Hoe werkt het?

ONS KENT ONS | referral medewerkers

Onze mensen, onze InWorkers, zijn het kloppende hart van onze organisatie. Jullie weten als geen ander het reilen en zeilen binnen InWork. Daarom heeft InWork een nieuw referral programma: ONS KENT ONS.

Want wie kan er een betere voorselectie maken van geschikte (potentiële) InWorkers, dan onze InWorkers zelf?

Het ONS KENT ONS referral programma zorgt ervoor dat jij wordt beloond voor de mensen die je bij ons aandraagt. Voor elke stap in het proces word jij beloond. Hoe verder iemand is in het sollicitatieproces, hoe meer punten!

Mail naar: onskentons@inwork.nl

In the end kan je voor één referral 1000 punten sparen. Je punten kan je inwisselen voor toffe cadeaus of natuurlijk door sparen. Hoe het referral programma precies werkt, lees je hieronder.

Let op: Momenteel kunnen de punten tijdelijk niet worden ingewisseld. Heb je voor april 2020 de volledige 1000 punten gespaard, dan kun je deze wel inwisselen. Mocht je hier een vraag over hebben kan je deze stellen via onskentons@inwork.nl

CV (10 punten)

Het begint natuurlijk allemaal bij het CV van de (potentiële) InWorker.
Op het moment dat jij de contactgegevens van een persoon uit jouw netwerk bij ons aandraagt of een CV aanlevert,  gaan wij kijken of we op basis van CV een potentiële match zien, zoals je van ons gewend bent. Wanneer het CV van de door jou aangedragen persoon voor ons een match is, krijg je 10 punten toegekend.

Telefonische screening (50 punten)

We hebben een goed CV in handen, dus tijd voor een belletje!
We doen altijd eerst een telefonisch gesprek voordat we iemand uitnodigen op kantoor. Zo kunnen we alvast peilen of we iets voor elkaar kunnen betekenen en checken waar iemand zijn behoeftes en ambities liggen. Is het een goede match en nodigen we hem/haar uit, KASSA, jij krijgt 50 punten!

Intake (100 punten)

De zenuwen van de potentiële InWorker beginnen al een beetje op te lopen, want het is tijd voor het sollicitatiegesprek!
In dit gesprek gaan we kennismaken, we gaan het hebben over kennis en vaardigheden en we kijken of er een match is. Als de door jou aangedragen kandidaat op gesprek is geweest en hij/zij krijgt een aanbieding krijg jij 100 punten! Je hebt nu dus al 160 punten gespaard! Easy hè!

Aanbieding (240 punten)

Als het echt een match is en wij in de aangedragen persoon een potentiële InWorker zien, gaan wij over op het doen van een aanbieding. En daarvoor willen we jou natuurlijk net zo dik belonen, dus we knallen er gewoon 240 punten bovenop als de medewerker de aanbieding accepteert!

Aanname (250 punten)

Waar het uiteindelijk allemaal om draait is dat we er een nieuwe collega bij krijgen.
Wanneer de kandidaat zijn contract komt tekenen, zijn er natuurlijk al behoorlijk wat sprongen gemaakt. Als aandrager ben jij hierin een belangrijke factor geweest, dus voor jou: 250 punten!

Gestart (350 punten)

Contract getekend en jouw contact is nu officieel InWorker. Zodra iemand zijn eerste uren heeft gewerkt, ontvang jij 350 punten!

Eindstand: 1000 punten! Ka-ching!

Van deze punten kan je hele dikke cadeaus uitkiezen, uiteraard kan je ook doorsparen.

Hier vind je alle prijzen per categorie!

100 Punten

Bijv. Fifa 20

500 Punten

Bijv. Vliegticket

1000 Punten

Bijv. Gameconsole Bundel

2000 Punten

Bijv. Samsung QLED 4k TV

4000 Punten

Bijv. Big Green Egg XL