Mechanical Engineer

Barneveld 2400 tot 3500 per maand

Als Mechanical Engineer werk je op de R&D afdeling waar je producten gaat ontwerpen, construeren en specificeren.

hardware engineer

Bunschoten-Spakenburg 3000 tot 4500 per maand

Als Eplan tekenaar / hardware engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van kleine tot grote besturingskasten en systemen.

R&D Engineer

Barneveld 2000 tot 3500 per maand

Als R&D Engineer lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van sorteer- en verpakkingsmachines

Software Engineer

Velsen-Noord 5000 tot 6200 per maand

Test als Software Engineer je stalen zenuwen in de rauwe wereld van de hoogovens. Hoe en waar ga je dit doen?

Traineeship Software Engineer

IJmuiden 3100 tot 3500 per maand

Start je carrière met een Traineeship als Software Engineer en test je stalen zenuwen in de rauwe wereld van de hoogovens. Hoe en waar ga je dit doen?

Engineer

Duiven 2550 tot 3850 per maand

Vind jij het leuk om grote projecten te organiseren in de energietechniek? Dan is dit je kans!

Software Engineer

Zuid-Holland in overleg

Binnen de (inter-)nationale en sterk concurrerende markt van de industriële automatisering liggen voor jou vele uitdagingen!

Software Engineer

Noord-Holland in overleg

Binnen de (inter-)nationale en sterk concurrerende markt van de industriële automatisering liggen voor jou vele uitdagingen!

BIM Opleiding

Amsterdam 2000 tot 3000 per maand

Wil jij jouw kennis van installatietechniek gebruiken voor het bouwen van de toekomst?

BIM Opleiding

Amsterdam 2300 tot 3000 per maand

Wil jij jouw kennis van installatietechniek gebruiken voor het bouwen van de toekomst?


Vacature Engineer

Ben je op zoek naar een uitdagende Engineer vacature? Of een volgende stap in je carrière als engineer? En heb jij passie voor techniek? Wij hebben verschillende engineer vacatures op HBO en WO niveau. Van software engineer, mechanical engineer en process engineer tot aan hardware engineer. Als engineer doorloop je het gehele proces van een goed idee tot aan de ontwikkeling van een product. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van een nieuw product. Door te kijken naar wat beter kan maak jij in de functie van engineer het verschil.

InWork biedt haar engineers een vast contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren en volledige reiskostenvergoeding. Ook krijg je de beschikking over een job coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt.

vacature engineer

Je kunt de vacature engineers filteren op op plaats en aantal uur per week. Het getal achter de functie en plaats geeft aan hoeveel engineer vacatures er in de desbetreffende functiegroep en regio op dit moment open staan. De meest recente vacatures staan bovenaan. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende engineer vacature vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg