Technisch Werkvoorbereider Elektrotechniek

Alkmaar 2704 tot 3864 per maand

Vind jij het leuk om grootschalige infraprojecten vorm te geven? Word dan Werkvoorbereider!

Senior Mechanical Engineer

Utrecht 2900 tot 4000 per maand

Jij bent als technische zwaargewicht verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen van machines en het motiveren en inspireren van jouw collega’s in verschillende projectteams.

Traineeship Werktuigbouwkunde

Den Haag 2000 tot 3000 per maand

Over deze functie Een technisch traineeship op maat, kan dat? Ja, bij InWork wel! Je bent super gemotiveerd om je carrière te starten in de techniek maar wilt je nog…

Engineer / Werkvoorbereider Elektrotechniek

Almelo e.o 2300 tot 3300 per maand

Werken in een professionele omgeving en ook nog de kans hebben om jezelf te ontwikkelen? Vanuit InWork techniek zijn wij per direct op zoek naar een Engineer / Werkvoorbereider Elektrotechniek.

Engineer Infra en Gas

Amsterdam 2703 tot 3856 per maand

Vind jij het leuk om grootschalige infraprojecten vorm te geven? Lees dan snel verder!

Engineer Infra en Gas

Duiven 2704 tot 3864 per maand

Vind jij het leuk om grootschalige infraprojecten vorm te geven? Lees dan snel verder!

Engineer Infra en Elektra

Amsterdam 2704 tot 3864 per maand

Vind jij het leuk om grootschalige infraprojecten vorm te geven? Word dan Engineer!

Engineer Infra en Elektra

Duiven 2704 tot 3864 per maand

Vind jij het leuk om grootschalige infraprojecten vorm te geven? Word dan Engineer!

Engineer

Duiven 2704 tot 3864 per maand

Vind jij het leuk om grote projecten te organiseren in de energietechniek? Dan is dit je kans!

Software Engineer

Zuid-Holland 2000 tot 3000 per maand

Binnen de (inter-)nationale en sterk concurrerende markt van de industriële automatisering liggen voor jou vele uitdagingen!


Vacature Engineer

Ben je op zoek naar een uitdagende Engineer vacature? Of een volgende stap in je carrière als engineer? En heb jij passie voor techniek? Wij hebben verschillende engineer vacatures op HBO en WO niveau. Van software engineer, mechanical engineer en process engineer tot aan hardware engineer. Als engineer doorloop je het gehele proces van een goed idee tot aan de ontwikkeling van een product. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van een nieuw product. Door te kijken naar wat beter kan maak jij in de functie van engineer het verschil.

InWork biedt haar engineers een vast contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren en volledige reiskostenvergoeding. Ook krijg je de beschikking over een job coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt.

vacature engineer

Je kunt de vacature engineers filteren op op plaats en aantal uur per week. Het getal achter de functie en plaats geeft aan hoeveel engineer vacatures er in de desbetreffende functiegroep en regio op dit moment open staan. De meest recente vacatures staan bovenaan. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende engineer vacature vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!