Senior Servicedesk medewerker gezocht in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer in overleg

Voor een van onze grootste opdrachtgevers zoeken wij een Senior Servicedesk medewerker, die de doekjes er niet om windt en de kar kan trekken.

Skilled IT Servicedesk Medewerker Utrecht

Utrecht in overleg

Wil jij jouw kennis delen op een Skilled IT Servicedesk in Utrecht?

Support Engineer in Utrecht

Utrecht in overleg

Voor een uitdagende skilled servicedesk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze IT-er. Reageer snel!

Technische servicedesk zoekt nieuwe collega

Den Haag marktconform

Help jij graag mensen met jouw IT kennis en duik jij in een technisch probleem om dit tot op de bodem uit te zoeken?

Junior Servicedeskmedewerker in Rotterdam

Rotterdam in overleg

Voor een van onze partners in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige en klantgericht Junior Servicedeskmedewerker


vacature helpdeskmedewerker

Vacature helpdeskmedewerker bij InWork

Wij vinden dat de functie van IT helpdeskmedewerker vaak ondergewaardeerd wordt. De baan van helpdeskmedewerker is namelijk meer divers dan veel mensen op het eerste gezicht denken. Uiteraard is een goede basis van ICT belangrijk, maar hiernaast zijn ook enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden een must. Een helpdeskmedewerker communiceert met gebruikers, lost problemen op, zet complexe problemen door naar beheer en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen ICT. Om de vacature helpdeskmedewerker goed uit te voeren is creativiteit ook van belang, maar dit staat niet altijd in vacatures vermeld. Creativiteit is namelijk nodig om problemen snel op te kunnen lossen. Een probleem kan namelijk meerdere oorzaken hebben en een helpdeskmedewerker dient in zulke gevallen snel te bepalen welke oplossing het meest effectief is.

Wij hebben veel opdrachtgevers met een kleine, middelgrote of grote servicedesk. We hebben altijd wel een helpdeskmedewerker vacature open staan. die representatief zijn en goed met mensen kunnen omgaan. Als je als ITIL of Microsoft gecertificeerd bent heb je in de sollicitatieprocedure van de vacature helpdeskmedewerker alvast een streepje voor. Als helpdeskmedewerker zijn er doorgroeimogelijkheden naar een functie als systeembeheerder, netwerkbeheerder of applicatiebeheerder.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende vacatures zijn!

 

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg