Goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek?
Lees onze sollicitatietips!

Onsite Support

Amsterdam marktconform

Jouw rol Wat zou een vliegtuigmaatschappij zijn zonder haar IT afdelingen? Wat zijn de consequenties als er geen IT support geleverd wordt? De consequenties zullen enorm zijn!Daarom zijn wij per…

Werkplekbeheerder

Amsterdam marktconform

Vliegend de week door?

Werkplekbeheerder

Amsterdam in overleg

Heb jij al wat werkervaring en is telefonische IT support niet helemaal jouw ding? Wil jij face-to-face gebruikers helpen, zodat jij de lach op hun gezichten kan zien wanneer jij het probleem hebt opgelost?

Network (Storage) Engineer

Utrecht marktconform

Jouw rol Werk jij graag in een dynamische ICT omgeving die constant in verandering is? Spreekt een informele bedrijfscultuur je aan? Heb je daarnaast een passie voor Netwerken? Dan is…

Support Engineer

marktconform

Hoogeveen

Engineer der Supportdesk, rang ICT

Huis Ter Heide 1900 tot 2200 per maand

Attentie!

Junior Support Engineer

Utrecht marktconform

Enthousiaste IT’ers gezocht!

Cyber Security Engineer

Utrecht marktconform

Vind jij het ook niet vanzelfsprekend dat je veilig kan internetbankieren?

Junior Cloud Consultant

marktconform

Met jouw passie voor Cloud technologie ben jij de onderscheidende factor. Jij begrijpt de ?business needs? en weet dat te vertalen naar de juiste IT oplossing. Technologieën zoals virtualisatie, Cloud en Linux kennen geen geheimen voor jou.

Bakkie doen?

Amsterdam marktconform

Al van jongs af aan ben jij gefascineerd door technologie: van Game Boy naar PlayStation (Overwatch of Destiny 2) en van fysieke servers naar cloudoplossingen in je eigen thuisomgeving. 


ICT vacatures bij InWork

Sinds de oprichting van InWork in 2006 zijn wij actief in de bemiddeling van ICT professionals. Wat ons onderscheid van andere bureaus is dat wij oprecht altijd proberen een zo goed mogelijke match te maken tussen de persoon en de ICT vacature. Dat kan alleen door goed naar jouw wensen te luisteren en goed met onze klanten te communiceren. Op die manier proberen wij een zo goed mogelijk passende opdracht(gever) met jou te matchen; een baan die zowel bij jouw ervaring als bij je als persoon past.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!
https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg