IT Traineeship

 Talentenprogramma van InWork

Heb jij je HBO of WO studie afgerond en zoek je een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende young IT professionals de kans om één of twee jaar deel te nemen aan een uitdagend IT traineeship. Op deze manier worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd.

  Stel je eigen IT Traineeship samen

Tijdens het traineeship sta jij centraal. Dat betekent dat jij het tempo, de inhoud en de duur van het traineeship bepaalt. Iedereen werkt en leert op een andere manier en daarop passen wij het ontwikkeltraject aan, zodat de kans van slagen het grootst is.

  No-nonsense cultuur

Werk is “serious business”. Dat vinden wij ook, maar dat betekent niet we niet op een ontspannen manier kunnen werken. Wij staan voor een no-nonsensehouding. We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

 Praktijkervaring

In deze periode krijg je de unieke kans bij diverse toonaangevende organisaties met een complexe IT infrastructuur een kijkje achter de schermen nemen en interessante praktijkervaring opdoen. Ook krijg je de mogelijkheid om daadwerkelijk mee te werken aan bestaande projecten.

  Het IT Traineeship afgerond?

Tijdens het IT Traineeship word je begeleid door een coach die jou ondersteunt en er op toeziet dat je jouw doelstellingen behaalt. Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan ben je verzekerd van een mooie carrièrestap bij een toonaangevende werkgever.

  Opleidingen en trainingen

Iedere InWorker die deelneemt aan ons traineeship krijgt van ons alle benodigde tijd en budget om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de juiste kennis om mooie stappen te maken in je carrière.

“Onze mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst. De kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten begint immers bij onze medewerkers. Met onze InWork Academy zetten wij maximaal in op de ontwikkeling van onze medewerkers.”

Remco Hobbelen, directeur Business Solutions

 Laat vrijblijvend je CV achter!