InWork opent nieuw, uniek hoofdkantoor

Amsterdam, 19 mei 2016

Met trots opent InWork de deuren van haar nieuwe pand. De organisatie voor Technisch Professionals is nu gevestigd aan de Johan Huizingalaan 400A in Amsterdam. InWork heeft een ruim 3000m2 grote garage omgetoverd tot een “Urban Style” kantoor, uniek in Nederland. Het pand is een statement dat de hedendaagse zoektocht naar Work-Life Balance voorbijgaat, werken en leven met elkaar verbindt en laat zien dat je je in een werkomgeving letterlijk thuis kan voelen.

In juni 2006 namen oprichters Bart Kramer en Walter Buter de eerste ‘InWorker’ aan. Anno 2016 zijn er meer dan 1000 Professionals in dienst. InWork weet talent te binden door haar unieke aanpak: “De mix van een open cultuur, uitdagende projecten en alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, maken dat collega’s optimaal op hun plek zitten, functioneren en groeien” aldus Bart Kramer. Ook de groei op het hoofdkantoor gaat door. In 2015 is het aantal medewerkers op het hoofdkantoor in Amsterdam meer dan verdubbeld, waardoor het voormalig pand geen ruimte meer kon bieden voor de 120 medewerkers.

Sneak Preview
Dat er voorheen een garage was gevestigd is niet meer aan het pand af te lezen. Er is hier een levendige, speelse werkplek gecreëerd voor de werknemers. Passend bij de open, jonge cultuur van InWork. “Wij nemen talentvolle, verantwoordelijke mensen aan. Mensen met ideeën, lef en energie. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk en voldoende kunnen ontspannen. Gezonde, blije mensen maken samen een gezond, groeiend bedrijf!“.

Waarmee is de voormalig garage nu uitgerust? O.a.:

  • Een gratis biologisch restaurant met dagelijkse verse maaltijden en gezonde snacks;
  • Een gratis gym geschikt voor groepssporten als zaalvoetbal, zaalhockey, basketbal en voor dans- en yogalessen;
  • Een gameroom met pooltafel, airhockey, tafelvoetbalspel, flipperkasten en Playstations;
  • Een loungehoek met haard, inspirerende boeken, schaakspel…

Over InWork
InWork is sinds 2006 dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. Door het leveren van een brede dienstverlening van detacheren, het trainen en ontwikkelen van talent, tot het leveren van totaaloplossingen en outsourcing ontzorgt InWork haar klanten optimaal. InWork opereert vanuit een nationaal netwerk met 30.000 professionals, waarvan 1000 in vaste dienst.

persbericht1 (2) persbericht1 (1) persbericht1 (3) persbericht1 (4)