Project Engineer

Zwolle 2500 tot 5000 per maand

Ervaren Project Engineer gezocht

Senior Engineer-W

Leiden in overleg

HBO | Senior | Ervaren| Engineer | Werktuigbouwkunde | Zuid-Holland | Leiden

Junior Engineer

Den Haag marktconform

HBO afgestudeerd? Wij zijn op zoek naar een Junior Engineer binnen de Glastuinbouw!

Engineer W-installaties

IJsselstein per maand

Vind je het ontwerpen van w-installaties mooi en heb je ambitie om verder te ontwikkelen? Dan hebben we een zeer interessante vacature!

Engineer W-installaties

Capelle aan den IJssel marktconform

Door groei zijn wij hard op zoek naar een Engineer W-installaties! Ben jij klaar voor iets nieuws en ben je creatief, innovatief en kostenbewust? Read on..

Engineer Mechatronica

Amersfoort in overleg

Voor een ontzettend groot bedrijf, die actief is in de industriële automatisering, ben ik per direct op zoek naar een Mechatronica engineer!

Software Engineer

Zuid-Holland marktconform

Binnen de (inter-)nationale en sterk concurrerende markt van de industriële automatisering liggen voor jou vele uitdagingen!

Software Engineer

Noord-Holland marktconform

Binnen de (inter-)nationale en sterk concurrerende markt van de industriële automatisering liggen voor jou vele uitdagingen!

Mechanical Engineer

Zuid-Holland marktconform

Hoe begin jij het liefste jouw loopbaan?

Mechanical Engineer

Noord-Holland marktconform

Hoe begin jij het liefste jouw loopbaan?


Vacature Engineer

Ben je op zoek naar een uitdagende Engineer vacature? Of een volgende stap in je carrière als engineer? En heb jij passie voor techniek? Wij hebben verschillende engineer vacatures op HBO en WO niveau. Van software engineer, mechanical engineer en process engineer tot aan hardware engineer. Als engineer doorloop je het gehele proces van een goed idee tot aan de ontwikkeling van een product. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van een nieuw product. Door te kijken naar wat beter kan maak jij in de functie van engineer het verschil.

InWork biedt haar engineers een vast contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren en volledige reiskostenvergoeding. Ook krijg je de beschikking over een job coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt.

vacature engineer

Je kunt de vacature engineers filteren op op plaats en aantal uur per week. Het getal achter de functie en plaats geeft aan hoeveel engineer vacatures er in de desbetreffende functiegroep en regio op dit moment open staan. De meest recente vacatures staan bovenaan. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende engineer vacature vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg