IT Talent Recruiter

Amsterdam marktconform

InWork sluit haar eerste decennium af en maakt zich klaar voor de komende 10 jaar. Wij zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons IT Talent Development Team in de functie van IT Talent Recruiter.

Accountmanager Techniek

Amsterdam n.v.t.

Jouw rol InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiaste Professionals en helpen bij…

Corporate Recruiter

Amsterdam 2500 tot 3500 per maand

Ben jij Corporate Recruiter in hart en nieren? Lees dan verder!

Ervaren Accountmanager Large Accounts

Amsterdam / Utrecht marktconform

InWork sluit haar eerste decennium af en maakt zich klaar voor de komende 10 jaar. Om bij te dragen aan onze groei zoeken wij een ervaren Accountmanager Large Accounts met ervaring in acquisitie.

Campus Recruiter Techniek

Amsterdam in overleg

Jouw rol De afgelopen jaren heeft InWork zich binnen het onderwijs gepositioneerd als dé organisatie die op actieve wijze een brug slaat tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. Onze Campus Recruiters…

Resource Planner

Amsterdam marktconform

De afgelopen jaren heeft InWork zich binnen de IT gepositioneerd als dé organisatie die op actieve wijze IT Professionals aan een nieuwe uitdaging helpt. Om bij te dragen aan onze groeiende organisatie zoeken wij een Resource Manager.

Junior Service Delivery Manager

Amsterdam marktconform

De afgelopen jaren heeft InWork zich binnen de IT gepositioneerd als dé organisatie die op actieve wijze IT Professionals aan een nieuwe uitdaging helpt. Om bij te dragen aan onze groeiende organisatie zoeken wij een junior Service Delivery Manager.

Receptioniste

Amsterdam marktconform

Jouw rol Als receptioniste ben jij hét visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je bent  verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon en het op goede wijze doorverbinden, het…

Facturatie- en debiteurenmedewerker

Amsterdam marktconform

Ben je servicegericht, accuraat en vind je het leuk om als spil van de afdeling meerdere balletjes in de lucht te houden, dan is de functie van facturatie- en debiteurenmedewerker iets voor jou!

Recruiter

Amsterdam 1900 tot 2700 per maand

Ben jij geïnteresseerd in de motivatie en drijfveren van mensen en nieuwsgierig van aard? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?


ONZE CULTUUR

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg
GROEI & ONTWIKKELING

Jouw groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom krijg je van ons alle ruimte om te leren, ervaring op te doen en zelf richting te geven aan je carrière. Uiteraard verwachten wij van jou veel teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_message_check.svg
NO-NONSENSE

InWork staat voor open, sociaal en professioneel. Eerlijkheid en ‘doen wat je zegt’ is waar we voor staan. Ook houden we van korte lijntjes, zo kunnen we snel knopen doorhakken en krijgen we snel dingen voor elkaar. Dat houdt ons werk dynamisch en zo kunnen we blijven verbeteren en groeien.

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_settings.svg
GEWOON-DOEN-MENTALITEIT

Geloof je in je idee? Laat het dan maar zien! InWork bestaat uit een groep ondernemende mensen en die mentaliteit willen we vasthouden.

Wil jij werken bij InWork?

Solliciteer dan op 1 van onze openstaande vacatures en motiveer waarom jij in aanmerking komt voor de functie!