“Hi, ik ben Robort.”

“Klik op de blauwe bullets en ‘unlock your future ‘. Ik laat je zien wat het Network & Security traineeship voor jou in petto heeft!”

Ben jij toe aan een upgrade?
Heb jij de drive om verder te leren, in een razend tempo opleidingen te volgen en praktijkervaring op te doen?
Meld je aan voor het traineeship en groei uit tot Network & Security professional!

InWork biedt jou de helpende hand om verder te groeien in de IT.

Je vindt hier meer informatie over het traineeship

Is je interesse gewekt en wil je starten met het traineeship? Maak een afspraak met onze recruiter!

Ik ben geïnteresseerd!

 

 

“IT verandert. Gebruikersgemak en nieuwe functionaliteiten aan de ene kant veroorzaken hogere complexiteit aan de andere kant. Daarnaast willen bedrijven ook adequaat reageren om in de race te blijven, of liever; vooraan te staan! De eisen van IT-infrastructuren worden daarom steeds hoger. Verder is het bekend dat het bedrijfsleven en andere instanties vrijwel dagelijks moeten omgaan met hacks en cyberaanvallen met mogelijk ernstige gevolgen. De nieuwe trends zoals domotica, robotisering en blockchain vragen om een nieuwe stroom specialistische medewerkers met verstand en enthousiasme – die moeten gaan werken aan de nieuwe, stabiele en veilige digitale werkomgeving.”
Marc Bruin

HET TRAINEESHIP

Tijdens het één jaar durende traineeship worden praktijk en theorie gecombineerd en leg jij de basis voor een carrière binnen Network & Security. Heb je het traineeship afgerond, dan ben je verzekerd van een baan en ga je aan de slag als network engineer of security consultant.

BOOTCAMP

Het traineeship start de eerste maand met de bootcamp; een intensieve trainingsperiode waarin je aan de slag gaat met zowel vakinhoudelijke kennis als persoonlijke ontwikkeling. Zo ga je aan de slag met Cisco (CCNA Routing & Switching), krijg je verschillende Security trainingen en zal je meer kennis op doen over Agile en Scrum. Na de bootcamp heb jij jouw eerste certificaat al in the pocket! Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Op het programma staan workshops in socials skills, zelfbewustzijn en ontwikkel jij een duidelijke visie van jouw capaciteiten.

Tijdens het traineeship werk je nauw samen met andere getalenteerde trainees. Samen werk je aan verschillende opdrachten en haal je het beste uit elkaar. Een deel doorloop je in groepsverband, de rest is op maat gemaakt en voor jou samengesteld aan de hand van jouw ambities.

SMARTLAB

De theorie die je opdoet tijdens de bootcamp ga je gelijk in praktijk brengen in het SmartLab van InWork: een fysiek lab waar jij eindeloos kunt bouwen en testen.

IT’S A MATCH!

Tijdens de bootcamp organiseren wij Meet & Greets met onze accountmanagers en opdrachtgevers. Daarnaast ga je op klantbezoeken en krijg je de kans om te netwerken. Samen met een coach ga je kijken wat bij je past en leren wij jou en jouw ambities kennen. Uiteindelijk koppelen wij jou aan de opdrachtgever die het beste bij jou past en waar jouw comptenties het beste tot hun recht komen! De kennis die jij op hebt gedaan in de bootcamp, breng je uiteindelijk de rest van het jaar bij de opdrachtgever in praktijk. Wij werken samen met verschillende Cisco Gold Partners, IT-Consultancy grootmachten, specialistische Cyber Security organisaties, maar ook overheden en semi-overheden.

LEARNING-ON-THE-JOB

Na de bootcamp start je met je eerste werkervaring als engineer of consultant en ga je een uitdagende tijd tegemoet. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en gaat leren van ervaren professionals. InWork houdt samen met jou, en de opdrachtgever, jouw voortgang in de gaten. Op deze manier kun jij je dubbel zo snel ontwikkelen en ontdekken waar jouw kracht ligt. De kennis die jij op hebt gedaan in de bootcamp, breng je bij de opdrachtgever in praktijk. Afhankelijk van de opdrachtgever ga je werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot implementaties, monitoring, protocollen, netwerkbeheer, application layers, troubleshooting, security concepten en technieken.

HET PROGRAMMA

Het Network & Security traineeship is ontwikkeld in samenwerking met