INWORK IT ACADEMY

Heb je ervaring met klantcontact en altijd al nieuwsgierig geweest naar werken in de IT-branche? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

Bij InWork bieden wij  een traineeship voor talenten die communicatief zijn, ervaring hebben met klantcontact, affiniteit met IT en overwegen een carrière switch te maken richting de IT Branche. Het programma is gevarieerd: je begint met een bootcamp om alle basisbeginselen onder de knie te krijgen, daarnaast krijg je interessante trainingen en presentaties van inspirerende senior IT’ers. Om uiteindelijk jouw kennis echt aantoonbaar te maken, ga je daadwerkelijk aan de slag met (IT) certificaten.

Heb jij dé IT Academy van InWork succesvol afgerond? Dan start jij jouw IT carrière!

Trainingen:
  • Bootcamp
  • ITIL v3 (inclusief certificaat);
  • Windows 10.. what’s new?
  • TOPdesk
  • Softskills
Begin meteen goed

IT Academy is zo ingericht dat jij na een aantal maanden aan de slag kan als Young IT Professional. Je legt een mooie basis door je ITIL certificaat te behalen en je volgt andere nuttige trainingen waar jij de rest van jouw carrière profijt van hebt.

Klaar voor de start

Na een succesvolle afronding van de IT Academy kan het zomaar zijn dat je via InWork aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan onze partners Politie Nederland, Capgemini, Fujitsu of Rijkswaterstaat. Als je bij InWork als Young Professional start staan meer trainingen en certificaten op jou te wachten. Wij zien jou namelijk graag ontwikkelen! Systeembeheerder, netwerkbeheerder of IT consultant worden? Bij InWork zijn de mogelijkheden onbegrensd.

97
Traineeships
61
Trainees geplaatst bij één van onze klanten

Deelnemen aan onze IT Academy? Laat je gegevens achter of neem contact op met Jason!