Even voorstellen…

Als onderdeel van InWork reizen wij dagelijks stad en land af om studenten van meer dan 60 mbo-, hbo- en wo-instellingen klaar te stomen voor hun eerste baan.

Dit doen we aan de hand van onze Campus Toolkit: een gevarieerd pakket met interactieve trainingen, workshops en events – geheel kosteloos in te zetten. Ons team bestaat uit de volgende ervaringsdeskundigen: team lead IT Joost, gastspreker IT Emiel, gastspreker Techniek Claudia en marketeer Rafel.

Wij hebben de drive om onze kennis te delen en studenten te enthousiasmeren. Met passie en een goede dosis humor brengen we de arbeidsmarkt tot leven in het klaslokaal.

Meld je aan!


Ik heb de privacy policy gelezen

Lees hier de privacy policy van InWork

Team Campus

Joost van der Pijl

CAMPUS TEAM LEADER IT

‘’In 2015 heb ik de kans gegrepen om fulltime gastlessen te geven. In korte tijd is het uitgegroeid tot volwaardige afdeling binnen InWork en daar ben ik erg trots op!’’

PS “Ik heb ooit als Elvis Presley voor 200 man opgetreden.”

0880 700 797
06 1610 5849
jvanderpijl@inwork.nl
LinkedIn

Emiel Savonije

CAMPUS GASTSPREKER IT

“Het is mijn doel om het bedrijfsleven naar de klas te halen en het zo levendig mogelijk maken voor de student.’’

PS ‘’Een Triple, dubbel of liever een Weizen? Ik brouw het. Bier, natuurlijk.”

0880 700 833
06 8161 9410
esavonije@inwork.nl
LinkedIn

Claudia Lucassen

GASTSPREKER TECHNIEK

“Voor de klas ben ik op mijn best. Mijn enthousiasme wordt gevoed door de intrinsieke motivatie om studenten met humor en kennis te inspireren.’’

PS ‘’Circa 80% van mijn woordgrappen houd ik in, maar de rest floept er toch echt Clautomatisch uit…”

0880 700 799
06 4552 2929
clucassen@inwork.nl
LinkedIn

Rafel Mahmoud

CAMPUS MARKETEER

“Creatief bezig zijn is voor mij erg belangrijk. Zo speel ik in m’n vrije tijd toneel en maak ik schilderijen. Als marketeer mag ik elke dag nieuwe concepten uitwerken en uitvoeren. Hierbij vormen mijn teamgenoten een erg belangrijke bron van inspiratie!’’

Ps. Circa 80% van Claudia’s woordgrappen kan ik verdragen, maar de overige 20%……

0880 700 718
06 1905 4677
rmahmoud@inwork.nl
LinkedIn

Waar vind je ons

Alkmaar
Almere
Amersfoort
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Assen
Beverwijk
Boxtel
Breda
Cuijk
Den Bosch
Den Haag
Deventer
Diemen
Doetinchem
Dordrecht
Ede
Geldermalsen
Gorinchem
Gouda
Groningen
Harderwijk
Heerhugowaard
Heerlen
Hilversum
Hoofddorp
Hoorn
Kampen
Leiden
Lelystad
Nieuwegein
Nijmegen
Oss
Raalte
Rotterdam
Schagen
Utrecht
Veghel
Wespoort
Zaandam
Zoetermeer
Zwijndrecht
Zwolle

Wij hebben alles in huis

Dat onze gastcolleges ‘interactief’, ‘actueel’ en ‘leerzaam’ zijn, hoeven we u niet te vertellen. De kracht van onze workshops en trainingen zit ‘m in hoe we omgaan met de studenten. We luisteren naar de klas en haken in op wat we horen en zien.

Wij bieden de volgende workshops en trainingen aan:

Persoonsprofiel Schetsen

Bij ‘Persoonsprofiel schetsen’ draait het om bewustwording, zelfreflectie en succes op de arbeidsmarkt. Tijdens deze workshop wordt de nadruk gelegd op het creëren van een sterk persoonsprofiel en de onmisbare vaardigheid ‘pitchen’.

CV-Check

De workshop CV-check kan het vervolg zijn op de workshop Persoonsprofiel schetsen. Een cv dient altijd up-to-date te zijn en te worden aangepast op de functie waarop wordt gesolliciteerd. De studenten sturen hun cv van tevoren op naar de gastspreker. In de klas wordt de actuele theorie van do’s en don’ts behandeld, alvorens de cv’s klassikaal worden gepresenteerd en (mede door de klas) beoordeeld. Hierbij worden uiteraard persoonsgegevens niet vrijgegeven.

Linkedin Workshop

Studenten werpen samen met de gastspreker een kritische blik op hun persoonlijke LinkedIn profiel. Het is belangrijk dat studenten beseffen dat online profileren net zo waardevol is als offline profileren, al dan niet belangrijker.

Sollicitatietraining

Je eerste sollicitatie vergeet je nooit. Van het vragenvuur tijdens een gesprek tot en met het wachten op de uitslag. Het overtuigen van een werkgever is een kunst op zich, dus hoe gaat een student te werk als dit zijn/haar eerste stap is op de arbeidsmarkt?

I Present

In het eerste deel van deze workshop krijgen de studenten concrete handvatten aangereikt over hoe zij het best hun boodschap kunnen overbrengen. Een ingrediënt van deze workshop is de onthulling van de geheimen van de gastspreker waarmee succes voor een goede presentatie is verzekerd. Er komen thema’s, zoals non-verbale communicatie, stemgebruik en creativiteit aan bod.

Professional aan het woord

Hoe is het nu eigenlijk om als young professional aan het werk te zijn? Waar zou ik na mijn studie aan de slag kunnen? Welke baan past het beste bij mij? Niemand kan deze vragen beter beantwoorden dan een ervaringsdeskundige: een starter of een bedrijfsleider die werkt bij een van onze partners. Zij gaan de dialoog aan met studenten en vertellen hun toekomstige collega’s graag over hun werkdag.

Actief op meer dan 60 onderwijsinstellingen door heel Nederland

163

Gastcolleges verzorgd afgelopen jaar.

3408

Inschrijvingen van studenten afgelopen jaar.

22

Scholen actief met de InWork School Cup.

79364

Kilometer op de teller van onze Campus Recruiters.

Studenten over inwork

"Tegen andere studenten kan ik alleen maar zeggen: Ga ervoor als je de kans krijgt bij InWork. Het is een gedreven club die voor je klaar staat en hun woord nakomt.”

Guidon (22), monteur via InWork Techniek

"De gastlessen van InWork zijn anders dan anders: energiek, leerzaam en vooral heel interactief.''

Lucas (20), student Landstede MBO, Harderwijk

"Als je begint met werken, begin je pas echt met leren. Op school leer je de basis van je beroep en de werkervaring biedt InWork.''

Patrick, young professional bij AWL Techniek

Kijkje in de keuken

Waar de gastcolleges zich focussen op onder andere zelfpresentatie, kennis en vaardigheden, richten de events zich meer op het bieden van een kijkje in de keuken van de arbeidsmarkt.

InWork Campus biedt de volgende events aan:

Inwork Klassenbezoek

Eén keer in de maand doen we het even helemaal anders en reizen wij niet naar de studenten, maar verwelkomen wij hen in Amsterdam, op ons hoofdkantoor. Hier maken zij kennis met de dynamische omgeving van een zakelijke dienstverlener. De studenten krijgen een rondleiding, een workshop, een lunch en de kans om een van onze collega’s uit te dagen voor een potje poolen of tafeltennis in de InWork Game Room.

Teach Up!

InWork werkt nauw samen met onderwijsinstellingen en wij vinden dat het eens per jaar tijd is om alle onderwijsmanagers en docenten flink in het zonnetje te zetten. Op deze dag begeleiden verschillende experts u tijdens workshops en lezingen over hedendaagse onderwerpen waar u op uw vakgebied mee te maken heeft. Dit geeft u de mogelijkheid uw deskundigheid te vergroten. Daarnaast is Teach Up! vooral erg leuk om bij te wonen en biedt het de mogelijkheid om in contact te komen metdocenten en onderwijsmanager van andere onderwijsinstellingen.

Inhousedag

Voor een vliegende start in de carrière van studenten is het van belang hen van de arbeidsmarkt te laten proeven. InWork neemt de klas mee naar een bedrijf in de buurt van de school waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. De studenten krijgen een rondleiding, maken kennis met de nieuwste technieken tijdens een demo of interactieve presentatie en krijgen de kans om te netwerken voor een stage of hun eerste baan.