Hoe werkt het?

ONS KENT ONS | referral klanten

Onze mensen, onze InWorkers, zijn het kloppende hart van onze organisatie. Jullie weten als geen ander het reilen en zeilen binnen InWork. Daarom heeft InWork een nieuw referral programma: ONS KENT ONS.

InWork ik altijd hard op zoek naar nieuwe partners waar wij mee samen kunnen werken en waar onze InWorkers aan de slag kunnen. Het ONS KENT ONS  referral programma zorgt ervoor dat jij wordt beloond voor de prospect / potentiële klanten die je bij ons aandraagt.
Voor elke stap in het proces word jij beloond. Hoe verder wij in gesprek gaan met de klant, hoe meer punten jij ontvangt.

Mail naar: onskentons@inwork.nl

In the end kan je voor één referral 1000 punten sparen. Je punten kan je inwisselen voor toffe cadeaus of natuurlijk door sparen. Hoe het referral programma precies werkt, lees je hieronder.

Aandragen contactgegevens prospect (10 punten)

Het begint natuurlijk allemaal bij het aanleveren van een lead.
Op het moment dat jij de contactgegevens van een persoon uit jouw netwerk bij ons aandraagt ontvang jij 10 punten. De prospect die jij aandraagt moet aantoonbaar uit je eigen netwerk komen en op de hoogte zijn dat wij contact zullen opnemen.

Telefonisch gesprek (50 punten)

We hebben de contactgegevens van de prospect van jou ontvangen, dus tijd voor een belletje. Er zal een telefonische gesprek en/of meeting bij de klant plaatsvinden om met elkaar kennis te maken en om te kijken wat wij zouden kunnen betekenen. En KASSA, als dit gesprek heeft plaatsgevonden, krijg jij 50 punten!

CV’s voorstellen (100 punten)

Er heeft een goed eerste gesprek plaatsgevonden en wij hebben een beeld van waar de klant naar op zoek is. Tijd om cv’s van medewerkers voor te leggen bij de klant.
Als wij profielen mogen neerleggen bij de klant krijg jij 100 punten! Je hebt nu dus al 160 punten gespaard! Easy hè!

Intake bij de klant (240 punten)

Yes! Het cv van een medewerker sluit goed aan bij de eisen en voorkeuren van de klant. Tijd voor een kennismaken tussen de klant en de medewerker! Daarvoor willen we jou natuurlijk  dik belonen, dus we knallen er gewoon 240 punten bovenop!

InWorker mag starten! (250 punten)

It’s a match! De InWorker en klant zijn beide enthousiast, dus de medewerker mag starten! Dit is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait!
Als aandrager ben jij hierin een belangrijke factor geweest, dus voor jou: 250 punten!

InWorker gestart! (350 punten)

Zodra iemand zijn eerste uren heeft gewerkt, ontvang jij 350 punten!

Eindstand: 1000 punten! Ka-ching!

Van deze punten kan je hele dikke cadeaus uitkiezen, uiteraard kan je ook doorsparen (tot 4000!).

Hier vind je alle prijzen per categorie!

100 Punten

Bijv. Fifa 20

500 Punten

Bijv. Vliegticket

1000 Punten

Bijv. Gameconsole Bundel

2000 Punten

Bijv. Samsung QLED 4k TV

4000 Punten

Bijv. Big Green Egg XL