Maritime Innovation Experience 2017 @ STC-Group, Rotterdam

Ahoy! Vorige week donderdag heeft InWork Techniek de zeilen gehesen voor vertrek naar de haven van Rotterdam. Eindbestemming: STC-Group, de school voor maritiem technisch talent. Wij kregen samen met 12 andere organisaties de kans om 300 studenten te ontmoeten. Accountmanager Jamie en Recruiter Mandjano waren actief op de bedrijvenmarkt en Campus Recruiter Claudia, gaf twee InWorkshops ‘Persoonsprofiel Schrijven’.

Reeds om 7 uur staken ze van wal… Vroeg, maar geen man overboord, want Jamie, Mandjano en Claudia konden toch al niet wachten om aan de bak te gaan. Niet veel later stonden zij rond de stand te popelen om de studenten met het InWork-verhaal te gaan boeien. Om 9 uur stroomden de eerste studenten van het Da Vinci College en de STC-Group boorden vol energie binnen. Trossen los! Ook Dikke Henk (de Campus banner) was weer in vol ornaat aanwezig. Een aantal studenten ging overstag door met Henk op de foto te gaan en maakten daarmee kans op een PS4.

Rond 14:00 lichtten wij voldaan het anker voor de terugreis naar thuishaven InWork. Wat een topdag, dank allen!

Deze dag werd mogelijk gemaakt door Maritime Delta, het RDM Centre of Expertise, STC, Da Vinci College, InnovationQuarter, TKI Wind op Zee en Netherlands Maritime Technology.

 

Vaarwel! Of tot snel?

Ben/ken jij iemand die ook in de (Maritieme) Techniek wil werken? Check www.inwork.nl voor onze vacatures of bel T: +31 (0)88-0 700 700.