Senior HR Adviseur

Amsterdam 3150 tot 5000 per maand

Voor de interne organisatie zijn we op zoek naar een Senior HR Adviseur, die graag op tactisch en operationeel niveau betrokken is én ervaring heeft met het coachen en begeleiden van een team.

Marketing en Communicatie Medewerker

Amsterdam 2100 tot 3400 per maand

Vanwege zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een tijdelijke vervanging voor onze Marketing & Communicatie.

Accountmanager Techniek Rotterdam

Rotterdam 2200 tot 3600 per maand

Wegens uitbreiding van ons kantoor in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Techniek voor deze regio. Wij zoeken iemand met een sterke ondernemersgeest die graag wilt bijdragen aan de verdere groei van InWork Techniek.

Recruiter Techniek Amsterdam

Nederland 2100 tot 2800 per maand

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in de motivatie en drijfveren van de mens? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?

Recruiter Techniek Rotterdam

Rotterdam 2100 tot 2800 per maand

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in de motivatie en drijfveren van de mens? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?


ONZE CULTUUR

GROEI & ONTWIKKELING

Jouw groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom krijg je van ons alle ruimte om te leren, ervaring op te doen en zelf richting te geven aan je carrière. Uiteraard verwachten wij van jou veel teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief!

NO-NONSENSE

InWork staat voor open, sociaal en professioneel. Eerlijkheid en ‘doen wat je zegt’ is waar we voor staan. Ook houden we van korte lijntjes, zo kunnen we snel knopen doorhakken en krijgen we snel dingen voor elkaar. Dat houdt ons werk dynamisch en zo kunnen we blijven verbeteren en groeien.

GEWOON-DOEN-MENTALITEIT

Geloof je in je idee? Laat het dan maar zien! InWork bestaat uit een groep ondernemende mensen en die mentaliteit willen we vasthouden.

Wil jij werken bij InWork?

Solliciteer dan op 1 van onze openstaande vacatures en motiveer waarom jij in aanmerking komt voor de functie!