Opleidingen & trainingen

Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling en groei. Daarom vinden wij het belangrijk dat je naast het opdoen van relevante ervaring, ook verder kunt leren. Samen met ons ga je aan de slag met je eigen ontwikkelplan en opleidingsprogramma: op maat gemaakt voor jou.

InWork biedt je de mogelijkheid het werk- en leertraject te volgen. In deze snel veranderende markt is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen, jouw vakkennis aantoonbaar maakt en jezelf onderscheidend maakt.
Ga aan de slag met de juiste certificaten zodat jij je verder kunt specialiseren in jouw vakgebied.

InWork Academy

Onze InWork Academy is opgericht om trajecten te ontwikkelen om de expertise van onze professionals precies aan te laten sluiten bij waar de markt om vraagt. Wij maken gebruik van een online learning platform met meer dan 450 IT gerelateerde opleidingen en trainingen. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de opleiding kan volgen die bij jou past!

Studeren op jouw manier

Iedereen studeert op zijn of haar eigen manier. Wij bieden je de mogelijkheid om te leren op de wijze die voor jou het beste is. Van e-learning tot aan klassikale leermethodes. Zo kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. Kortom, onze focus ligt op het verhogen van de haalbaarheid van een studie naast een fulltime baan: op de ideale combinatie van werken en leren.

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiding jou in de voortgang van jouw ontwikkeltraject en studie. Samen met jou stippelen wij een haalbaar looppad uit en  stellen wij  duidelijk doelen die helpen jouw ambities te bereiken. Zo ben jij verzekerd van een haalbaar en op maat gemaakt carrièreplan.

InWork opent deuren

Het opleiden en begeleiden van onze medewerkers behoort tot onze core business, hierbij staat jouw groei centraal: wat die groei precies is hangt af van jouw ambities. Dankzij het ontwikkeltraject op maat verhogen InWorkers de kans om hun ideale baan te bemachtigen. Daarnaast brengen wij jou in contact met interessante bedrijven.

Onze opleidingsfolders

Bekijk hier de InWork IT opleidingsfolder. In deze folder vind je een greep uit onze 450+ IT gerelateerde opleidingen en trainingen. Daarnaast vind je informatie over de verschillende looppaden en mogelijkheden.

Bekijk hier de InWork Techniek opleidingsfolder. In deze folder vind je alles over de ontwikkeltrajecten op maat. Daarnaast vind je informatie over hoe wij jou hierin begeleiden en hoe jij jouw ambities kan waarmaken.

441
InWorkers actief bezig met een training
808
Actieve cursussen dit jaar
450
Opleidingen en trainingen

InWorkers over hun ontwikkelplan

“Ik krijg veel ruimte, tijd en mogelijkheden wat betreft studie en trainingen. Hierbij heb ik 1 ding gemerkt: InWork denkt graag met je mee.”

Reinier (31) Support Engineer

“InWork heeft mij gebracht waar ik nu ben: ik heb een mooie eerste stap kunnen zetten in mijn carrière, ik heb certificaten op zak zoals o.a. CCNA, ben studerend voor CCNP en ben gegroeid in de richting van Netwerk. Dit heb ik onder andere kunnen bereiken door mijn Job Coach en de 1 op 1 ondersteuning die ik krijg. Dat heeft mij in 1,5 jaar tijd al zoveel verder gebracht.”

Nick (24) Network Support Engineer

“Het is voornamelijk het coaching gedeelte dat mij de doorslag heeft gegeven voor InWork te kiezen. Samen met mijn coach heb ik aan het begin duidelijke doelen gesteld. Het fijne is dat je altijd een stok achter de deur hebt en iemand die je helpt de eerste stappen te zetten naar je einddoel.”

Vincent, Network & Security consultant

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Laat je gegevens achter!