Werken bij InWork wie wil dat nou niet? Tenminste dat vinden wij bij InWork heel logisch. Iedereen die hier werkt of weleens een voet over de drempel heeft gezet, zal begrijpen wat we bedoelen. 

Het begint bij de mensen, want die zijn bijzonder. Bijzonder gedreven zowel in hun werk als tijdens een potje tafelvoetbal (af en toe gaat dat ook gepaard met een hoop kabaal). Bijzonder collegiaal, hier heerst geen ieder voor zich cultuur. We werken met z’n allen hard voor hetzelfde doel. Bijzonder gewoon, want we houden ervan als je gewoon jezelf durft te zijn. Die ruimte geven we je dan ook.

Jong en ondernemend
Zet meer dan zestig jonge (een gemiddelde leeftijd van 26 jaar) en ondernemende mensen bij elkaar en je kunt je wel enigszins voorstellen hoe het hier bij InWork eraan toe gaat. “Vallen en opstaan”, “niet bang zijn om te proberen” en “fouten maken hoort erbij” zijn uitspraken die je hier regelmatig voorbij hoort komen. Dat is typisch InWork en hiermee zijn we ook groot en succesvol geworden.

Momenteel zoeken we:

  • Een Marketing Wizard
  • Een Corporate Recruiter
  • Een HR Assistent met financiële kennis
  • Een Recruitment Manager

Wil je ook weten wat het InWork-gevoel precies is? Eigenlijk valt dit niet in woorden te vangen, want je moet het zelf ervaren. Maar als we dan toch een poging wagen. Lees dan het blog van InWorker Ramona waarin ze het InWork-gevoel beschijft.

Bekijk alle vacatures bij InWork Amsterdam.