IT Academy

4 tot 15 juli 2016 – 8 werkdagen

Voor een kickstart van jouw carrière!

Ook dit jaar organiseren wij IT Academy, een reeks trainingen en activiteiten voor net (of bijna) afgestudeerde ICT’ers. In 1,5 week word jij klaargestoomd om succesvol als Young Professional aan de slag te kunnen. Alle ins en outs van het bedrijfsleven komen aan bod. Heb jij dé IT Academy van InWork succesvol afgerond? Dan start jij jouw carrière met een grote voorsprong!

Het programma is gevarieerd: van interessante trainingen tot presentaties van inspirerende senior ICT’ers. Ook gaan wij op bedrijfsbezoek bij een internationale partner van InWork, waar wij een rondleiding krijgen in een echte IT omgeving. De IT Academy sluiten we af met een (zonnige) barbecue.

Trainingen:
  • ITIL v3 (inclusief certificaat);
  • Windows 10.. what’s new?
  • TOPdesk
  • Sollicitatie do’s
  • Softskills
Begin meteen goed

IT Academy is zo ingericht dat jij na je studie zonder problemen aan de slag kan als Young Professional. Je legt een mooie basis door je ITIL certificaat te behalen en volg je andere nuttige trainingen waar jij de rest van jouw carrière profijt van hebt. Je weet hoe je het beste kan solliciteren en hoe jij jezelf goed kan verkopen. Je hebt kennis van welke opdrachtgevers er allemaal zijn en wat zij van net afgestudeerde ICT’ers verwachten.

Klaar voor de start

Na een succesvolle afronding van de IT Academy kan het zomaar zijn dat je via InWork als Young Professional aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan onze partners Politie Nederland, Capgemini, Fujitsu of Rijkswaterstaat. Als je bij InWork als Young Professional start staan meer trainingen en certificaten op jou te wachten. Wij zien jou namelijk graag ontwikkelen! Systeembeheerder, netwerkbeheerder of IT consultant worden? Bij InWork zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Alle trainingen en examens zijn voor rekening van InWork. Jouw reiskosten worden vergoed en de lunch wordt verzorgd.

Deelnemen?

Meld je dan nu hieronder aan!