IT Traineeship

 Talentenprogramma van InWork

Heb jij je HBO of WO studie afgerond en zoek je een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende young IT professionals de kans om één of twee jaar deel te nemen aan een uitdagend IT traineeship. Op deze manier worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd.

  Stel je eigen IT Traineeship samen

Tijdens het traineeship sta jij centraal. Dat betekent dat jij het tempo, de inhoud en de duur van het traineeship bepaalt. Iedereen werkt en leert op een andere manier en daarop passen wij het ontwikkeltraject aan, zodat de kans van slagen het grootst is.

  No-nonsense cultuur

Werk is “serious business”. Dat vinden wij ook, maar dat betekent niet we niet op een ontspannen manier kunnen werken. Wij staan voor een no-nonsensehouding. We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

 Praktijkervaring

In deze periode krijg je de unieke kans bij diverse toonaangevende organisaties met een complexe IT infrastructuur een kijkje achter de schermen nemen en interessante praktijkervaring opdoen. Ook krijg je de mogelijkheid om daadwerkelijk mee te werken aan bestaande projecten.

  Het IT Traineeship afgerond?

Tijdens het IT Traineeship word je begeleid door een persoonlijke Job Coach die jou ondersteunt en er op toeziet dat je jouw doelstellingen behaalt. Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan ben je verzekerd van een mooie carrièrestap bij een toonaangevende werkgever.

  Opleidingen en trainingen

Iedere InWorker die deelneemt aan ons traineeship krijgt van ons alle benodigde tijd en budget om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de juiste kennis om mooie stappen te maken in je carrière.

Openstaande IT traineeships

Cloud traineeship

Amsterdam in overleg

Een unieke kans voor ambitieuze starters: een traineeship op het gebied van Virtualisatie- en Cloud technieken!

Traineeship junior system engineer

Utrecht in overleg

Tijdens jouw opleiding heb je kennis opgedaan van systeembeheer, maar nu ben je erop gebrand om echt aan de slag te gaan met technologieen.

Netwerk Consultant

Amsterdam in overleg

Samen met een van de grootste technologiespeler heeft InWork een functie tot Network Consultant ontwikkeld.

Security Trainee

Amsterdam in overleg

De kans om van jouw passie jouw professionele baan te maken als Security Trainee bij een grote internationale IT partner!

Business IT Traineeship

Utrecht marktconform

Ben jij bereid om in jezelf en in je toekomst te investeren en wil jij uitgroeien tot een Business IT professional?

Netwerktrainee

Utrecht in overleg

Blijf jij geboeid door complexe netwerkvraagstukken en ben je een rasechte Ciscofanaat? Pak deze kans: maak van jouw passie jouw professionele baan!


Geen passend IT traineeship gevonden? Laat vrijblijvend je CV achter!