Goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek?
Lees onze sollicitatietips!

Business IT Traineeship

Utrecht marktconform

Ben jij bereid om in jezelf en in je toekomst te investeren en wil jij uitgroeien tot een Business IT professional?

Junior System Engineer

Utrecht marktconform

Als Junior System Engineer bij InWork volg je een traineeship waarin je in je eigen tempo jezelf ontwikkelt tot een expert.

Netwerktrainee

Utrecht in overleg

Blijf jij geboeid door complexe netwerkvraagstukken en ben je een rasechte Ciscofanaat? Pak deze kans: maak van jouw passie jouw professionele baan!

(Skilled) Servicedesk Medewerker

Utrecht in overleg

Voor 1 van onze klanten in Utrecht zijn we op zoek naar een gedreven IT Professional

Freelance allround IT Specialist

Amsterdam in overleg

De organisatie waar je zal komen te werken is trotse winnaar van vele awards op het gebied van ontwikkeling. Binnen hun branche zijn zij één van de marktlei

DevOps Engineer

Amsterdam in overleg

Het primaire aandachtsgebied is voor jou Middleware, waarbij je verantwoordelijk bent voor het implementeren, configureren en het  beheren van Middleware pr

Functioneel Applicatiebeheerder

Utrecht in overleg

Als functioneel/applicatie beheerder ben je de schakel tussen de gebruikers en de IT services. Je zorgt ervoor dat de informatie en functionaliteit van de I

Systeembeheerder

regio Almere 2600 tot 3800 per maand

In een klein en enthousiast ICT team ben je als systeembeheerder (mede) verantwoordelijk voor het systeembeheer van onze klant.

Cloud beheerder

Den Haag 2500 tot 3500 per maand

Wij zijn voor een Cloud organisatie opzoek naar een ervaren systeembeheerder die naast de SaaS hosting platformen ook de interne IT processen kan beheren.

Systeembeheerder Windows

Ede 4100 per maand

Kan jij mede door jouw ervaring snel schakelen en direct veel betekenen voor een organisatie met een complexe IT infrastructuur?


ict vacatures

ICT vacatures bij InWork

Sinds de oprichting van InWork in 2006 zijn wij actief in de bemiddeling van ICT professionals. Wat ons onderscheid van andere bureaus is dat wij oprecht altijd proberen een zo goed mogelijke match te maken tussen de persoon en de ICT vacature. Dat kan alleen door goed naar jouw wensen te luisteren en goed met onze klanten te communiceren. Op die manier proberen wij een zo goed mogelijk passende opdracht(gever) met jou te matchen; een baan die zowel bij jouw ervaring als bij je als persoon past.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!
https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg