Enthousiaste servicedeskmedewerker

n.v.t.

Jouw rol Help jij vrienden/familie/kennissen ook altijd met IT-gerelateerde problemen? Hou jij ervan om mensen te helpen zodat ze snel weer aan het werk kunnen? Los je graag problemen op?Dan…

Ambitieuze Support Engineer

Utrecht 1600 tot 2200 per maand

Wil jij een vliegende start van je IT carrière maken? Kom dan via InWork werken bij een toonaangevend bedrijf op de arbeidsmarkt!

Systeem- of netwerkbeheerder in spé

Utrecht 1600 tot 3500 per maand

Heb jij de ambitie om systeem- of netwerkbeheerder te worden? Begin bij InWork als support engineer!

Support Engineer

marktconform

Hoogeveen

Junior Support Engineer

Zwolle in overleg

Ben jij altijd al de IT-er van de klas geweest die de leraar moest uitleggen hoe de beamer opgestart moest worden? Was jij de stille topper in de klas die iedereen moest uitleggen hoe ze Call of Duty moesten downloaden en installeren? 

Helpdeskmedewerker

n.v.t.

Ben jij woonachtig in regio Zwolle en sta jij aan het begin van jouw ICT carriere? Maak dan gebruik van ons netwerk!! Jij neemt de calls aan, registreert deze en lost ze zelf op? Dan regelen wij de rest!

Medior Support Engineer

Maarssen marktconform

Jouw rol Een functie als Support Engineer is jou niet onbekend, want je hebt al wat ervaring opgedaan op een IT servicedesk en bent nu klaar voor een nieuwe uitdaging!…

Ambitieuze ICT helpdesk medewerker gezocht

Zwolle n.v.t.

Ben jij oplossingsgericht, hulpvaardig en ambitieus? Sta je bekend als fanatieke teamspeler in FIFA of in League of Legends? Een duizendpoot op zowel het toetsenbord als in multitasking? Haal jij plezier uit het helpen van mensen?

Junior Support Engineer

Utrecht marktconform

Enthousiaste IT’ers gezocht!

Support Engineer

Amersfoort marktconform

Jouw rol ''Als Support Engineer ben ik verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en behandelen van binnenkomende incidenten. Verder weet ik snel tot de kern van het probleem te komen door…


vacature helpdeskmedewerker

Vacature helpdeskmedewerker bij InWork

Wij vinden dat de functie van IT helpdeskmedewerker vaak ondergewaardeerd wordt. De baan van helpdeskmedewerker is namelijk meer divers dan veel mensen op het eerste gezicht denken. Uiteraard is een goede basis van ICT belangrijk, maar hiernaast zijn ook enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden een must. Een helpdeskmedewerker communiceert met gebruikers, lost problemen op, zet complexe problemen door naar beheer en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen ICT. Om de vacature helpdeskmedewerker goed uit te voeren is creativiteit ook van belang, maar dit staat niet altijd in vacatures vermeld. Creativiteit is namelijk nodig om problemen snel op te kunnen lossen. Een probleem kan namelijk meerdere oorzaken hebben en een helpdeskmedewerker dient in zulke gevallen snel te bepalen welke oplossing het meest effectief is.

Wij hebben veel opdrachtgevers met een kleine, middelgrote of grote servicedesk. We hebben altijd wel een helpdeskmedewerker vacature open staan. die representatief zijn en goed met mensen kunnen omgaan. Als je als ITIL of Microsoft gecertificeerd bent heb je in de sollicitatieprocedure van de vacature helpdeskmedewerker alvast een streepje voor. Als helpdeskmedewerker zijn er doorgroeimogelijkheden naar een functie als systeembeheerder, netwerkbeheerder of applicatiebeheerder.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende vacatures zijn!

 

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg