Field Service Engineer

Lelystad 3000 tot 5000 per maand

Voor een internationaal familiebedrijf binnen de bakkerij- en zoetwarenindustrie zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer. Zoek jij een baan waarbij je veel mag reizen en complexe technieken tegenkomt? Dan is deze vacature perfect voor jou!

(Junior) Monteur Technische Dienst

Utrecht 1700 tot 3000 per maand

Jouw rol Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende baan bij het grootste distributiecentrum van Hema in Utrecht en zie je het als een uitdaging om aan de slag te gaan…

Monteur Technische Dienst

Zwolle 2300 tot 3500 per maand

Wil jij graag werken binnen een groeiende organisatie? Klinkt het als muziek in je oren wanneer je hoort dat je samen met je team verantwoordelijk bent voor onderhouden, repareren en het oplossen van storingen bij machines? Lees dan snel verder!

Technische dienst monteur

Lelystad marktconform

Een unieke TD functie met veel ruimte voor eigen inbreng voor verbeteringen.

Technicus EMRA

Hoogeveen 2500 tot 3500 per maand

Help jij mee aan een ongestoord onderhoudsproces?

Monteur Technische Dienst

Zwolle 2000 tot 3000 per maand

Heb jij twee rechter handen en weet jij alles op het gebied van storingen, onderhoud, afstellen en reparaties? Dan ben jij de Technische Dienst Monteur die wij zoeken!

Assemblagemonteur

Amsterdam 1800 tot 2100 per maand

Voor een hightech bedrijf in de flow control, pneumatiek, vacuümtechniek en dempingstechniek is er een positie beschikbaar in de assemblageruimte.

Sterke Servicemonteurs E en W in regio Noordoostpolder gezocht

Emmeloord 1800 tot 2800 per maand

Ben jij fysiek in goede conditie, niet bang voor hoogtes en in het bezit van een MBO diploma Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde?

Productspecialist Toegangstechniek

Rotterdam 2300 tot 2700 per maand

Ben jij met twee rechterhanden geboren, oftewel een technicus in hart en nieren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de functie van productspecialist toegangstechniek zijn wij namelijk op…

Monteur Technische Dienst

Bunschoten-Spakenburg 2100 tot 3300 per maand

Jouw rol In een omgeving waar samenwerken voorop staat en meegroeien met de organisatie mogelijk is, sta jij aan het begin van een grote uitdaging. Jij gaat je namelijk als…


Vacature monteur

Wij hebben contacten met een groot aantal opdrachtgevers in de Techniek en daarom hebben wij zeer regelmatig vacatures voor monteurs. Denk aan vacatures voor servicemonteur en monteur technische dienst, maar ook voor monteurs in de machinebouw, voor het machinepark, in de industrie, in de ploegendienst of consignatiedienst. Heb jij je MBO diploma niveau 3 of 4 behaald in de techniek (elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde), bekijk dan snel onze technische vacatures.

InWork is dé carrièreversneller en helpt jou je ambities waar te maken. Wil je weten hoe we jouw toekomst een flinke boost kunnen geven?

vacature monteur

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende vacature monteur vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg