Onsite support met ambitie tot werkplekbeheer

Groningen in overleg

Flexibele werkomgeving en persoonlijk contact

Werkplekbeheerder

Amsterdam in overleg

Heb jij al wat werkervaring en is telefonische IT support niet helemaal jouw ding? Wil jij face-to-face gebruikers helpen, zodat jij de lach op hun gezichten kan zien wanneer jij het probleem hebt opgelost?

Werkplekbeheerder

Amsterdam marktconform

Vliegend de week door?

Onsite Support

Amsterdam marktconform

Jouw rol Wat zou een vliegtuigmaatschappij zijn zonder haar IT afdelingen? Wat zijn de consequenties als er geen IT support geleverd wordt? De consequenties zullen enorm zijn!Daarom zijn wij per…

Onsite Support Engineer

Schiphol-Rijk marktconform

Jouw rol  Voor een complexe en uitdagende Service Desk bij een multinational op Schiphol Rijk zijn wij op zoek naar een Onsite Support Engineer (werkplekbeheerder) die met weinig tot geen…


Werkplekbeheerder vacature

Ben jij op zoek naar een Werkplekbeheerder vacature en heb je een MBO 4 of HBO diploma en minimaal zes maanden werkervaring in de IT branche?

De functie van een ICT werkplekbeheerder is een diverse functie. Hierbij zijn enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden een must. Een werkplekbeheerder communiceert met gebruikers, lost problemen op, zet complexe problemen door naar beheer en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen ICT. Om de functie van een werkplekbeheerder goed uit te voeren is creativiteit ook van belang, maar dit staat niet altijd in vacatures vermeld. Creativiteit is namelijk nodig om problemen snel op te kunnen lossen. Een probleem kan namelijk meerdere oorzaken hebben en een werkplekbeheerder dient in zulke gevallen snel te bepalen welke oplossing het meest effectief is.

Werkplekbeheerder Vacature

Voor de werkplekbeheerder vacature is InWork op zoek naar IT medewerkers die representatief zijn en goed met mensen kunnen omgaan. Als je als ITIL of Windows 7 gecertificeerd bent heb je in de sollicitatieprocedure alvast een streepje voor. Als werkplekbeheerder zijn er uiteraard mooie doorgroeimogelijkheden naar een functie als systeembeheerder, netwerkbeheerder of applicatiebeheerder.

InWork biedt haar werkplekbeheerders een contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op onze kosten te blijven studeren. In ons overzicht met werkplekbeheerder vacatures kun je per regio zien op welke projecten je als werkplekbeheerder bij InWork direct kunt starten.
werkplekbeheerder vacature