InWork Techniek

Techniek is overal. Techniek betekent bedrevenheid. Brengt dingen tot stand.
Daar zijn mensen voor nodig; ambitieuze en vooruitstrevende doeners. Die doeners noemen we InWorkers.

Sinds de start van InWork Techniek hebben wij maar één doel voor ogen: jou gelukkig maken in je werk en je verder helpen in jouw ontwikkeling.

De trajecten op maat van InWork Techniek bieden de uitkomst om voor jou de perfecte job te vinden. Wij bieden jou wat je nodig hebt om je ambities waar te maken: een volgende stap, persoonlijke ontwikkeling, maar ook vastigheid.

We hebben een groot netwerk aan technische opdrachtgevers binnen de industrie, installatietechniek en de bouw. Hierdoor tellen we een grote diversiteit aan opdrachten, van lokale bedrijven tot grote internationale spelers.

Jouw ambitie gecombineerd met onze knowhow zorgen dat je uitgroeit tot specialist in jouw vakgebied.

Geïnteresseerd? Maar geen tijd?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Calculator

0 vacatures

Engineer

17 vacatures

Monteur

91 vacatures

Onderhouds-
/servicemonteur

32 vacatures

Tekenaar

33 vacatures

Werkvoorbereider

45 vacatures

Ons Netwerk, Jouw succes

RECHT DOOR ZEE. Afspraak is afspraak. Geen valse beloftes. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

Gerenommeerde PARTNERS. Wij brengen jou in contact met interessante bedrijven en opdrachtgevers. Hier kan jij jouw kennis en ervaring toepassen en daarnaast verder groeien in jouw vakgebied.

ONTWIKKELING. Leren, verbeteren en groeien. InWork helpt jou in je ontwikkeling en het waarmaken van jouw persoonlijke ambities.

BEGELEIDING. Bij InWork krijg je de ruimte om te leren en risico’s te nemen, maar ook om onderuit te gaan. Daarom krijg je van ons een Job Coach die je helpt bij het vallen en opstaan.

EERLIJK. In onze communicatie zijn we open en eerlijk. Niemand heeft iets aan beloftes die we niet kunnen waarmaken.

TRAINEESHIPS op maat. De snelkookpan voor je carrière. Onze traineeships op maat leiden je op tot specialist.

Meer weten over de mogelijkheden van traineeships? Lees meer..

Onze Opdrachtgevers

“Bij Hollandia hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We zien het graag dat je meegroeit in je werk en in de richting van je volgende functie.”

“Vanuit InWork verzorgen wij de instroom van jonge technici die zich volledig willen ontwikkelen binnen Caldarun. Bij Calduran gaan we voor hoogwaardige dienstverlening. We zijn vooruitstrevend en kijken goed om ons heen. Daarbij kijken we niet alleen naar de vragen van nu, maar ook naar die van de toekomst.”

Wat zeggen InWorkers?

“De reden voor mij om voor InWork te kiezen is voornamelijk het grote netwerk aan interessante bedrijven. Knap geregeld bij InWork.
InWork voelt goed aan wat je wilt, luistert naar je ambities en geven je het gevoel dat je er echt toe doet.”

Jeroen, 23 jaar Service Monteur Kraantechniek

“InWork heeft altijd goed aangevoeld wat ik wil en er werd naar mij geluisterd. Daardoor zit ik dan nu ook op een leuk project wat bij mij past. Ik heb een leuk team, er wordt hard gewerkt en ik leer veel. InWork schakelt snel, komt met oplossingen en houdt altijd goed contact met mij en de opdrachtgever. De communicatie is hierdoor fijn en duidelijk.”

Marc, 32 jaarWerkvoorbereider Bouw

“Een week na mijn eerste contact met InWork was ik de laatste dingen aan het regelen wat betreft mijn arbeidscontract: in no-time had InWork voor mij een passend project gevonden. Ik was verbaasd over hoe soepel dit allemaal ging."

Mitchell, 23 jaarServicemonteur Werktuigbouwkundige Installaties