Interim Solutions

Interim Solutions is de oplossing voor uw organisatie als u op de korte termijn IT professionals wilt inhuren voor projecten of als HR aanvulling op uw flexibele schil. Vanuit ons netwerk, beschikken wij over de juiste, gekwalificeerde, ervaren professional(s) om bij uw bedrijf het verschil te maken. Van MBO+ niveau met 5 jaar werkervaring tot WO geschoold met 15 jaar werkervaring. Al onze medewerkers zijn IT opgeleid en intrinsiek gemotiveerd.

Wij binden professionals aan ons door de focus op kwaliteit en kennisdeling, onze betrokkenheid bij hun ambities en transparante communicatie. Hierdoor zijn onze medewerkers enthousiast om zich voor een langere tijd aan één klant te binden. Zij maken bewust zelf de keuze voor een project en partnerorganisatie. Ons netwerk bestaat uit professionals in diverse disciplines. Samen kijken we naar welk type medewerker(s) en welk type contract het beste bij uw behoeften aansluit.

Wij zijn actief in de volgende segmenten

 

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_archive_full.svg

Infra Systems

ENGINEER
ADMINISTRATOR
CLOUD
VIRTUALISATION

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_lock.svg

Infra Network & Security

NOC/SOC
ENGINEER
ADMINISTRATOR
CYBER SECURITY

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_info.svg

Development

JAVA
.NET
TESTER
TECHNICAL APPLICATION ADMINISTRATOR

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_world.svg

Business, IT & Management

BI
ERP/CRM
DATABASE
FUNCTIONAL APPLICATION ADMINISTRATOR

Wij beloven kwaliteit

Hier maken we dan ook graag afspraken over. Nadat uw behoefte duidelijk in kaart is gebracht, koppelen wij u aan de juiste medewerker(s).

Een team van gespecialiseerde IT recruiters

Zij zetten zich dagelijks in voor verdere uitbreiding van ons netwerk. Onze recruiters zijn IT opgeleid, waardoor zij inhoudelijk de beste match maken. Daarnaast kijken zij naar hoe iemand is als persoon, hun competenties en het niveau van hun softskills.

Elke medewerker heeft een persoonlijke coach

Onze medewerkers krijgen intensieve begeleiding van een Job Coach, om samen een ontwikkelplan op te stellen. Door het volgen van opleidingen, behalen van certificaten en bijwonen van kennissessies, halen we het beste in onze vakspecialisten naar boven. Zo heeft u altijd up to date kennis in huis.

Wij vertellen u hier graag meer over. U kunt contact met ons opnemen via:

0880 700 700