Sterke Servicemonteurs E en W in de regio Noordoostpolder gezocht

Emmeloord 1800 tot 2800 per maand

Jouw rol Ben jij fysiek in goede conditie, niet bang voor hoogtes en in het bezit van een MBO diploma Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde? Dan brengen we je graag op de…

Servicemonteur Toegangstechniek

Amsterdam 1900 tot 2300 per maand

Wij zijn per direct op zoek naar versterking in de regio! Zien wij je snel?

Mechanisch Monteur

Nijmegen 2500 tot 3500 per maand

Wil jij in een industriële omgeving werken en woon je in de buurt van Nijmegen? Dan hebben wij voor jou de perfecte vacature!

Medewerker Technische Dienst

Nijkerk 2000 tot 3000 per maand

Zorg jij ervoor dat Nederland vanavond weer kan genieten van heerlijke sauzen en soepen?

Allround Machinebouwer

Amersfoort 2000 tot 2800 per maand

Is het assembleren van machines voor jou een eitje? Lees dan snel verder!

(Junior) Monteur Technische Dienst

Utrecht 1700 tot 3000 per maand

Jouw rol Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende baan bij het grootste distributiecentrum van Hema in Utrecht en zie je het als een uitdaging om aan de slag te gaan…

Mechanisch monteur

Bunschoten-Spakenburg marktconform

Jouw rol Lokaliseren en verhelpen van storingen op mechanisch gebied aan productiemiddelen, installaties en handgereedschap; Repareren en vervangen van onderdelen met diverse (hand)gereedschappen; Verrichten van las- en bankwerkzaamheden; Verrichten van…

Field Service Engineer

Lelystad 3000 tot 5000 per maand

Voor een internationaal familiebedrijf binnen de bakkerij- en zoetwarenindustrie zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer. Zoek jij een baan waarbij je veel mag reizen en complexe technieken tegenkomt? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Monteur Technische Dienst

Zwolle 2300 tot 3500 per maand

Wil jij graag werken binnen een groeiende organisatie? Klinkt het als muziek in je oren wanneer je hoort dat je samen met je team verantwoordelijk bent voor onderhouden, repareren en het oplossen van storingen bij machines? Lees dan snel verder!

Elektromonteur Utiliteit

Utrecht 1800 tot 2550 per maand

Kom jij ons team versterken? We zijn hard op zoek naar een Elektromonteur Utiliteit!


Vacature monteur

Wij hebben contacten met een groot aantal opdrachtgevers in de Techniek en daarom hebben wij zeer regelmatig vacatures voor monteurs. Denk aan vacatures voor servicemonteur en monteur technische dienst, maar ook voor monteurs in de machinebouw, voor het machinepark, in de industrie, in de ploegendienst of consignatiedienst. Heb jij je MBO diploma niveau 3 of 4 behaald in de techniek (elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde), bekijk dan snel onze technische vacatures.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?

vacature monteur

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende vacature monteur vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg