InWork IT

Een wereld zonder IT bestaat niet meer. IT betekent innovatie. Vooruitgang.
Daar zijn mensen voor nodig: oplossingsgerichte en vooruitstrevende vakmensen. Die vakmensen noemen we InWorkers.

Sinds de oprichting in 2006 hebben wij maar één doel voor ogen: jou gelukkig maken in je werk en je verder helpen in je ontwikkeling.
Wij bieden jou wat je nodig hebt om je ambities waar te maken. Een volgende stap, persoonlijke ontwikkeling, maar ook vastigheid.

Dankzij samenwerkingen met verschillende IT partners hebben we een grote diversiteit aan opdrachten. Bij commerciële corporate organisatie, overheidsinstellingen en multinationals. Door onze heldere verstandhouding met deze organisaties weten we precies wat we jou kunnen bieden.

Van Support Engineer tot IT Consultant, dankzij ons netwerk van partners kunnen wij voor jou gemakkelijk een passende functie vinden.

Jouw ambitie gecombineerd met onze knowhow zorgen dat je uitgroeit tot specialist in jouw vakgebied.

Geïnteresseerd? Maar geen tijd?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Applicatie beheerder

1 vacatures

Network engineer

1 vacatures

Servicedesk

8 vacatures

Systeembeheer

6 vacatures

System engineer

2 vacatures

Werkplekbeheer

1 vacatures

Ons Netwerk, Jouw succes

RECHT DOOR ZEE. Afspraak is afspraak. Geen valse beloftes. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

Gerenommeerde PARTNERS. Wij brengen jou in contact met interessante bedrijven en opdrachtgevers. Hier kan jij jouw kennis en ervaring toepassen en daarnaast verder groeien in jouw vakgebied.

ONTWIKKELING. Leren, verbeteren en groeien. InWork helpt jou in je ontwikkeling en het waarmaken van jouw persoonlijke ambities.

BEGELEIDING. Bij InWork krijg je ruimte om te leren en risico’s te nemen, maar ook om onderuit te gaan. Daarom krijg je van ons een Job Coach die je helpt bij het vallen en opstaan.

EERLIJK. In onze communicatie zijn we open en eerlijk. Niemand heeft iets aan beloftes die we niet kunnen waarmaken.

TRAINEESHIPS op maat. De snelkookpan voor je carrière. Onze traineeships op maat leiden je op tot specialist.

Meer weten over de mogelijkheden van traineeships? Lees meer..

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden bij InWork? Bekijk onze opleidingen en trainingen.

Onze Opdrachtgevers

“Wij maken gericht gebruik de dienstverlening voor de instroom van Young Professionals op HBO niveau.  InWork kent de IT doelgroep goed. Zij weten precies wat jonge, ambitieuze IT’ers drijft in hun werk en wat zij verwachten van een organisatie.”

“InWork kan ik het beste omschrijven als flexibel en innoverend. De wereld in de IT is zeer dynamisch en innovatief. InWork begrijpt dit en zoekt continu aansluiting in de partnership door op een informele manier zo goed mogelijk aan onze verwachtingen te blijven voldoen.”

“Wij doen al sinds 2010 zaken met InWork. Ik heb ze gedurende deze jaren behoorlijk zien groeien, maar ze zijn hoe dan ook bij hun no-nonsense aanpak gebleven!” 

Wat zeggen InWorkers?

"InWork is als organisatie benaderbaar. Het voelt warm en geeft je een goed gevoel. Ik kan input geven, ben vrij en er zijn geen drempels. Zowel voor starters als Professionals is InWork een goede organisatie. "

Karun, 37 jaarTeamlead IT centre

“De open mentaliteit en weten waar je aan toe bent, dat trok mij het meeste aan van InWork. Daarnaast natuurlijk de doorgroeimogelijkheden. Je kan snel stappen maken. Ook ik begon als migratie medewerker en Support Engineer en heb stappen kunnen maken naar een coördinerende functie. "

Maikel, 27 jaarOnsite coördinator / Werkplekbeheerder

"InWork is wat mij betreft een aanrader voor iedereen met een gezonde dosis ambities en werklust. InWork is altijd betrokken en helpt mij in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt je als medewerkers als belangrijke schakel gezien binnen de organisatie. Deze punten gaven mij de doorslag voor InWork te kiezen. Ik krijg veel ruimte, tijd en mogelijkheden wat betreft studie en trainingen."

Reinier, 21Support Engineer