Waar zouden we nu zijn zonder vers eten, airco, ijsjes of gekoeld bier? Het is allemaal mogelijk dankzij koeltechniek! Natuurlijk zijn daar specialistische technici nodig; koeltechnici en die zijn schaars.

Heb jij technische affiniteit en ben jij opzoek naar een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende technici de kans deel te nemen aan de Koelbootcamp!

GROEI UIT TOT VOLWAARDIG KOELMONTEUR

Waanzinnig veel affiniteit met techniek, maar toch een ander carrièrepad gekozen? Of in het verleden een technische opleiding gevolgd, maar deze niet af kunnen ronden én in het bezit van je rijbewijs B? Het is nog niet te laat! In samenwerking met Studium start InWork een gespecialiseerd koelbootcamp, daarvoor zijn wij op zoek naar gemotiveerde toppers die zich willen omscholen tot koelmonteur!

Het opleidingstraject

De eerste maand krijg je een intensieve opleiding in de praktijkruimte van onze partner Studium. De opleiding bestaat uit theorie die direct wordt uitgevoerd in de praktijk. Een hele effectieve leervorm! Uiteraard hoort jouw F-gassen diploma hier ook bij. Tijdens deze maand wordt er een terugkomdag georganiseerd om jouw voortgang te evalueren.

Bij welke organisatie kom ik te werken?

Vóórdat jij start met de bootcamp koeltechniek worden er gesprekken gevoerd met koeltechnische bedrijven. Pas zodra er een match is met een mooie organisatie starten wij met de koelbootcamp. Je weet dus al vóórdat je begint met jouw opleiding bij welke organisatie jij werkzaam gaat zijn!

Jouw nieuwe baan

Na de bootcamp begint jouw eerste werkervaring als koelmonteur bij de organisatie die jij vóór het traject hebt gekozen. Het eerste jaar wordt jij gekoppeld aan een ervaren monteur die jou nog verder begeleidt in de wereld van de koeltechniek. Tijdens het traject wordt jij vanuit InWork intensief begeleid en worden er minimaal drie evaluatiemomenten gepland met jouw leidinggevende en jouw contactpersoon van InWork. Na dit traject kan jij zelfstandig aan de slag en ben jij een volwaardig koelmonteur!

Een dag in het leven van een koelmonteur

* Servicebeurten duren meestal 1 tot 1,5 uur. De verschillende werkzaamheden bestaan uit het vervangen van slangetjes, detectie set vervangen, onderkoeling controleren, doormeten, instellingen van de machine bekijken en aanpassen in het systeem indien nodig.
** Opeens wordt je gebeld omdat er een van de koelinstallaties in een restaurant niet meer werkt. De storing moet verholpen worden anders zullen de dranken voor die avond niet gekoeld zijn. Je past je planning erop aan en gaat naar het restaurant waar de storing is ontstaan. Eenmaal daar aangekomen kom je erachter dat er een lekkage heeft plaatsgevonden. Een lekkage kan tussen de 2 tot 4 uur duren omdat er een proces aan vast zit. Andere storingen die voor kunnen komen is dat de installatie niet meer koud wordt of juist oververhit raakt. Het koudemiddel loopt weg.

“IK HEB NOG NOOIT ZO’N ‘COOLE’ BOOTCAMP GEHAD!"

DiegoKoelbootcamp Trainee

“DEZE BOOTCAMP KOUDE TECHNIEK GEEFT MIJ DE KANS OM MEE TE GAAN IN DE TOEKOMST.”

WolfgangKoelbootcamp Trainee

"DE BOOTCAMP KOELTECHNIEK IS EEN MOOIE BOOST IN MIJN CARRIÈRE!"

Jasper Koelbootcamp Trainee

Het (koel)traject biedt jou… 

Een mooi start salarisVerzekerd van een vaste baanVolledig betaald opleidingstrajectPersoonlijke begeleidingContinu ontwikkelen door regelmatige terugkomdagen

PROGRAMMA & ONDERWERPEN

Wil jij deze kans?

Wij vragen van onze nieuwe collega’s minimaal MBO werk- en denkniveau. Het hebben van technische affiniteit en de drive om je specialiseren in de koeltechniek is een must voor deze koelbootcamp. Interesse? Neem dan contact op met:

Lisanne Riechelman

(0)6-86867669
Lriechelman@inwork.nl