De schaarste op de technische arbeidsmarkt wordt een steeds groter probleem. Het schaap met vijf poten is onvindbaar en ook InWork Techniek loopt hier tegenaan. Vanuit de huidige technische opleidingen komen te weinig kandidaten die deze schaarste zal oplossen. Om die reden is InWork Techniek ervan overtuigd dat er gekeken moet worden naar een alternatieve vorm van instromen om iets te doen aan dit schreeuwend tekort aan geschoold personeel.

Sinds begin vorig jaar is InWork Techniek bezig met het opleiden van gedreven en gemotiveerde kandidaten die in samenwerking met onze opdrachtgevers een ontwikkeltraject doorlopen. Wij geloven in het potentieel en motivatie van onze medewerkers. De combinatie van een sterke affiniteit met techniek en de juiste begeleiding geven voldoende ingrediënten om uit te groeien tot vakman.

InWork Techniek richt zich op kandidaten die al een aantal jaar werkervaring hebben binnen of buiten de sector en een bewuste keuze maken zich te laten om- of bijscholen. Wij investeren in onze collega’s omdat wij in hen geloven! Daarom zoekt InWork bedrijven die middels een duurzaam traject willen samenwerken bij onze scholingstrajecten. Wij zoeken de kandidaten en nemen het risico, leiden de mensen op in samenwerking met Studium – en jij plukt de vruchten.

Interesse? Ontmoet ons op de beurs in het gedeelde “Installateur van de Toekomst”!
Installatie & Elektro Vakbeurs op 14, 15 en 16 mei in de Evenementenhal Gorinchem.

Meer informatie over onze opleidingstrajecten. Bekijk het hier.