Detachering

De IT en technische sector zijn volop in beweging. Daardoor zie je bij veel bedrijven pieken en dalen in het werkaanbod ontstaan. Soms zijn de klussen niet aan te slepen en beschikt men niet over de juiste capaciteit, terwijl het gedurende andere periodes juist weer een stuk rustiger is en er sprake is van overcapaciteit.

Deze dynamiek leidt ertoe dat bedrijven behoefte hebben aan flexibele inzet van IT en technische professionals. Detachering biedt in dat geval uitkomst.

Detacheren is een vak

InWork is sinds 2006 dé businesspartner binnen de IT en techniek. InWork helpt organisaties met (tijdelijke) flexibele inzet van IT en technische professionals. Van Support Engineer tot IT Architect en van monteur tot BIM Modelleur. Al onze medewerkers zijn in vast dienst, dit zorgt voor stabiliteit en continuïteit. Daarnaast houden we de communicatielijnen kort en op deze manier weten wij precies waar onze medewerkers goed in zijn en waarin zij zich nog kunnen ontwikkelen. Onze professionals zijn gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertise.Snel Deskundig Personeel

De werving en selectie van deskundig personeel is tijdrovend. Personeelsadvertenties opstellen, sollicitatiebrieven beoordelen en veel kandidaten interviewen. Bij detachering kunt u dat allemaal overslaan, omdat InWork het voorwerk voor u heeft gedaan.Overname

Bedrijven hebben bij InWork, gedurende verloop van tijd, de mogelijkheid om ons beste talent over te nemen voor een dienstverband bij het eigen bedrijf. Dit geeft klanten de mogelijkheid de krenten uit de pap te halen. Hierdoor geeft InWork een nieuw invulling aan de instroom van nieuw talent zonder alle risico’s. Door deze visie blijft onze dienstverlening flexibel en up-to-date.Frisse Blik

InWorkers hebben een frisse blik. Ze hebben vaak een flink aantal bedrijven van binnenuit gezien en zitten daardoor minder vast aan een bepaalde werkwijzen. Samen met u kijken wij naar welke zachte- en harde competenties onze InWorkers dienen te bezitten. InWorkers zijn gedreven tot op het bot en ongekend goed in wat zij doen. De kans is groot dat u op deze manier waardevolle kennis en ideeën binnenhaalt waarvan uw bedrijf op termijn de vruchten plukt. Onze medewerkers borgen de instroom van kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw organisatie.Minder Risico’s

Alle medewerkers van InWork zijn vast bij ons in dienst. Daardoor loopt u minder risico’s, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte. Daarnaast zorgt het voor een stuk flexibiliteit. U heeft de mogelijkheid om gekwalificeerde en ingewerkte medewerkers op- en af te schalen, zodat de bezetting ook tijdens seizoensdrukte, dal- op piekmomenten en bij afwezigheid door ziekte en verlof alsnog perfect aansluit bij de daadwerkelijke werkdrukte.

Onsite Support & Service en Onderhoud

IT

Onsite Support

De afgelopen jaren hebben wij ruime ervaring opgebouwd in het bieden van gebruikersondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van lokaal werkplek- en IT support dienstverlening, waarbij volledige ontzorging en gebruikerstevredenheid van de opdrachtgever centraal staat.

Techniek

Service en Onderhoud

Wij leveren professionele en klantgerichte monteurs voor service en onderhoud aan uw machinepark of de installaties bij uw klanten. Wij zijn pas tevreden als u en uw klanten tevreden zijn. Onze representatieve en klantgerichte eigen medewerkers zorgen voor een snelle en deskundige installatie op locatie.

Detachering 2.0

InWork heeft inmiddels meer dan 12 jaar ervaring binnen de detachering en gaat graag een stap verder. Detachering is voor ons meer geworden dan alleen het helpen van organisaties met flexibel inzetbare IT en technische professionals. Met Detachering 2.0 richten wij onze dienstverlening in op de afdeling van de klant waardoor er slagen worden gemaakt in kwaliteit, effectiviteit en efficiency.

Door als business partner een langdurige samenwerking te bewerkstelligen zijn wij beter in staat om de juiste match te maken of het juiste talent op te leiden. Er moet sprake zijn van een kwalitatieve match op basis van kennis en ervaring, maar de medewerker moet ook goed passen binnen uw organisatie en cultuur. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat we u een integraal advies kunnen geven en zodat u de inzet van onze professionals optimaal kunt benutten.

Gezamenlijk stemmen we doelen af, aan de hand van KPI’s, zodat we gericht ergens naar toe kunnen werken, daarnaast kunnen er in overleg rapportages worden verzorgd over de afgesproken KPI’s.

Quality Management & de InWork Academy

InWork verzorgt opleidingen op maat, aangepast op uw wensen en omstandigheden, zodat onze InWorkers u optimaal kunnen ondersteunen. Hierbij krijgen zij vanuit InWork de juiste begeleiding en coaching, gericht op de ontwikkeling van onze InWorkers en op uw opdracht. Mocht de ideale kandidaat niet of nauwelijks te vinden zijn dan kunnen wij dit schaap met de 5 poten zelf opleiden door middel van de InWork Academy.

Wij denken graag mee en kijken verder dan alleen de oplossing. Niet alleen voor nu, maar ook voor op de lange termijn. Continuïteit, toewijding en service staan bij InWork hoog in het vaandel.