In oktober 2015 ben ik via InWork Talent Solutions begonnen als Systemmanager Interfaces Epic bij het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Hier werk ik aan het Stepic-project. Samen met twee collega’s ben ik verantwoordelijk voor de integratie van een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EDP) genaamd Epic, dat per oktober 2016 gebruikt gaat worden. Onze opdracht is om verschillende interfaces te bouwen tussen de systemen van het Ziekenhuis en Epic.

Om een succesvolle implementatie van het systeem te garanderen is een training in Epic voor ons erg belangrijk. Deze training wordt op het hoofdkantoor van Epic in Verona (Wisconsin, Verenigde Staten) gegeven. Geen slechte locatie voor een training J. Mijn collega’s in het team hebben deze training al gevolgd, dus ben ik in mijn eentje naar de Verenigde Staten afgereisd. Voor mij een heel avontuur!

De eerste dag in Amerika stond er nog geen training gepland, dus voor mij de ideale dag om de omgeving te verkennen. Je bezoekt tenslotte niet elke week de Verenigde Staten!

IMG-20151103-WA0000

De volgende dagen stonden in het teken van de training. Elke ochtend werd ik naar het Epic Intergalactic Headquarter gebracht, de trainingslocatie. Beide dagen begonnen met een gezamenlijk ontbijt met alle cursisten die ook deelnamen aan een training. Tussen de trainingen was er ook ruimte om kennis te maken met de andere deelnemers. Voor mij een mooie gelegenheid om als Young Professional te spreken met ervaren IT Professionals. Door deze training heb ik meer kennis gekregen van Epic wat zal bijdragen aan een succesvolle implementatie bij St. Jansdal Ziekenhuis.

Helaas zat mijn tripje VS er veel te snel weer op, maar ik kijk terug op vijf leuke en leerzame dagen!

Intussen ben ik voor mijn theorie-examen geslaagd en heb ik projectervaring opgedaan waardoor ik mijzelf nu Certified Epic Bridges Interface Analyst mag noemen.

Jordy Leusenkamp
Systemmanager Interfaces Epic bij het St. Jansdal Ziekenhuis