De InWork Academy is opgericht om (in samenwerking met het bedrijfsleven en opleidingsinstituten) trajecten te ontwikkelen om de expertise van talent precies aan te laten sluiten bij de wensen van onze partners.

Het opleiden van onze medewerkers is geen bijproduct. Het is één van onze pijlers. De focus op ontwikkeling van onze medewerkers zorgt ervoor dat al onze InWorkers over het kennisniveau beschikken waar de markt om vraagt. Daarbij ontwikkelen wij opleidings- en instroomprogramma’s voor onze medewerkers; op maat gemaakt voor onze mensen en passend bij u als organisatie.

Zo hebben wij onder andere een BIM traineeship en Bootcamp tot Koelmonteur ontwikkeld.
Uiteraard zijn traineeships en trajecten op maat mogelijk; traineeships passend bij u als organisatie en bij onze medewerker.

Wij bespreken de opties graag met u.

 

Koelbootcamp

In samenwerking met Studium zijn wij gestart met de Koelbootcamp. Een opleiding waarin wij mensen met een hoge technische affiniteit de mogelijkheid bieden zich om te scholen tot volwaardig koelmonteur. Tijdens deze opleiding krijgen onze medewerkers de basis Koudetechniek en behalen zij het F-gassen certificaat. Naast het theoretische gedeelte wordt er ook intensieve praktijkbegeleiding gegeven, zodat onze medewerkers na afloop van de opleiding direct inzetbaar zijn in uw organisatie.

VoordelenIntensieve en doelgerichte opleidingDoor een duurzame samenwerking creëren wij een nieuwe kweekvijver voor uw organisatieZowel theoretisch als praktisch opgeleid personeelIntensieve begeleiding vanuit InWork

Weet waar u aan toe bent!

Voordat de opleiding start worden er selectiegesprekken gevoerd. In samenwerking met uw organisatie zal de juiste match worden gemaakt. Zodra deze match is gemaakt zal de kandidaat in 20 trainingsdagen worden opgeleid tot koelmonteur. Vervolgens zal de kandidaat het traject voortzetten bij uw organisatie.

Selectie Medewerkers

InWork staat voor professionaliteit en kwaliteit en dat trekt ambitieuze, gedreven mensen aan. Daar zijn we trots op, want het begint bij de mensen, onze Professionals, die InWork bijzonder en tot een succes maken. Onze medewerkers zijn het kapitaal van ons bedrijf en met veel aandacht aangenomen, opgeleid en getraind. Hun gedrevenheid en passie is onze sleutel tot succes.

Onze Visie

InWork heeft een unieke visie op het ontwikkelen van haar medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat je in je medewerkers moet blijven investeren, voor het behoud van kwaliteit en stimuleren van doorontwikkeling. Daarnaast richten wij ons niet op het invullen van vacatures, maar richten wij ons op onze medewerkers; zodat wij uiteindelijk een passende functie vinden. De combinatie van opleidingstrajecten op maat en een passende baan, met daarbij goede begeleiding, zorgen ervoor dat onze medewerkers niet gewoon gaan werken, maar ook daadwerkelijk stappen maken en groeien binnen uw organisatie!

Traineeships op maat & het creëren van talent

Het BIM traineeship en de Koelbootcamp zijn ontwikkeld om de schaarste op de markt te lijf te gaan. Nederland kamt namelijk met een tekort aan goed opgeleid technisch personeel. Sommige profielen zijn hierdoor onvindbaar. U kunt uiteraard blijven zoeken of ervoor kiezen zelf het talent te “maken”.

Wat de traineeships en trajecten van InWork succesvol maakt is flexibele inrichting ervan. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen wij het instapmoment, de inhoud en de duur van het traject. Daarnaast zijn uw trainees bij ons in vaste dienst, hierdoor kennen wij hun niveau, ambitie en potentie door en door. Wij begrijpen de ingrediënten voor een geslaagd traineeship. Deze kennis delen wij graag met u.

Er zijn ook traineeships op maat mogelijk, traineeships passend bij als organisatie en bij onze medewerker. Wij bespreken graag de opties met u. We stellen graag met u een traineeship samen om het gewenste talent te ontwikkelen.

Contact