Ons netwerk, jouw succes

Ons doel

Als onderdeel van InWork reizen wij dagelijks stad en land af om studenten van meer dan 60 mbo-, hbo- en wo-instellingen klaar te stromen voor hun eerste baan. Met passie en een goede dosis humor brengen we de arbeidsmarkt tot leven in het klaslokaal. Dit doen we aan de hand van onze Campus Toolkit.

Inwork campus toolkit

In deze Toolkit lees je alles over het team van Campus en de leerzame activiteiten die we geven. Over de jaren heen hebben we de kans gekregen om met en dankzij jou verschillende gastcolleges en events voor mbo- en hbo-studenten te mogen ontwikkelen en uitvoeren. In deze Toolkit zie je in één oogwenk wat Campus voor jou als student of docent kan betekenen.

Op zoek naar een baan of stage?

Meld je aan

Gastcolleges

De gastcolleges focussen vooral op onder andere zelf-presentatie, kennis en vaardigheden. De events die we aanbieden richten zich meer op het bieden van een kijkje in de keuken van de arbeidsmarkt.

InWork Campus biedt de volgende events aan:

LinkedIn check
Hoe weet je of je een professioneel en opgemaakt profiel hebt op LinkedIn? Waar moet je op letten als je een LinkedIn profiel aanmaakt? InWork Campus geeft jou graag gratis tips en tricks om jouw profiel geoptimaliseerd te houden. Op deze manier sta je stukken sterker in de markt!

Sollicitatietraining
Je eerste sollicitatie vergeet je nooit. Van het vragenvuur tijdens een gesprek tot en met het wachten op de uitslag. Het overtuigen van een werkgever is een kunst op zich, dus hoe gaat een student te werk als dit zijn/haar eerste stap is op de arbeidsmarkt?

Events

Dat onze gastcolleges ‘interactief’, ‘actueel’ en ‘leerzaam’ zijn, hoeven we u niet te vertellen. De kracht van onze workshops en trainingen zit ‘m in hoe we omgaan met de studenten. We luisteren naar de klas en haken in op wat we horen en zien.

Wij bieden bijvoorbeeld de volgende workshops en trainingen aan:

Inhousedag
Voor een vliegende start in de carrière van studenten biedt InWork de mogelijkheid om kennis te maken met de arbeidsmarkt. Wij nemen de klas mee naar een leuk bedrijf in de buurt van de school waarbij alles van A tot Z is geregeld. Een perfecte kans om het netwerk te vergroten!

InWork Klassenbezoek
Een InWork Klassenbezoek verwelkomt studenten naar Amsterdam waarbij zij een rondleiding, een workshop, een lunch en de kans krijgen om één van onze InWorkers te leren kennen. Je krijgt zo een goede indruk van de sfeer en de cultuur binnen InWork. Geen zorgen, wij regelen alles.

Hier kom je ons tegen…

Nieuwsgierig naar onze activiteiten?

Bekijk Toolkit

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in één van onze events of gastcolleges? Meld u dan aan. Onze getrainde gastsprekers verzorgen het aanbod graag kosteloos op uw locatie.
Ik heb de privacy policy gelezen

Ben je net afgestudeerd en zoek jij een baan in de IT of Techniek? InWork Campus helpt jou graag verder bij het uitbreiden van jouw professionele netwerk. Vanaf je stage tot aan je eerste baan. Kom met ons in contact!


Ik heb de privacy policy gelezen

Team Campus