Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en had het nummer van Cristiaan Spek, accountmanager bij InWork. Ik heb hem gebeld en na een kort gesprek, werd ik uitgenodigd op het kantoor in Amsterdam voor een persoonlijk gesprek. Kort hierna is een sollicitatiegesprek voor mij geregeld bij het projectbureau van De RuwBouw Groep in Hoogersmilde, een partner van InWork. Binnen 2 weken kon ik beginnen als Projectcoördinator bij De Ruwbouw Groep.

De RuwBouw Groep is een van de grootste leveranciers van prefab wanden, prefab vloersystemen en kalkzandsteen oplossingen. Als Projectcoördinator ben ik het aanspreekpunt voor zowel de interne organisatie als voor klanten. Met alle vragen over een lopend project kunnen zij bij mij terecht. Hierdoor lopen mijn werkzaamheden erg uiteen. Na de aanvraag van een klant bij verkoop, komt de opdracht bij mij binnen en ik coördineer alles tot en met de financiële afhandeling. Van het opstellen van een planning tot het regelen van de nodige materialen: als projectcoördinator ben ik een spin in het web. Komt er een aanvraag van een klant binnen? Dan laat ik de gewenste plannen uittekenen door de tekenkamer en maak een offerte op. Hierover schakel ik met de klant.

Het werk is ontzettend afwisselend door de vele technische uitdagingen in engineering en het persoonlijke contact met de werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders van de aannemers. Wat dit werk zo leuk maakt is de combinatie van eenvoudige en complexe projecten.

  • Daniël Huisman, Projectcoördinator bij De Ruwbouw Groep

 

projectcoördinator-bij-de-ruwbouw-groep