Project Engineer Energienetwerken

Amsterdam n.v.t.

Complexe projecten organiseren? Interesse in energietechnieken, een commerciële insteek en vind je het leuk om veel contact te hebben met verschillende stakeholders? Dan zou dit jouw ideale baan kunnen zijn…

Engineer W-installaties

Capelle aan den IJssel marktconform

Door groei zijn wij hard op zoek naar een Engineer W-installaties! Ben jij klaar voor iets nieuws en ben je creatief, innovatief en kostenbewust? Read on..

Consultant Energiebeheer

Amsterdam in overleg

HBO | Installatietechniek | Analytisch vermogen | Energiemonitoring | systeem/installatie-processen

BIM Modelleur

Utrecht 2000 tot 3000 per maand

BIM modelleur | HBO WTB | HIT | Installatietechniek | Gebouw Gebonden Werktuigbouwkunde | HVAC | Bouw Informatie Model | Revit | 3 jaar ervaring| Innovatief

Engineer

Hoofddorp 2500 tot 3500 per maand

Zit reizen in je bloed maar denk je dat de beleving zelf nog beter kan?

Traineeship Elektrotechniek

Utrecht marktconform

Als je aan ons HBO Traineeship Elektrotechniek deelneemt, dagen wij je uit om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Challenge accepted?

Traineeship Installatietechniek Werktuigbouw

Utrecht marktconform

Als je deelneemt aan ons Traineeship HBO Installatietechniek Werktuigbouw gaat er bij InWork een wereld voor je open. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

TECHNISCH TRAINEESHIP

Utrecht 1800 tot 2200 per maand

Klaar met je niveau 4 en nu tijd om carriere te maken? Kijk niet verder, dit is jouw traineeship op maat!

Mechanical Engineer

Noord-Holland marktconform

Hoe begin jij het liefste jouw loopbaan?

Mechanical Engineer

Zuid-Holland marktconform

Hoe begin jij het liefste jouw loopbaan?


Vacature Engineer

Ben je op zoek naar een uitdagende Engineer vacature? Of een volgende stap in je carrière als engineer? En heb jij passie voor techniek? Wij hebben verschillende engineer vacatures op HBO en WO niveau. Van software engineer, mechanical engineer en process engineer tot aan hardware engineer. Als engineer doorloop je het gehele proces van een goed idee tot aan de ontwikkeling van een product. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van een nieuw product. Door te kijken naar wat beter kan maak jij in de functie van engineer het verschil.

InWork biedt haar engineers een vast contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren en volledige reiskostenvergoeding. Ook krijg je de beschikking over een job coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt.

vacature engineer

Je kunt de vacature engineers filteren op op plaats en aantal uur per week. Het getal achter de functie en plaats geeft aan hoeveel engineer vacatures er in de desbetreffende functiegroep en regio op dit moment open staan. De meest recente vacatures staan bovenaan. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende engineer vacature vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg