ICT helpdesk met opleidingsmogelijkheden

Utrecht 1700 tot 2200 per maand

De snelste en leukste weg naar systeem- of netwerkbeheerder!

Support Engineer

Amersfoort 1800 tot 2500 per maand

Houd jij wel van een uitdaging en wil je dit ook graag terugvinden in je werk? Wil jij je kennis verbreden en investeren in je toekomst? Dat kan bij InWork! Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste Support Engineers.

Support Engineer in regio Eindhoven

Eindhoven 1800 tot 2600 per maand

Tijd voor een nieuwe uitdaging in een frisse omgeving?

Werken bij KLM als Onsite Support Medewerker

Amsterdam 1900 tot 2800 per maand

Zoek je een baan waarbij je zelfstandig kunt werken? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En? wil jij voor KLM Royal Dutch Airlines werken? Dan is dit wat jij zoekt!

ICT-servicedesk medewerker

Utrecht 1800 tot 2300 per maand

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste IT’er’s. Kan jij niet wachten om in de IT-sector aan de slag te gaan en heb je een afgeronde opleiding in de ICT lees dan snel verder.

ICT helpdesk medewerker

Utrecht 1700 tot 2200 per maand

De snelste en leukste weg naar systeem- of netwerkbeheerder!

Onsite ICT Helpdesk Agent

Rotterdam 1800 tot 2400 per maand

Weet jij dat ICT en eindgebruikers ondersteunen helemaal jouw ding is, maar zie je het niet zitten om continue achter je computer te zitten en de telefoon op te nemen?

ICT Servicedeskmedewerker IJmuiden

IJmuiden 1750 tot 2100 per maand

Leuke startersfunctie beschikbaar met ontwikkeltraject

Onsite medewerker ICT op Schiphol

Amsterdam 1800 tot 2200 per maand

De mooiste omgeving om te werken van Nederland

On-site support op bekende luchthaven

Amsterdam 1700 tot 2100 per maand

Op zoek naar de vliegende start van je loopbaan? Ben jij startend ICT’er en wil jij je graag ontwikkelen? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!


vacature helpdeskmedewerker

Vacature helpdeskmedewerker bij InWork

Wij vinden dat de functie van IT helpdeskmedewerker vaak ondergewaardeerd wordt. De baan van helpdeskmedewerker is namelijk meer divers dan veel mensen op het eerste gezicht denken. Uiteraard is een goede basis van ICT belangrijk, maar hiernaast zijn ook enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden een must. Een helpdeskmedewerker communiceert met gebruikers, lost problemen op, zet complexe problemen door naar beheer en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen ICT. Om de vacature helpdeskmedewerker goed uit te voeren is creativiteit ook van belang, maar dit staat niet altijd in vacatures vermeld. Creativiteit is namelijk nodig om problemen snel op te kunnen lossen. Een probleem kan namelijk meerdere oorzaken hebben en een helpdeskmedewerker dient in zulke gevallen snel te bepalen welke oplossing het meest effectief is.

Wij hebben veel opdrachtgevers met een kleine, middelgrote of grote servicedesk. We hebben altijd wel een helpdeskmedewerker vacature open staan. die representatief zijn en goed met mensen kunnen omgaan. Als je als ITIL of Microsoft gecertificeerd bent heb je in de sollicitatieprocedure van de vacature helpdeskmedewerker alvast een streepje voor. Als helpdeskmedewerker zijn er doorgroeimogelijkheden naar een functie als systeembeheerder, netwerkbeheerder of applicatiebeheerder.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende vacatures zijn!

 

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg