Eplan tekenaar / hardware engineer

Bunschoten-Spakenburg 3000 tot 4500 per maand

Als Eplan tekenaar / hardware engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van kleine tot grote besturingskasten en systemen.

Service Engineer Binnendienst

Wapenveld marktconform

Jouw rol Voor een bedrijf dat internationaal actief is zijn wij op zoek naar een Service Engineer Binnendienst. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onwerpen en de fabricage van apparaten…

Aankomend Engineer

Amsterdam marktconform

Jouw rol Houd jij van projecten organiseren, van plannen en ligt jouw interesse in energietechniek? Dan is dit je kans! Ook als je nog geen ervaring hebt in deze branche….

Project Engineer (Aanleg Gas)

Amsterdam marktconform

Samen met je collega’s zorg jij voor veilig en betrouwbaar energietransport!

Engineer W

Capelle aan den IJssel 2500 tot 4000 per maand

Ben jij die technische schakel die vanaf moment één onmisbaar is?

PLC Engineer

Almere 3140 tot 3800 per maand

Klaar voor de volgende stap als PLC Engineer?

Consultant Energiebeheer

Amsterdam 2200 tot 4200 per maand

HBO | Installatietechniek | Analytisch vermogen | Energiemonitoring | systeem/installatie-processen

Mechanical Engineer / Constructeur Mechatronica

Barneveld marktconform

Als Mechanical Engineer werk je op de R&D afdeling waar je producten gaat ontwerpen, construeren en specificeren.

BIM Modelleur

Utrecht 2500 tot 3500 per maand

Ben jij de BIM modelleur die wij zoeken?

Projectengineer Industriële Automatisering

Nunspeet 2500 tot 4000 per maand

Wil jij werken voor opdrachtgevers zoals Ben & Jerry’s, Lipton Tea en Calvé? Lees dan snel verder!


Vacature Engineer

Ben je op zoek naar een uitdagende Engineer vacature? Of een volgende stap in je carrière als engineer? En heb jij passie voor techniek? Wij hebben verschillende engineer vacatures op HBO en WO niveau. Van software engineer, mechanical engineer en process engineer tot aan hardware engineer. Als engineer doorloop je het gehele proces van een goed idee tot aan de ontwikkeling van een product. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van een nieuw product. Door te kijken naar wat beter kan maak jij in de functie van engineer het verschil.

InWork biedt haar engineers een vast contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren en volledige reiskostenvergoeding. Ook krijg je de beschikking over een job coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt.

vacature engineer

Je kunt de vacature engineers filteren op op plaats en aantal uur per week. Het getal achter de functie en plaats geeft aan hoeveel engineer vacatures er in de desbetreffende functiegroep en regio op dit moment open staan. De meest recente vacatures staan bovenaan. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende engineer vacature vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg