Na een succesvolle editie vorig jaar, was het ook deze zomer weer tijd voor de jaarlijkse InWork BBQ op ons eigen terras in Amsterdam. Hét zomerse event van InWork Talent Solutions voor alumni, medewerkers en aanstormend nieuw IT-talent!

Ondanks vele gebeden en regendansen, werkte het weer helaas niet mee. Gelukkig heeft InWork het mooiste kantoor van Amsterdam en werd de BBQ gewoon voortgezet in ons restaurant. Leuke bijkomstigheid: er kon binnen gebruik worden gemaakt van onze playground bestaande uit tafeltennis, pooltafel, voetbaltafel en flipperkast! De sportievelingen onder ons, konden de genuttigde drankjes en hamburgers er dus gelijk weer af sporten.

Voorafgaand aan de BBQ hebben we weer vijf nieuwe InWorkers een kick-start mogen geven van hun carrière bij InWork door onze Kick-Off Day. Door de mix van oud-InWorkers, huidige collega’s en aankomende collega’s ontstond er deze avond een mooie mix en dynamiek. De avond was bij uitstek geschikt om op een informele manier te netwerken, (IT) kennis uit te wisselen en (nieuwe)collega’s te ontmoeten.

Bij vertrek stonden er goedgevulde goodiebags klaar voor alle aanwezigen: InWork slippers, beach tennisrackets en doppers gaven alle IT professionals de start van een mooie zomer (met hopelijk mooier weer!). Iedereen bedankt voor de gezellige en geslaagde avond! Op naar de volgende InWork borrel, de winter-editie, waar we het jaar 2017 in InWork-stijl zullen afsluiten! See you there!!