Accountmanager Techniek

Amsterdam n.v.t.

Jouw rol InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiaste Professionals en helpen bij…

Campus Recruiter @ INWORK TECHNIEK

Amsterdam in overleg

De afgelopen jaren heeft InWork zich binnen het onderwijs gepositioneerd als dé organisatie die op actieve wijze een brug slaat tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. Onze Campus Recruiters zijn jong, ondernemend en enthousiast.

Accountmanager Techniek

Zwolle marktconform

Zit Accountmanagement in jouw bloed? Kun jij structureel vruchtbare relaties op- en uitbouwen? InWork is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste accountmanager voor ons nieuwe kantoor in Zwolle!

Ervaren Accountmanager Large Accounts

Amsterdam / Utrecht marktconform

InWork sluit haar eerste decennium af en maakt zich klaar voor de komende 10 jaar. Om bij te dragen aan onze groei zoeken wij een ervaren Accountmanager Large Accounts met ervaring in acquisitie.

Junior Recruiter Techniek

Zwolle 1900 tot 2700 per maand

Ben jij geïnteresseerd in de motivatie en drijfveren van mensen en nieuwsgierig van aard? En hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan? InWork is op zoek naar een enthousiaste recruiter voor ons nieuwe kantoor in Zwolle!

Recruiter

Utrecht marktconform

Ben jij geïnteresseerd in de motivatie en drijfveren van mensen en nieuwsgierig van aard? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?

Accountmanager New Business

Amsterdam marktconform

Zit Sales in jouw bloed? Kun jij structureel vruchtbare relaties op- en uitbouwen? Ben jij communicatief, commercieel, representatief en tegelijkertijd servicegericht? Dan is er een grote kans dat jij de Salestopper bent die wij zoeken!

Junior Service Delivery Manager

Amsterdam marktconform

De afgelopen jaren heeft InWork zich binnen de IT gepositioneerd als dé organisatie die op actieve wijze IT Professionals aan een nieuwe uitdaging helpt. Om bij te dragen aan onze groeiende organisatie zoeken wij een junior Service Delivery Manager.

Receptioniste

Amsterdam marktconform

Jouw rol Als receptioniste ben jij hét visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je bent  verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon en het op goede wijze doorverbinden, het…

Recruiter

Amsterdam 1900 tot 2700 per maand

Ben jij geïnteresseerd in de motivatie en drijfveren van mensen en nieuwsgierig van aard? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?


ONZE CULTUUR

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg
GROEI & ONTWIKKELING

Jouw groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom krijg je van ons alle ruimte om te leren, ervaring op te doen en zelf richting te geven aan je carrière. Uiteraard verwachten wij van jou veel teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_message_check.svg
NO-NONSENSE

InWork staat voor open, sociaal en professioneel. Eerlijkheid en ‘doen wat je zegt’ is waar we voor staan. Ook houden we van korte lijntjes, zo kunnen we snel knopen doorhakken en krijgen we snel dingen voor elkaar. Dat houdt ons werk dynamisch en zo kunnen we blijven verbeteren en groeien.

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_settings.svg
GEWOON-DOEN-MENTALITEIT

Geloof je in je idee? Laat het dan maar zien! InWork bestaat uit een groep ondernemende mensen en die mentaliteit willen we vasthouden.

Wil jij werken bij InWork?

Solliciteer dan op 1 van onze openstaande vacatures en motiveer waarom jij in aanmerking komt voor de functie!