VACATURE TECHNISCH TEKENAAR:

Bouwkundig Tekenaar

Alkmaar marktconform

Jij stelt als Bouwkundig Tekenaar nauwkeurig en gedetailleerd bouwtekeningen op.

Gezocht: uitdagende functie als bouwkundig tekenaar

Lelystad Centrum 2500 tot 3000 per maand

gedetailleerde tekeningen uitwerken en realiseren

BIM-modelleur

Den Haag marktconform

Jij stelt als BIM-modelleur nauwkeurig en gedetailleerd bouwtekeningen op met de nieuwste 3D software.

Traineeship Bouwkunde

Den Haag 2500 tot 3500 per maand

Geef het begin van jouw carrière glans als Bouwkundig HBO talent. Je bent super gemotiveerd om je carrière te starten in de bouw als:-Tekenaar-Werkvoorbereider-Calculator-Uitvoerder Echter, het vinden van die passende en uitdagende…

Tekenaar Werktuigkundige Installaties

Flevoland in overleg

Gezocht: HVAC Specialist | MBO 4 | Tekenaar | Installatietechniek | Werktuigbouwkunde | Vaste baan | MIT | Passie voor techniek!

BIM-modelleur W

Amersfoort 2654 tot 3431 per maand

Wil jij helemaal worden opgeleid tot BIM-modelleur en aan de slag met de nieuwste technologie?

Tekenaar E

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Wil jij aan de slag als technisch tekenaar bij een van de meest toonaangevende installateurs in de omgeving van Utrecht?

Tekenaar Werktuigbouw Woningbouw

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Wil jij helemaal worden opgeleid tot BIM-modelleur en aan de slag met de nieuwste technologie? Grijp dan je kans en lees verder!

Tekenaar Werktuigbouw Utiliteit

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

Wil jij helemaal worden opgeleid tot BIM-modelleur en aan de slag met de nieuwste technologie? Grijp dan deze kans op een vast contract en lees verder!

Tekenaar Werktuigbouw Stadverwarming regio Amersfoort

Amersfoort marktconform

Grijp de kans om aan de slag te gaan als Tekenaar Werktuigbouw in een jong en hecht team wat zich specialiseert in stadsverwarming!

Tekenaar Werktuigbouw Stadsverwarming

Amersfoort 2000 tot 3000 per maand

Heb jij net je MBO niveau 3/4 opleiding afgerond en wil jij zorgen dat iedereen er warmpjes bij zit? Ga dan aan de slag als Tekenaar W Stadsverwarming!

BIM Modelleur

Zwolle 2000 tot 3000 per maand

MBO | Werktuigbouwlundige | Tekenaar | Familiebedrijf | BIM Modelleren

Mechanical Engineer / tekenaar

Zuid-Holland marktconform

Ben je naast technisch ook creatief? Dan is dit jouw kans om op een hele gave R&D afdeling aan de slag te gaan als Mechanical Engineer!

Mechanical Engineer / tekenaar

Noord-Holland marktconform

Ben je naast technisch ook creatief? Dan is dit jouw kans om op een hele gave R&D afdeling aan de slag te gaan als Mechanical Engineer!

BIM-modelleur W

Amersfoort 2654 tot 3431 per maand

Sta jij bekend als Pietje Precies? Ga aan de slag als BIM-modelleur W!


vacature technisch tekenaar

Ben jij op zoek naar een leerzame baan in de techniek? Als technisch tekenaar kun je aan de slag in uiteenlopende richtingen binnen de metaalindustrie en machinebouw. Je werkt voornamelijk in de tekenkamer en bent als technisch tekenaar verantwoordelijk voor het uitvoeren van berekeningen en het tekenen van een technisch onderdeel of installatie. Je werkt bijvoorbeeld met programma’s zoals AutoCAD, StabiCAD, NordiNet, EPLAN Electric P8, Inventor, SolidWorks en Solid Edge.

Vacature technisch tekenaar

InWork is altijd op zoek naar goede  technische tekenaars. Heb jij je MBO diploma installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek op zak? Of heb je een afgeronde HBO studie werktuigbouwkunde of mechatronica of vergelijkbaar en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Bekijk dan hieronder de vacatures van technisch tekenaar.

Kun je momenteel geen passende vacature technisch tekenaar vinden? Laat je cv bij ons achter zodat jij als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod van vacatures van technisch tekenaar.