TALENT SOLUTIONS

WIJ BEGRIJPEN DE DOELGROEP

Generatie Y is voor veel bedrijven onbegrijpelijk en ongrijpbaar. Voor de technische generatie Y geldt dit nog veel meer. En laten wij nou juist heel dicht bij deze doelgroep staan. Wij zijn generatie Y, wij snappen generatie Y en we hebben ons bedrijf daar 100% op ingericht.

INSTROOM VAN JONG TALENT ZORGT VOOR VERJONGING

InWork is een netwerkorganisatie van jong ICT en technisch talent. Kennis maken met young professionals is een voorwaarde voor verjonging en voor een frisse wind in uw organisatie. Young professionals borgen de instroom van kennis van de nieuwste ontwikkelingen en brengen balans in de leeftijdsopbouw van uw personeelsbestand.

Wij zijn actief in de volgende segmenten

 

Infra Systems

ENGINEER
ADMINISTRATOR
CLOUD
VIRTUALISATION

Infra Network & Security

NOC/SOC
ENGINEER
ADMINISTRATOR
CYBER SECURITY

Development

JAVA
.NET
TESTER
TECHNICAL APPLICATION ADMINISTRATOR

Business, IT & Management

BI
ERP/CRM
DATABASE
FUNCTIONAL APPLICATION ADMINISTRATOR

CREËREN VAN TALENT

Sommige profielen zijn onvindbaar. U kunt uiteraard toch blijven zoeken of ervoor kiezen zelf het talent te maken. De masterclasses van InWork creëren talent. We stellen graag samen met u de masterclasses samen om zo het gewenste talent te ontwikkelen.

TRAINEESHIPS

Wat de traineeships van InWork succesvol maakt is de volledig flexibele inrichting ervan. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen we het instapmoment, de inhoud en de duur van het traject. Daarnaast zijn uw trainees bij ons in vaste dienst, dus we kennen hun niveau, ambitie en potentie door en door. Wij begrijpen de ingrediënten voor een geslaagd traineetraject. Deze kennis delen wij graag met u.

INTERNATIONAAL TALENT

Technische young professionals zijn schaars in Nederland, terwijl de vraag naar deze groep steeds verder toeneemt. Om hierin te kunnen voorzien kijken wij verder dan de gebaande paden. Ons internationaal recruitmentteam focust zich op het opzetten, onderhouden en uitbreiden van een internationaal netwerk van ICT en technisch talent. Voordat we een passende opdracht hebben gevonden hebben wij papierwerk en huisvesting volledig geregeld. Ook onze internationale medewerkers kunnen dus direct bij u aan de slag.

ONZE TALENT SOLUTIONS

ONTWIKKELEN VAN TALENT

InWork is volledig ingericht op het ontwikkelen van de talenten van onze medewerkers. Iedere medewerker krijgt een Jobcoach toegewezen die zorgt voor de juiste persoonlijk begeleiding. Verder zorgen wij voor een opleidingsbudget en geven we onze medewerkers de mogelijkheid om via de InWork Academy de benodigde certificaten te behalen.

WERVING EN BINDING VAN JONG TALENT

InWork is ijzersterk in de werving en binding van veelbelovend jong talent. Dankzij onze samenwerking met MBO-, HBO- en WO-instellingen, innovatieve recruitmentmethodes en platform van online vacaturesites zijn wij uitgegroeid tot een netwerkorganisatie. Ons Talent Network verbindt het bedrijfsleven, studenten, young professionals en opleidingsinstituten met elkaar.

WIJ WERKEN MET EIGEN MEDEWERKERS

Wij werken alleen met eigen medewerkers. Op deze manier weten wij precies waar ze goed in zijn en waarin zij zich nog kunnen ontwikkelen. Op het moment dat zij bij ons in dienst treden brengen wij hun groeipad in kaart en helpen wij ze bij het waarmaken van hun ambities. Vanuit ons label Business Solutions doen onze medewerkers vervolgens relevante ervaring op in het werkveld. Hiermee creëren wij onze eigen waardevolle kweekvijver voor talent. En daar plukt u de vruchten van!