Monteur

Den Helder 3500 tot 4800 per maand

Veel verdienen en iedere maand twee weken vrij?

Dit is natuurlijk een droom van velen, maar nu heb jij ook de kans om van deze luxe te profiteren!

Field Service Engineer

Lelystad 3000 tot 5000 per maand

Zoek jij een baan waarbij je veel mag reizen en complexe technieken tegenkomt? Heb jij kennis van E en W? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Monteur Technische Dienst

De Lier 2500 tot 3500 per maand

Ervaring in de techniek maar nog niet uitgeleerd? Ontvang naast een riant salaris een volledig betaald opleidingstraject!

Servicemonteur

Joure 2000 tot 2800 per maand

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste servicemonteur? Vind je veilig werken belangrijk en hou je van afwisseling? Lees dan gauw verder!

Leerling Elektromonteur

Apeldoorn 1700 tot 2300 per maand

Ben jij een gemotiveerde starter en heb je interesse voor elektrotechniek? Kijk dan verder!

Monteur binnendienst

IJmuiden 2200 tot 2800 per maand

Zonder diploma aan de slag als binnendienst monteur? Met relevante werkervaring kan het!

Sprinkler monteur

Maarssen 2200 tot 2950 per maand

Laat jouw kennis en kunde zien als aankomend sprinkler monteur!

Junior Monteur Klimaattechniek

Woerden 1900 tot 2600 per maand

Wil jij jezelf te ontwikkelen richting de klimaattechniek? Dat komt goed uit! We zijn op zoek naar Monteurs voor ons ontwikkeltraject klimaattechniek.

Servicemonteur

Utrecht 2100 tot 2800 per maand

InWork is hard op zoek naar een goede servicemonteur die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken Ben jij een redder in nood? Lees gauw verder.

Servicemonteurs Brandbeveiligingssystemen

Utrecht 2400 tot 3000 per maand

Krijg jij het warm van detectie- en ontruimingsinstallaties? Dit is iets voor jou!


Vacature monteur

Wij hebben contacten met een groot aantal opdrachtgevers in de Techniek en daarom hebben wij zeer regelmatig vacatures voor monteurs. Denk aan vacatures voor servicemonteur en monteur technische dienst, maar ook voor monteurs in de machinebouw, voor het machinepark, in de industrie, in de ploegendienst of consignatiedienst. Heb jij je MBO diploma niveau 3 of 4 behaald in de techniek (elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde), bekijk dan snel onze technische vacatures.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?

vacature monteur

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende vacature monteur vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg