Onze Werkwijze

Werk is serious business, maar dat betekent niet dat we niet op een ontspannen manier kunnen werken. Wij zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak.

Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en dat trekt ambitieuze, gedreven mensen. En daar zijn we trots op! Want het begint bij de mensen, onze InWorkers, die InWork bijzonder en tot een succes maken.

Een InWorker is écht. Gedreven tot op het bot, met passie voor het vak en ongekend goed in wat hij of zij doet. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en streven wij ernaar dat alle InWorkers de beste versie van zichzelf kunnen laten zien.

Kernwaarden

VOORUITSTREVEND. lef hebben is bang zijn, maar het toch doen. InWork heeft lef: wij veranderen mee met de constant bewegende markt en willen hierin vernieuwend zijn. Wij durven risico te nemen.

AMBITIEUS: ijverig en verder willen komen. Wij leggen de lat hoog en stellen duidelijke doelen: realistische doelen, maar wel waarvoor we moeten knokken.

ENERGIEK: een groep daadkrachtige Professionals met een gezonde dosis ambitie en werklust. Dat zorgt voor energie. En dankzij energie: ga je vooruit.

PROFESSIONEEL: wij zijn bekwaam en bezig met ons vak. Met een duidelijk doel voor ogen: waarde creëren voor onze medewerkers en partners.

BETROKKEN: wij zijn een loyale partner en werkgever. Wij zijn er voor onze mensen: voor nu, maar ook op de lange termijn. Wij denken graag mee en staan daarbij altijd dichtbij onszelf. Open en eerlijk.