een breed scala aan werktuigbouwkundige projecten die over de hele wereld plaatsvinden.

Tekenaar E

IJsselstein 2300 tot 3500 per maand

Visualiseer jij de installaties d.m.v. jouw tekeningen? Dan zoeken wij jou!

Revit-modelleur

Amsterdam 2200 tot 2800 per maand

Start je carrière met innovatieve kennis over het tekenprogramma Revit!

Tekenaar Elektrotechniek

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Ben jij het teken talent dat wij zoeken?

Tekenaar Werktuigbouw Woningbouw

Amsterdam 2000 tot 3000 per maand

Wil jij helemaal worden opgeleid tot BIM-modelleur en aan de slag met de nieuwste technologie? Grijp dan je kans en lees verder!

Mechanical Engineer / tekenaar

Zuid-Holland 2000 tot 3200 per maand

Ben je naast technisch ook creatief? Dan is dit jouw kans om op een hele gave R&D afdeling aan de slag te gaan als Mechanical Engineer!

Mechanical Engineer / tekenaar

Noord-Holland 2000 tot 3200 per maand

Ben je naast technisch ook creatief? Dan is dit jouw kans om op een hele gave R&D afdeling aan de slag te gaan als Mechanical Engineer!

Opleidingstraject tot zelfstandig BIM-Modelleur

Amsterdam 2000 tot 3000 per maand

Jezelf in twee jaar tijd ontwikkelen tot echte BIM-professional

BIM-modelleur W

Amsterdam 2654 tot 3431 per maand

Sta jij bekend als Pietje Precies? Ga aan de slag als BIM-modelleur W!


vacature technisch tekenaar

Ben jij op zoek naar een leerzame baan in de techniek? Als technisch tekenaar kun je aan de slag in uiteenlopende richtingen binnen de metaalindustrie en machinebouw. Je werkt voornamelijk in de tekenkamer en bent als technisch tekenaar verantwoordelijk voor het uitvoeren van berekeningen en het tekenen van een technisch onderdeel of installatie. Je werkt bijvoorbeeld met programma’s zoals AutoCAD, StabiCAD, NordiNet, EPLAN Electric P8, Inventor, SolidWorks en Solid Edge.

Vacature technisch tekenaar

InWork is altijd op zoek naar goede  technische tekenaars. Heb jij je MBO diploma installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek op zak? Of heb je een afgeronde HBO studie werktuigbouwkunde of mechatronica of vergelijkbaar en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Bekijk dan hieronder de vacatures van technisch tekenaar.

Kun je momenteel geen passende vacature technisch tekenaar vinden? Laat je cv bij ons achter zodat jij als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod van vacatures van technisch tekenaar.