IT Traineeship

Heb jij je studie afgerond en ben jij op zoek naar een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende professionals de kans deel te nemen aan een traineeship. Op deze manier worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd.

Jouw eerste jaren als professional in de arbeidsmarkt zijn belangrijk en daarnaast zeer leerzaam. Je legt hier de basis voor je verdere carrière.
Je gaat niet alleen aan de slag met jouw persoonlijke vaardigheden en skills, maar ook met technisch inhoudelijke opleidingen. Om er op deze manier
voor te zorgen dat jij stappen maakt en uiteindelijk kan uitgroeien tot specialist in jouw vakgebied.

Traineeship Networking
Tijdens het één jaar durende traineeship worden praktijk en theorie gecombineerd en leg jij de basis voor een carrière binnen networking

IT Academy
Onze IT Academy biedt mensen die geen ervaring en achtergrond hebben in de IT de kans zich om te scholen tot IT’er.

  No-nonsense cultuur

Werk is “serious business”. Dat vinden wij ook, maar dat betekent niet we niet op een ontspannen manier kunnen werken. Wij staan voor een no-nonsensehouding. We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Stel je eigen IT Traineeship samen

Tijdens het traineeship sta jij centraal. Dat betekent dat jij het tempo, de inhoud en de duur van het traineeship bepaalt. Iedereen werkt en leert op een andere manier en daarop passen wij het ontwikkeltraject aan, zodat de kans van slagen het grootst is.

 Praktijkervaring

In deze periode krijg je de unieke kans bij diverse toonaangevende organisaties met een complexe IT infrastructuur een kijkje achter de schermen nemen en interessante praktijkervaring opdoen. Ook krijg je de mogelijkheid om daadwerkelijk mee te werken aan bestaande projecten.

  Het IT Traineeship afgerond?

Tijdens het IT Traineeship word je begeleid door een coach die jou ondersteunt en er op toeziet dat je jouw doelstellingen behaalt. Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan ben je verzekerd van een mooie carrièrestap bij een toonaangevende werkgever.

  Opleidingen en trainingen

Iedere InWorker die deelneemt aan ons traineeship krijgt van ons alle benodigde tijd en budget om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de juiste kennis om mooie stappen te maken in je carrière.

 Laat vrijblijvend je CV achter!