Heb jij technische affiniteit en ben jij opzoek naar een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende technici de kans deel te nemen aan de Koelbootcamp! Tijdens deze Bootcamp worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd en leg jij een mooie basis voor de rest van jouw carrière.

Heb jij de bootcamp succesvol afgerond, dan start jij direct bij een toffe koeltechnische organisatie.

Het opleidingstraject

De eerste maand krijg je een intensieve opleiding in de praktijkruimte van onze partner Studium. De opleiding bestaat uit theorie die direct wordt uitgevoerd in de praktijk. Een hele effectieve leervorm! Uiteraard hoort jouw F-gassen diploma hier ook bij. Tijdens deze maand wordt er een terugkomdag georganiseerd om jouw voortgang te evalueren.

Bij welke organisatie kom ik te werken?

Vóórdat jij start met de bootcamp koeltechniek worden er gesprekken gevoerd met koeltechnische bedrijven. Pas zodra er een match is met een mooie organisatie starten wij met de koelbootcamp. Je weet dus al vóórdat je begint met jouw opleiding bij welke organisatie jij werkzaam gaat zijn!

Jouw nieuwe baan

Na de bootcamp begint jouw eerste werkervaring als koelmonteur bij de organisatie die jij vóór het traject hebt gekozen. Het eerste jaar wordt jij gekoppeld aan een ervaren monteur die jou nog verder begeleidt in de wereld van de koeltechniek. Tijdens het traject wordt jij vanuit InWork intensief begeleid en worden er minimaal drie evaluatiemomenten gepland met jouw leidinggevende en jouw contactpersoon van InWork. Na dit traject kan jij zelfstandig aan de slag en ben jij een volwaardig koelmonteur!Een mooi start salarisVerzekerd van een vaste baanVolledig betaald opleidingstrajectPersoonlijke begeleidingContinu ontwikkelen door regelmatige terugkomdagen

Wil jij deze kans?

Wij vragen van onze nieuwe collega’s minimaal MBO werk- en denkniveau. Het hebben van technische affiniteit en de drive om je specialiseren in de koeltechniek is een must voor deze koelbootcamp. Neem dan contact op met: