NEXT LEVEL | INWORK CAMPUS | 28.11.2017

Het event waar studenten en werkgevers elkaar ontmoeten en inspireren.

Levelen, dat is wat wij bij InWork Campus graag doen met studenten. Zodoende kunnen wij onze doelgroep goed begrijpen en weten we wat wij kunnen doen om hun carrière naar de volgende etage te brengen. Dankzij NEXT LEVEL hebben wij voor 50 technische, afstuderende studenten op dat liftknopje kunnen drukken. Een groot deel van de aanwezigen heeft interesse getoond in een stage ofwel eerste baan bij onze participerende partners:

READY, SET? GO!

Om 12:00 mochten wij onze partners ontvangen aan de feestelijk gedekte lunchtafel van ons hoofdkantoor te Amsterdam. Na de opbouw van de presentaties en de Meet & Greet werd de dag geopend door Pierre de Rooij, directeur van InWork Techniek. In zijn enthousiaste speech benadrukte hij hoe belangrijk onze technische studenten zijn voor de toekomst van Nederland en wellicht zelfs voor de hele wereld.

INTERACTIEVE PRESENTATIES

Hierop volgden voor elke student twee presentatierondes, waarbij eenieder zijn keuze bij voorbaat had opgegeven. De presentaties waren stuk voor stuk leerzaam, interactief, pakkend en werden vol enthousiasme gepresenteerd. Janneke van Alliander voelde de doelgroep goed aan en wist hierdoor een fijne interactie te creëren. Niels, een kandidaat die via InWork Campus in het team van Pneutec is gerold, was mee als ambassadeur om vragen van de studenten te beantwoorden. Onze collega’s van SPIE bedachten een Kahoot quiz en heeft tijdens de afsluiting de winnaar verblijd met een drone!

MEET & GREET.. & FUN!

Tussendoor was uiteraard onze welbekende gameroom geopend, waar de studenten volop gebruik maakten van de pooltafel, een potje FIFA speelden en hun tafeltennis skills toonden. De laatste activiteit bedroeg de Meet & Greet waarbij het netwerken centraal stond: handen werden geschud en prangende vragen konden worden gesteld. Onder het genot van een drankje en een borrelhap werd de dag rond 16:00 afgesloten met het dankwoord van Pierre. De relatiegeschenken werden uitgedeeld en zelfs na het officiële einde bleef een aantal studenten nog gemotiveerd napraten met onze partners. Kijk, dat is hoe je de (eind)baas bereikt na NEXT LEVEL. Game over? Nooit!

Meer weten over al onze Campus activiteiten?

INWORK CAMPUS