Servicemonteur

Friesland 2000 tot 2600 per maand

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste servicemonteur? Vind je veilig werken belangrijk en hou je van afwisseling? Lees dan gauw verder!

Elektromonteur

Lisse 2200 tot 3000 per maand

Ben jij een trotse elektromonteur? Zou jij het tof vinden als jouw installaties in het grootste woonmagazine van Nederland te zien zijn? Lees gauw verder!

Technicus Hoogspanning

Amsterdam 2200 tot 3312 per maand

Wil jij je als technicus verder ontwikkelen in de hoogspanning? Reageer dan nu op deze vacature!

Leerling Elektromonteur

Apeldoorn 1700 tot 2600 per maand

Ben jij een gemotiveerde starter en heb je interesse voor elektrotechniek? Kijk dan verder!

Servicemonteur

Zwolle 1900 tot 2300 per maand

Ben jij een klantgerichte, spontane en enthousiaste servicemonteur met een passie voor techniek? En ben jij toe aan een functie met veel vrijheid waar je lekker onderweg bent in je eigen servicebus? Lees dan gauw verder!

(Aankomend) Mechanisch Monteur

Emmeloord 2000 tot 2500 per maand

Wil jij op grote hoogte werken aan windturbines?

Monteur Machinebouw

Zuid-Holland 0 tot 0 per maand

Transformeer jij losse pompen, assen, lagers en overige machineonderdelen tot een prachtig eindproduct?

Allround Monteur Machinebouw

Almere 2100 tot 3100 per maand

Transformeer jij losse pompen, assen, lagers, elektrische bekabelingen en PLC systemen tot een prachtig eindproduct?

Monteur Technische Dienst

Bunschoten-Spakenburg 2100 tot 3300 per maand

In een omgeving waar samenwerken voorop staat en meegroeien met de organisatie mogelijk is, sta jij aan het begin van een grote uitdaging binnen de TD!

Technische Dienst Monteur

Apeldoorn 2200 tot 3200 per maand

Heb jij twee rechterhanden en laat je die graag wapperen? Dan ben je aan het juiste adres in de broodbakkerij. Zelfs de nieuwste, moderne machines kunnen af en toe een momentje sleutelen gebruiken.


Vacature monteur

Wij hebben contacten met een groot aantal opdrachtgevers in de Techniek en daarom hebben wij zeer regelmatig vacatures voor monteurs. Denk aan vacatures voor servicemonteur en monteur technische dienst, maar ook voor monteurs in de machinebouw, voor het machinepark, in de industrie, in de ploegendienst of consignatiedienst. Heb jij je MBO diploma niveau 3 of 4 behaald in de techniek (elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde), bekijk dan snel onze technische vacatures.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?

vacature monteur

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende vacature monteur vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg