Goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek?
Lees onze sollicitatietips!

Network Engineer

Utrecht 2900 tot 3300 per maand

Voor een van de beste en leukste IT dienstverleners van Nederland ben ik op zoek naar een Network Engineer. Je gaat hier werken met de nieuwste technieken zoals DNA en Meraki.

Datacenter Technician

's-Hertogenbosch 2300 tot 3000 per maand

Heb jij affiniteit met networking en ben je graag hands-on bezig? Voor een grote financiële dienstverlener in Nederland ben ik opzoek naar een Datacenter Technician.

Systeem- en netwerkbeheerder

Nederland 2500 tot 3500 per maand

Voor een klant in de Achterhoek ben ik op zoek naar een ervaren netwerk- en systeembeheerder.

Senior Network Engineer

Veldhoven 3200 tot 4800 per maand

Voor een klant in Veldhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste senior Network Engineer die op zoek is naar een nieuwe veelzijdige uitdaging met veel verantwoordelijkheid.

Medior Network Engineer

Veldhoven 2900 tot 4200 per maand

Voor een klant in Veldhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Network Engineer die op zoek is naar een nieuwe veelzijdige uitdaging met veel verantwoordelijkheid.

Netwerkbeheerder

Utrecht 2700 tot 3500 per maand

Voor één van de beste en leukste IT dienstverleners van Nederland ben ik op zoek naar een Netwerkbeheerder. Je komt te werken met de nieuwste technieken zoals DNA, Meraki en ACI.

Network Consultant

Nederland 2300 tot 2700 per maand

Voor een grote internationale IT-dienstverlener zijn wij opzoek naar een Network Consultant.

Servicedesk Medewerker ICT

Apeldoorn 1800 tot 2300 per maand

Jouw rol Als Servicedesk Medewerker ICT ben jij het eerste aanspreekpunt voor gebruikers met vragen of storingen die gaan over hardware, applicaties, besturingssystemen en andere incidenten. Je vindt het leuk…

Servicedesk medewerker bij de Politie

Zwolle 1800 tot 2300 per maand

Jouw rol Voor de Politie in Zwolle ben ik op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor de IT servicedesk. Je staat collega’s telefonisch of per mail te woord, zoekt naar de…

Servicedesk Medewerker ICT

Deventer 1800 tot 2300 per maand

Jouw rol Als Servicedesk Medewerker ICT ben jij het eerste aanspreekpunt voor gebruikers met vragen of storingen die gaan over hardware, applicaties, besturingssystemen en andere incidenten. Je vindt het leuk…


ICT vacatures bij InWork

Sinds de oprichting van InWork in 2006 zijn wij actief in de bemiddeling van ICT professionals. Wat ons onderscheid van andere bureaus is dat wij oprecht altijd proberen een zo goed mogelijke match te maken tussen de persoon en de ICT vacature. Dat kan alleen door goed naar jouw wensen te luisteren en goed met onze klanten te communiceren. Op die manier proberen wij een zo goed mogelijk passende opdracht(gever) met jou te matchen; een baan die zowel bij jouw ervaring als bij je als persoon past.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!
https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg