InWork Academy

InWork heeft een duidelijke visie op het ontwikkelen van haar medewerkers. Wij vinden dat we in onze medewerkers moet blijven investeren voor het behoud van kwaliteit en het stimuleren van doorontwikkeling. Vanuit deze visie is de InWork Academy ontstaan.

Wanneer onze medewerkers niet kunnen worden ingezet ,worden zij door de Service Delivery Managers of Accountmanagers voorzien van opleidingen en trainingen die van belang zij voor onze klanten. Deze trainingen worden actief begeleid vanuit de afdeling Quality Management en kunnen zowel op soft-skills als technische kennis zijn gericht. Hierdoor sluit de kennis en expertise ten alle tijden aan op de behoefte van onze klanten.

IT
Met onze InWork Academy hebben wij onder andere een Support traineeship (IT Academy) en traineeship Networking ontwikkeld.
Uiteraard zijn traineeships en trajecten op maat mogelijk; traineeships passend bij u als organisatie en bij onze medewerker.

Techniek
Om de schaarste op de markt te lijf te hebben wij diverse opleidingstrajecten gelanceerd, waaronder ons BIM traineeship en de bootcamp tot Koeltechnicus. Hiermee creëren wij onze eigen kweekvijver met technisch talent.