Traineeship junior system engineer

Amsterdam marktconform

junior system engineer

Junior System Engineer

Utrecht in overleg

Als Junior System Engineer bij InWork volg je een traineeship waarin je in je eigen tempo jezelf ontwikkelt tot een expert.

Junior technisch consultant

Utrecht in overleg

Junior technisch consultant

Systeembeheerder Windows

Ede 4100 per maand

Kan jij mede door jouw ervaring snel schakelen en direct veel betekenen voor een organisatie met een complexe IT infrastructuur?


systeembeheerder vacature

Systeembeheerder vacature bij InWork

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven systeembeheerders. Zowel op Microsoft als Linux vlak. Vaak in combinatie met elkaar. Onze relaties hebben vaak grote(re) ICT omgevingen, dus het is belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met serverbeheer. Bij de kleinere organisaties ligt de functie van systeembeheerder dicht tegen die van de netwerkbeheerder en applicatiebeheerder aan. Vaak is er één  IT beheerder die alles doet. Ook goede communicatieve vaardigheden zijn voor de vacature systeembeheerder een vereiste, omdat je regelmatig met opdrachtgevers om de tafel zit.

Ben jij op zoek naar een baan of project als Systeembeheerder, maar staat er geen passende functie tussen de systeembeheer vacatures? Dan komen we toch graag met in je contact! Laat je CV achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er een passende systeembeheerder vacature is!
https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg