Chef Monteur Elektrotechniek

Zwolle 2200 tot 3200 per maand

Hou jij er van om alles in goede banen te leiden en daarbij zelf ook de handen uit de mouwen te steken? Lees dan gauw verder!

Monteur Elektrotechniek Schiphol

Schiphol 2896 tot 3324 per maand

Kom jij in aanmerking voor een vliegende start als elektromonteur op Schiphol?

Monteur Opbouw

Almere / Beilen 2100 tot 3100 per maand

Hou jij er van om je handen uit je mouwen te steken? Wij zijn op zoek naar een Monteur Opbouw die wil werken in een afwisselende en verantwoordelijke baan.

Werktuigbouwkundig Monteur

Hoorn 2000 tot 2300 per maand

Een transportband die de lucht in gaat? Tja, waarom niet? Dit is precies wat we dachten toen we onze verticale transportsystemen ontwikkelden. Inmiddels zijn onze transportsystemen wereldwijd in gebruik en groeien we uit tot gewaardeerde marktleider.

Eerste Monteur E&W

Hoogeveen 1900 tot 2600 per maand

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie als monteur E&W in de installatietechniek? Dan zoeken we jou!

Aankomend monteur sprinkler

Maarssen 2200 tot 2950 per maand

Laat jouw kennis en kunde zien als aankomend sprinkler monteur!

Machinebouwer

Zoetermeer 2200 tot 3500 per maand

In de regio Zoetermeer wordt er gezocht naar een machinebouwer die verantwoordelijk is voor het opbouwen van hightech speciaalmachines in de grafische industrie.

Servicemonteur

Friesland 2000 tot 2600 per maand

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste servicemonteur? Vind je veilig werken belangrijk en hou je van afwisseling? Lees dan gauw verder!

Elektromonteur

Lisse 2200 tot 3000 per maand

Ben jij een trotse elektromonteur? Zou jij het tof vinden als jouw installaties in het grootste woonmagazine van Nederland te zien zijn? Lees gauw verder!

Technicus Hoogspanning

Amsterdam 2200 tot 3312 per maand

Wil jij je als technicus verder ontwikkelen in de hoogspanning? Reageer dan nu op deze vacature!


Vacature monteur

Wij hebben contacten met een groot aantal opdrachtgevers in de Techniek en daarom hebben wij zeer regelmatig vacatures voor monteurs. Denk aan vacatures voor servicemonteur en monteur technische dienst, maar ook voor monteurs in de machinebouw, voor het machinepark, in de industrie, in de ploegendienst of consignatiedienst. Heb jij je MBO diploma niveau 3 of 4 behaald in de techniek (elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde), bekijk dan snel onze technische vacatures.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?

vacature monteur

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende vacature monteur vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg