“Hi, ik ben Robort.”

“Klik op de blauwe bullets en ‘unlock your future ‘. Ik laat je zien wat het Networking traineeship voor jou in petto heeft!”

Ben jij toe aan een upgrade?
Heb jij de drive om verder te leren en in een recordtempo te worden opgeleid in de richting van Networking?

Dan hebben wij wellicht iets interessant voor je…

KLIK HIER!

Is je interesse gewekt en wil je starten met het traineeship? Maak een afspraak met onze recruiter!

Ik ben geïnteresseerd!

ZIJ GINGEN JE VOOR…

“Het traineeship in het kort: leuke, leerzame trainingen en veel zelfstudie in het Smartlab, waarop ik de theorie van Cisco switches en routers meteen in de praktijk kon brengen.”

“In een korte tijd heb ik veel geleerd en gezellige weken gehad met mijn studiegenoten. Nu ben ik mijn kennis en ervaring aan het uitbreiden bij één van de grootste auto-importeurs van ons land.”

“Het leuke aan het traineeship is dat je het echt samen doet, in groepsverband. Je kan met elkaar sparren en ervaringen delen, dat maakt het extra leerzaam.”

WAT HOUDT HET TRAINEESHIP IN?

Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!

Tijdens het traineeship leiden wij jou in een recordtempo op in de richting van Networking. In de eerste maand begin je met een bootcamp, een intensieve trainingsperiode. Hierin leer je alle ins en outs op het gebied van netwerken, maar ga je ook aan de slag met soft skills. Vervelen zit er dan ook zeker niet bij. Het is hard werken, maar dat werpt zeker zijn vruchten af. Zo heb je na één maand waarschijnlijk al je eerste certificaat (CCNA Routing & Switching) in the pocket!

Tijdens dit één jaar durende traineeship worden praktijk en theorie gecombineerd en leg jij de basis voor een carrière binnen Networking.  Je werkt nauw samen met andere getalenteerde trainees. Samen werk je aan verschillende opdrachten en haal je het beste uit elkaar. Een deel doorloop je in groepsverband, de rest is op maat gemaakt en voor jou samengesteld aan de hand van jouw ambities.

Bekijk de video! 

ZO ZIET DE BOOTCAMP ERUIT

LEARNING-ON-THE-JOB

Na de bootcamp begint het echt: je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers en gaat een uitdagende tijd tegemoet. Je gaat jouw nieuwe skills in het werkveld gebruiken en toepassen. Onder begeleiding van ervaren professionals leer jij de kneepjes van het vak en ontwikkel jij je tot (junior) network engineer.

InWork houdt samen met jou, en de opdrachtgever, jouw voortgang in de gaten. Op deze manier kun jij je dubbel zo snel ontwikkelen en ontdekken waar jouw kracht ligt. Afhankelijk van de opdrachtgever ga je werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot implementaties, monitoring, protocollen, netwerkbeheer, application layers, troubleshooting, security concepten en technieken.

Het Networking traineeship is ontwikkeld in samenwerking met