InWork IT Academy

De InWork Academy is opgericht om (in samenwerking met het bedrijfsleven en opleidingsinstituten) trajecten te ontwikkelen om de expertise van talent precies aan te laten sluiten bij de wensen van onze partners.

Wij maken gebruik van een online learning platform met 450+ IT gerelateerde opleidingen en trainingen. Het opleiden van onze medewerkers is geen bijproduct. Het is één van onze pijlers. De focus op ontwikkeling van onze medewerkers zorgt ervoor dat al onze InWorkers over het kennisniveau beschikken waar de markt om vraagt. Daarbij ontwikkelen wij opleidings- en instroomprogramma’s voor onze medewerkers; op maat gemaakt voor onze mensen en passend bij u als organisatie.

Zo hebben wij onder andere een Support traineeship (IT Academy) en traineeship Networking ontwikkeld.
Uiteraard zijn traineeships en trajecten op maat mogelijk; traineeships passend bij u als organisatie en bij onze medewerker.

Wij bespreken de opties graag met u.

In een half jaar tijd hebben er reeds 125 talenten deelgenomen aan de IT Academy, maar liefst 88 medewerkers zijn ondertussen als gecertificeerd IT Support enigeer aan de slag

Traineeships op maat & het creëren van talent

Het Networking traineeship en de IT Academy zijn ontwikkeld om de schaarste op de markt te lijf te gaan. Nederland kamt namelijk met een tekort aan goed opgeleide IT en technische professionals. Sommige profielen zijn hierdoor onvindbaar. U kunt uiteraard blijven zoeken of ervoor kiezen zelf het talent te “maken”.

Wat de traineeships van InWork succesvol maakt is flexibele inrichting ervan. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen wij het instapmoment, de inhoud en de duur van het traject. Daarnaast zijn uw trainees bij ons in vaste dienst, hierdoor kennen wij hun niveau, ambitie en potentie door en door. Wij begrijpen de ingrediënten voor een geslaagd traineeship. Deze kennis delen wij graag met u.

Er zijn ook traineeships op maat mogelijk, traineeships passend bij als organisatie en bij onze medewerker. Wij bespreken graag de opties met u. We stellen graag met u een traineeship samen om het gewenste talent te ontwikkelen.