Technisch Traineeship

Heb jij je studie afgerond en ben jij op zoek naar een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende professionals de kans deel te nemen aan een traineeship. Op deze manier worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd.

Jouw eerste jaren als professional in de arbeidsmarkt zijn belangrijk en daarnaast zeer leerzaam. Je legt hier de basis voor je verdere carrière.
Je gaat niet alleen aan de slag met jouw persoonlijke vaardigheden en skills, maar ook met technisch inhoudelijke opleidingen. Om er op deze manier
voor te zorgen dat jij stappen maakt en uiteindelijk kan uitgroeien tot specialist in jouw vakgebied.

BIM-traineeship
Groei uit tot BIM-specialist dankzij het twee jaar durende traineeship van InWork. In deze twee jaar ga je intensief aan de slag met verschillende soft- en hardskill trainingen. Na het succesvol afronden van het traject ben jij zelfstandig BIM-modelleur.

Koelbootcamp
InWork biedt veelbelovende technici de kans deel te nemen aan de Koelbootcamp! Een intensief traject in samenwerking met onze partner Studium. De opleiding bestaat uit theorie die direct wordt uitgevoerd in de praktijk. Uiteraard hoort jouw F-gassen diploma hier ook bij.

  Wat?

Een technisch traineeship op maat, kan dat? Ja, bij InWork wel! Wij begeleiden jou graag in je zoektocht naar je droombaan. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als werktuigbouwkundige tekenaar bij een ingenieursbureau of ben jij de engineer die alle elektrotechnische processen rondom fabrieksmachines beheerst? De mogelijkheden bij onze partners zijn eindeloos!

  Hoe?

Door te luisteren naar wat jij wil en kunt. Bij InWork krijg je de unieke kans om bij een of meer van onze partners te ontdekken waar jouw passie ligt. Zodra je goed op je plek zit stroom je uit. Zo gingen 90 % van onze talenten je voor.

  Coach

Jouw coach is jouw persoonlijke adviseur en vraagbaak die jou op zowel persoonlijk als professioneel gebied zal begeleiden. Samen met je coach stel je een opleidingsplan op wat jou zal helpen je traineeship succesvol af te ronden.

 Waarom?

We hebben een nuchtere instelling en zijn open en eerlijk in onze communicatie. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en houden we de lijnen kort. Hier profiteer jij in het bijzonder van.

  Opleidingen en trainingen

Als trainee krijg je alle tijd en budget van ons om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Een verdiepingscursus Inventor of een workshop  projectleiden? Jou verder brengen is ons doel.

  Wie?

Heb jij je technische HBO en / of WO diploma op zak en ben je klaar voor jouw volgende stap? Wij bieden jou flexibiliteit in combinatie met de zekerheid van een contract. Dit zorgt voor een ongekende start van jouw technische carrière!

“De techniek staat nooit stil, daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid hebben zich te blijven ontwikkelen. Wij begeleiden onze medewerkers in hun voortgang en zorgen voor een op maat gemaakt ontwikkeltraject. Op deze manier kunnen zij zich verdiepen in hun vakgebied om uiteindelijk uit te groeien tot specialist. Samen maken wij ambities waar.”

Ivo Neuvel, directeur InWork Techniek

Laat vrijblijvend je CV achter!