InWork Dienstverlening

InWork is gespecialiseerd in een totaalpakket aan services en diensten. In de eerste plaats leveren wij gekwalificeerd personeel voor projecten en (tijdelijke) functies.

Bij InWork helpen wij onze klanten wendbaar te blijven in een snel veranderende wereld. Wij leveren oplossingen waarmee wij met de inzet van onze mensen duidelijk herkenbare waarde creëren voor onze klanten. Daarbij  helpen wij onze medewerkers, onze InWorkers, hun potentieel te realiseren.

Daarnaast vinden, ontwikkelen en leiden wij Professionals op (Quality Management). Het service portfolio van InWork is daardoor méér dan alleen detachering. Van outsourcing, tot co-sourcing en consultancy tot tailored resource solutions, contracting en knowledgde management; de oplossingen van InWork ondersteunen bij fundamentele bedrijfsprocessen en ontzorgen al jaren organisaties en afdelingen op operationeel gebied. Door ons altijd te richten op de kern, maken wij het verschil. 

Detachering
Haal gemakkelijk en snel hoogopgeleid personeel in dienst. InWork heeft een poule van representatieve en vakkundige medewerkers in dienst, die u altijd kunt inzetten voor tijdelijke vervanging, verlaging van de werkdruk, het wegwerken van achterstanden, ter versterking bij de uitvoer van projecten, maar ook als je medewerkers langer aan je wilt binden.

Onsite Support & Service en Onderhoud
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van lokaal werkplek- en IT support dienstverlening en voor service en onderhoud aan uw machinepark of de installaties bij uw klanten (techniek). Wij zijn pas tevreden als u en uw klanten en/of eindgebruikers tevreden zijn. Lees hier alles over Onsite Support (IT) en Service & Onderhoud (Techniek).

InWork Academy
Naast de volledige sourcing richten wij ons op het ontwikkelen van IT en technisch talent. Het opleiden en begeleiding van onze doelgroep behoort tot onze corebusiness. Wij ontwikkelen opleidings- en instroomprogramma’s voor onze professionals. Op maat gemaakt voor onze medewerkers, maar ook passend bij u als organisatie. We trainen, coachen en investeren in cursussen, dit om onze dienstverlening zo interessant en optimaal mogelijk te houden.

Service Desk Services
InWork is dè specialist op het gebied van IT eindgebruikersondersteuning. Onze corebusiness is gegroeid van het vinden en verbinden van Professionals naar het leveren van totaaloplossingen voor IT Support. Ons support leveren wij bij 200+ partners door het hele land. Dagelijks ondersteunen onze medewerkers meer dan 450.000 eindgebruikers. InWork is daarmee de expert op het gebied van IT eindgebruikersondersteuning.