Technisch Traineeship

  Wat?

Een technisch traineeship op maat, kan dat? Ja, bij InWork wel! Wij begeleiden jou graag in je zoektocht naar je droombaan. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als werktuigbouwkundige tekenaar bij een ingenieursbureau of ben jij de engineer die alle elektrotechnische processen rondom fabrieksmachines beheerst? De mogelijkheden bij onze partners zijn eindeloos!

  Hoe?

Door te luisteren naar wat jij wilt en kunt. Bij InWork krijg je de unieke kans om bij een of meer van onze partners te ontdekken waar jouw passie ligt. Zodra je goed op je plek zit stroom je uit. Zo gingen 90 % van onze talenten je voor.

  Coach

Je Job Coach is jouw persoonlijke adviseur en vraagbaak die jou op zowel persoonlijk als professioneel gebied zal begeleiden. Samen met je coach stel je een opleidingsplan op wat jou zal helpen je doelen zo snel mogelijk te bereiken.

 Waarom?

We hebben een nuchtere instelling en zijn open en eerlijk in onze communicatie. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en houden we de lijnen kort. Hier profiteer jij in het bijzonder van.

  Opleidingen en trainingen

Als trainee krijg je alle tijd en budget van ons om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Een verdiepingscursus Inventor of een workshop  projectleiden? Jou verder brengen is ons doel.

  Wie?

Heb jij je technische HBO en / of WO diploma op zak en ben je klaar voor jouw volgende stap? Wij bieden jou flexibiliteit in combinatie met de zekerheid van een contract. Dit zorgt voor een ongekende start van jouw technische carrière!

Laat vrijblijvend je CV achter!