Heb jij ervaring in de ICT? En wil jij werken op Schiphol? Ontdek dan de complexe IT infrastructuur van KLM Royal Dutch Airlines. Is dit waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Stap dan aan boord!

Jouw rol

Voor de IT techcafés op Schiphol, die behoorlijk complex en uitdagend zijn, zoeken wij een Onsite Support Engineer. Op deze locaties houd jij je bezig met het oplossen van uiteenlopende ICT-gerelateerde incidenten. De incidenten komen uit verschillende hoeken, bijvoorbeeld van: stewardessen, floorwalkers en piloten. Dit kunnen hard- en softwarematige incidenten zijn. Daarnaastben je ook verantwoordelijk voor de webportal, waarbij eindgebruikers op locatie benodigde producten kunnen aanvragen. Indien de aanvraag is goedgekeurd, dan komt dit bij jou terecht en dan pak jij dit direct op! De eindgebruikers en IT techcafés zitten voor en achter de security-check van Schiphol. Daarom krijg je een Schiphol en KLM-pas om elke eindgebruiker optimaal te kunen ondersteunen. Dat betekent dat je op unieke plekken komt, zoals de hangars waarbij je onder de vliegtuigen doorloopt.

Zie jij dit als een nieuwe uitdaging? Check dan ook even of de functie-eisen en voorwaarden aansluiten bij jouw wensen en ervaringen!

Wat verwachten we van jou?
  • Je hebt een afgeronde ICT MBO niveau 4
  • Je hebt minimaal één jaar ICT ervaring opgedaan
  • Flexibiliteit is voor jou geen probleem, de werktijden variëren namelijk tussen 05:00- 21:00 uur en een zaterdag werken kan voorkomen
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, want je moet zelfstandig kunnen werken
Wat kan jij van ons verwachten?
  • Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit
  • Je hebt mooie doorgroeimogelijkheden
  • Je krijgt onregelmatigheidstoeslagen bij bepaalde diensten
  • Je hebt de mogelijkheid om kosteloos certificaten te behalen
  • Je krijgt een coach die jou ondersteunt bij je loopbaandoelen
Waarom werken bij InWork?

Lef, energiek, betrokken & ontzettend ambitieus: dat is InWork. ‘Onze InWorkers’ zijn ècht. Gedreven tot op het bot, met passie voor IT en ongekend goed in wat zij doen. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Dit doen we door trainingen, opleidingen en projecten te verzorgen die aansluiten bij het gewenste groeipad en ambities. Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!