Goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek?
Lees onze sollicitatietips!

Skilled Servicedesk / Support Engineer

Amersfoort 1700 tot 2400 per maand

Jouw rol We kunnen tegenwoordig niet meer zonder goed lopende informatie- en communicatietechnieken. Als ICT skilled support engineer kan jíj het verschil maken!  Wij zijn voor een uitdagende functie op…

Enthousiaste servicedeskmedewerker

n.v.t.

Jouw rol Help jij vrienden/familie/kennissen ook altijd met IT-gerelateerde problemen? Hou jij ervan om mensen te helpen zodat ze snel weer aan het werk kunnen? Los je graag problemen op?Dan…

Security Trainee

marktconform

Jouw rol Neem jij altijd het zekere voor het onzekere, blijf jij geboeid door complexe security vraagstukken en behoor jij tot de groep fanatieke cybercrime guru?s en hobby hackers? Dan…

Data Analist

Amsterdam marktconform

Dankzij jou kunnen miljoenen passagiers straks eenvoudiger vliegen!

Junior Cloud Consultant

marktconform

Met jouw passie voor Cloud technologie ben jij de onderscheidende factor. Jij begrijpt de ?business needs? en weet dat te vertalen naar de juiste IT oplossing. Technologieën zoals virtualisatie, Cloud en Linux kennen geen geheimen voor jou.

Cyber Security Engineer

Utrecht marktconform

Vind jij het ook niet vanzelfsprekend dat je veilig kan internetbankieren?

Bakkie doen?

Amsterdam marktconform

Al van jongs af aan ben jij gefascineerd door technologie: van Game Boy naar PlayStation (Overwatch of Destiny 2) en van fysieke servers naar cloudoplossingen in je eigen thuisomgeving. 

Ambitieuze Support Engineer

Utrecht 1600 tot 2200 per maand

Wil jij een vliegende start van je IT carrière maken? Kom dan via InWork werken bij een toonaangevend bedrijf op de arbeidsmarkt!

Systeem- of netwerkbeheerder in spé

Utrecht 1600 tot 3500 per maand

Heb jij de ambitie om systeem- of netwerkbeheerder te worden? Begin bij InWork als support engineer!

Junior Technisch Applicatiebeheerder

Den Bosch marktconform

Jij bent altijd op zoek naar slimme oplossingen en blijft op de hoogte van de nieuwste technieken als het gaat om automatiseren en scripting.


ICT vacatures bij InWork

Sinds de oprichting van InWork in 2006 zijn wij actief in de bemiddeling van ICT professionals. Wat ons onderscheid van andere bureaus is dat wij oprecht altijd proberen een zo goed mogelijke match te maken tussen de persoon en de ICT vacature. Dat kan alleen door goed naar jouw wensen te luisteren en goed met onze klanten te communiceren. Op die manier proberen wij een zo goed mogelijk passende opdracht(gever) met jou te matchen; een baan die zowel bij jouw ervaring als bij je als persoon past.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!
https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg