Onze Werkwijze

Werk is serious business, maar dat betekent niet dat we niet op een ontspannen manier kunnen werken. Wij zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak.

Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en dat trekt ambitieuze, gedreven mensen. En daar zijn we trots op! Want het begint bij de mensen, onze InWorkers, die InWork bijzonder en tot een succes maken.

Een InWorker is écht. Gedreven tot op het bot, met passie voor het vak en ongekend goed in wat hij of zij doet. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en streven wij ernaar dat alle InWorkers de beste versie van zichzelf kunnen laten zien.

Kernwaarden

AMBITIEUS. ijverig, verder willen komen en gedreven tot op het bot. Wij leggen de lat hoog en stellen duidelijke doelen: realistische doelen, wel waarvoor we moeten knokken.

DOORZETTER. Kan niet, kennen we niet. Alles is mogelijk, zolang je maar lef hebt en er hard voor werkt. We helpen en halen het beste uit elkaar en zoeken altijd naar nieuwe kansen en groei .

ENERGIEK. een groep sympathieke en energieke optimisten met een gezonde dosis werklust . Dat zorgt voor energie! En dankzij energie: ga je vooruit .

SAMEN. Oftewel; togetherness. We zijn integer en loyaal naar elkaar en de mensen met wie wij werken. We hebben respect voor elkaar, maar zijn ook kritisch en houden elkaar scherp. Wij doen het samen.

WE ZIJN SERIEUS OVER WAT WE DOEN, MET PLEZIER IN HOE WE DAT DOEN,  MET ELKAAR. 

Diversiteitsstatement

Bij InWork staan onze mensen, onze InWorkers, centraal. InWork streeft naar een diverse en inclusieve cultuur. Een cultuur waarin iedereen zich gewaardeerd, gehoord en welkom voelt.

InWork hecht grote waarde dat onze medewerkers van elkaar verschillen. Deze verschillende zienswijzen, culturen en ervaringen zetten wij in om onze klanten optimaal te bedienen. InWork is van mening dat door diversiteit je organisatie efficiënter en innovatiever is, door de vele eigenschappen, talenten en opvattingen van ieder individu.

Diversiteit bij InWork staat voor een diverse, evenwichtige samenstelling van onze medewerkers. Divers op leeftijd, geslacht, culturele of sociale afkomst en daarnaast werkervaring, competenties, opvattingen en werkstijlen. InWork zorgt dat al onze medewerkers toegang hebben tot kennis en maximale ontwikkelkansen.