Opleidingen & trainingen

Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling en groei. Daarom vinden wij het belangrijk dat je naast het opdoen van relevante ervaring, ook verder kunt leren. Samen met jouw Job Coach ga je aan de slag met je eigen ontwikkelplan en opleidingsprogramma: op maat gemaakt voor jou.

InWork biedt je de mogelijkheid het werk- en leertraject te volgen. In deze snel veranderende markt is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen, jouw vakkennis aantoonbaar maakt en jezelf onderscheidend maakt.
Ga aan de slag met de juiste certificaten zodat jij je verder kunt specialiseren in jouw vakgebied.

InWork betaalt je studie

Werken bij InWork betekent een flinke impuls voor je carrière. In korte tijd kun je door het meelopen op uiteenlopende projecten veel nuttige werkervaring opdoen. Bovendien wordt het behalen van diploma’s en certificaten gestimuleerd en bekostigd.

Studeren op jouw manier

Iedereen studeert op zijn of haar eigen manier. Wij bieden je de mogelijkheid om te leren op de wijze die voor jou het beste is. Van e-learning tot aan klassikale leermethodes. Zo kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. Kortom, onze focus ligt op het verhogen van de haalbaarheid van een studie naast een fulltime baan: op de ideale combinatie van werken en leren.

Persoonlijke begeleiding

Tijden het werk- en leertraject krijg je een persoonlijke Job Coach toegewezen die je helpt je doelen op te stellen en ze ook te realiseren.

InWork opent deuren

Dankzij het werk- en leertraject verhogen InWorkers de kans om hun ideale baan te bemachtigen. Daarnaast brengen wij jou in contact met interessante bedrijven.

Je HBO/WO opleiding afgerond? Dan is het IT Traineeship wat voor jou!

InWorkers over hun ontwikkelplan

“Ik krijg veel ruimte, tijd en mogelijkheden wat betreft studie en trainingen. Hierbij heb ik 1 ding gemerkt: InWork denkt graag met je mee.”

Reinier (31) Support Engineer

“InWork heeft mij gebracht waar ik nu ben: ik heb een mooie eerste stap kunnen zetten in mijn carrière, ik heb certificaten op zak zoals o.a. CCNA, ben studerend voor CCNP en ben gegroeid in de richting van Netwerk. Dit heb ik onder andere kunnen bereiken door mijn Job Coach en de 1 op 1 ondersteuning die ik krijg. Dat heeft mij in 1,5 jaar tijd al zoveel verder gebracht.”

Nick (24) Network Support Engineer

“Het is voornamelijk het coaching gedeelte dat mij de doorslag heeft gegeven voor InWork te kiezen. Samen met mijn coach heb ik aan het begin duidelijke doelen gesteld. Het fijne is dat je altijd een stok achter de deur hebt en iemand die je helpt de eerste stappen te zetten naar je einddoel.”

Vincent

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Laat je gegevens achter!