Wat?

Een technisch traineeship op maat, kan dat? Ja, bij InWork wel! Wij begeleiden jou graag in je zoektocht naar je droombaan. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als werktuigbouwkundige tekenaar bij een ingenieursbureau of ben jij de engineer die alle elektrotechnische processen rondom fabrieksmachines beheerst? Van PLC-systemen tot de motor in een hijskraan; de mogelijkheden bij onze partners zijn eindeloos!

  Hoe?

Door te luisteren naar wat jij wilt en kunt. Bij ons krijg je de unieke kans om bij een of meer van onze partners te ontdekken waar jouw passie ligt. Zodra je goed op je plek zit stroom je uit. Zo gingen 90 % van onze talenten je voor.

  Coach

Je jobcoach is jouw persoonlijke adviseur en vraagbaak die jou op zowel persoonlijk als professioneel gebied zal begeleiden. Samen met je coach stel je een opleidingsplan op wat jou zal helpen je doelen zo snel mogelijk te bereiken.

  Opleidingen en trainingen

Als trainee krijg je alle tijd en budget van ons om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Een verdiepingscursus Inventor of een workshop  projectleiden? Jou verder brengen is ons doel.

 Waarom?

Met een gemiddelde leeftijd van 27 op kantoor en onze nuchtere instelling snappen wij goed wat voor jou belangrijk is. Met onze open en eerlijke houding staan we bekend om snel schakelen en korte lijnen. Hier profiteer jij in het bijzonder van. Buiten het werk om zijn borrels en netwerkbijeenkomsten vaste prik.

  Wie?

Heb jij je technische HBO en / of WO diploma op zak en ben je klaar voor jouw volgende stap? Wij bieden jou flexibiliteit in combinatie met de zekerheid van een contract. Dit zorgt voor een ongekende start van jouw technische carrière!

technisch traineeship

Meld je direct aan voor het Technisch Traineeship!
Goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek?
Lees onze sollicitatietips!
KIES JOUW  TECHNISCH TRAINEESHIP

TECHNISCH TRAINEESHIP

Utrecht 1800 tot 2200 per maand

Klaar met je niveau 4 en nu tijd om carriere te maken? Kijk niet verder, dit is jouw traineeship op maat!

Technisch Traineeship

Zuid-Holland 1800 tot 2200 per maand

Klaar met je niveau 4 en nu tijd om carrière te maken? Kijk niet verder, dit is jouw traineeship op maat!

Traineeship Bouwkunde

Den Haag 2000 tot 2500 per maand

Geef het begin van jouw carrière als Bouwkundig HBO talent glans.

Traineeship Elektrotechniek

Zuid-Holland marktconform

Als je aan ons HBO Traineeship Elektrotechniek deelneemt, dagen wij je uit om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Challenge accepted?

Traineeship Elektrotechniek

Noord-Holland marktconform

Als je aan ons HBO Traineeship Elektrotechniek deelneemt, dagen wij je uit om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Challenge accepted?

Traineeship Bouwkunde

Amsterdam 2000 tot 2500 per maand

Geef het begin van jouw carrière als Bouwkundig HBO talent glans.