Operations Engineer Assembly

Bunschoten-Spakenburg 2900 tot 4000 per maand

Jouw rol Binnen deze functie biedt je ondersteuning aan de Assembly Shop om producten en processen op kwaliteitsstand te brengen zodat deze voldoen aan klantspecificaties. Je werkt intensief samen met…

Engineer

Hoofddorp 2500 tot 3500 per maand

Zit reizen in je bloed maar denk je dat de beleving zelf nog beter kan?

PLC Engineer

Almere 3140 tot 3800 per maand

Klaar voor de volgende stap als PLC Engineer?

Consultant Energiebeheer

Amsterdam 2200 tot 4200 per maand

HBO | Installatietechniek | Analytisch vermogen | Energiemonitoring | systeem/installatie-processen

BIM Modelleur

Utrecht 2500 tot 3500 per maand

Ben jij de BIM modelleur die wij zoeken?

Traineeship Elektrotechniek

Utrecht marktconform

Als je aan ons HBO Traineeship Elektrotechniek deelneemt, dagen wij je uit om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Challenge accepted?

Traineeship Installatietechniek Werktuigbouw

Utrecht 2400 tot 3500 per maand

Als je deelneemt aan ons Traineeship HBO Installatietechniek Werktuigbouw gaat er bij InWork een wereld voor je open. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Mechanical Engineer

Noord-Holland marktconform

Hoe begin jij het liefste jouw loopbaan?

Mechanical Engineer

Zuid-Holland marktconform

Hoe begin jij het liefste jouw loopbaan?

Opleidingstraject: Van Monteur naar BIM-Modelleur

Harderwijk 2000 tot 3000 per maand

In twee jaar tijd ontwikkelen van monteur naar BIM-modelleur!


Vacature Engineer

Ben je op zoek naar een uitdagende Engineer vacature? Of een volgende stap in je carrière als engineer? En heb jij passie voor techniek? Wij hebben verschillende engineer vacatures op HBO en WO niveau. Van software engineer, mechanical engineer en process engineer tot aan hardware engineer. Als engineer doorloop je het gehele proces van een goed idee tot aan de ontwikkeling van een product. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van een nieuw product. Door te kijken naar wat beter kan maak jij in de functie van engineer het verschil.

InWork biedt haar engineers een vast contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren en volledige reiskostenvergoeding. Ook krijg je de beschikking over een job coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt.

vacature engineer

Je kunt de vacature engineers filteren op op plaats en aantal uur per week. Het getal achter de functie en plaats geeft aan hoeveel engineer vacatures er in de desbetreffende functiegroep en regio op dit moment open staan. De meest recente vacatures staan bovenaan. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten bij wat voor bedrijf je solliciteert. Op de pagina werken in de ict of techniek kun je meer informatie vinden over wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kun je geen passende engineer vacature vinden, dan kun je altijd geheel vrijblijvend je CV bij ons achterlaten. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures, dus er is best kans dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg