IT

IMACD-DIENSTEN

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het deskundig installeren, verhuizen en eventueel aanpassen (of verwijderen) van IT systemen. IMACD staat voor Installations, Moves, Adds, Changes & Disposal.

SUPPORT EN BEHEER

InWork is de grootste leverancier van skilled helpdeskmedewerkers. Ook voor ervaren IT-medewerkers voor deskundig werkplek-, systeem-, netwerk- en applicatiebeheer bent u bij ons aan het juiste adres.

Techniek

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij leveren professionele en klantgerichte monteurs voor service en onderhoud aan uw machinepark of de installaties bij uw klanten. Wij zijn pas tevreden als u en uw klanten tevreden zijn.

INSTALLATIE

Onze representatieve en klantgerichte eigen medewerkers zorgen voor een snelle en deskundige installatie op locatie.

Techniek zit overal. Wij hebben uitgebreide ervaring in diverse branches:

IT

INSTALLATIETECHNIEK

TELECOM

ENERGIE

INDUSTRIE

PRINTING

SEATPLANNNING EN FIELDPLANNING

Een bezetting die altijd precies aansluit bij de werkdrukte en directe vervanging bij afwezigheid van medewerkers door vakantie of ziekte. Dat wil toch iedereen? InWork heeft de concepten SeatPlanning en Fieldplanning ontwikkeld, waarbij een vast team van ingewerkte medewerkers slim voor u ingeroosterd worden en u altijd kunt op- en afschalen. U betaalt alleen voor de gewerkte uren (Pay Per Use).

FLEXIBELE POULE

InWork heeft een poule van representatieve en vakkundige medewerkers in dienst, die u altijd kunt inzetten voor tijdelijke vervanging, verlaging van de werkdruk, het wegwerken van achterstanden en ter versterking bij de uitvoer van projecten. Samen met onze opdrachtgevers creëren we oplossingen op maat die perfect aansluiten op de verschillende vraagstukken.

GEREEDSCHAPPEN EN MATERIAAL

InWork levert totaaloplossingen waarbij we onze opdrachtgevers 100% ontzorgen. We leveren dus niet alleen de juiste medewerkers met de juiste kennis, maar indien gewenst ook servicebusjes, de vereiste veiligheidskleding en de benodigde gereedschappen en materialen. Zo kunnen onze medewerkers het beste werk leveren en heeft u nergens omkijken naar.

LANDELIJKE DEKKING

InWork heeft een landelijk dekkend netwerk van deskundige IT en technische medewerkers. Iedereen heeft een (bestel)auto tot zijn of haar beschikking. Zo zijn wij in staat om snel op iedere gewenste locatie in Nederland de benodigde oplossingen te bieden aan onze opdrachtgevers.

Uw voordeel

FLEXIBILITEIT

De mogelijkheid om gekwalificeerde en ingewerkte medewerkers op– en af te schalen, zodat de bezetting ook tijdens seizoensdrukte, dal- en piekmomenten en bij afwezigheid door ziekte en verlof alsnog perfect aansluit bij de daadwerkelijke werkdrukte.

KOSTENBESPARING

Onze slimme oplossingen zijn erop gericht de werkprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten met als doel kosten te besparen.

KWALITEIT

Om de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal te houden investeren wij volop in het opleiden en trainen van onze mensen. Daarnaast zien wij onze dienstverlening als een resultaatsverbintenis. Indien gewenst leggen we KPI’s vast in een SLA zodat we continu samen met u kunnen werken aan de verbetering van de performance.

CONTINUÏTEIT

We zijn sterk in werving en talentontwikkeling. Onderscheidend is dat ook uitstroom van onze medewerkers bewust onderdeel uitmaakt van ons bedrijfsconcept. Zo kunt u onze medewerkers in vaste dienst nemen. En op die manier talent aan uw organisatie binden en uw organisatie verjongen.

“KORTOM, TOTALE ONTZORGING MET BEHOUD VAN DE REGIE.”

Wij vertellen u hier graag meer over. U kunt contact met ons opnemen via:

0880 700 700