Check-In: Doorgroeien in IT

Wie zijn de doorgroeiers bij InWork? Wat kan je doen en bereiken? We laten een aantal collega’s aan het woord die er werk van hebben gemaakt. Zo krijg je de mogelijkheid om je te oriënteren en inspireren over je toekomst bij InWork.

Sprekers:

Pouya Milani

Pouya is systeembeheerder bij Smurfit Kappa. Hij houdt niet van het halen van certificeringen maar juist hij werd, verdiend, de nieuwe systeembeheerder bij Smurfit Kappa.

 

Orfeo Sprang

InWork veteraan Orfeo is inmiddels geen InWorker meer maar is zijn succesvolle carrière aan het vervolgen bij Ortec. Toen Orfeo bij InWork binnenkwam greep hij meteen de kans om zich te ontwikkelen en haalde hij 5 certificaten in 6 maanden. Hij groeide door tot systeembeheerder daarna teamleider. Orfeo is echter niet alleen teamleider, maar inspirator voor velen.

 

Ellard de Wolf

Ellard had een leuke baan in de retail maar miste uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Daarom is hij in 2019 het IT Traineeship gaan volgen bij InWork. In korte tijd werd hij Skilled Servicedesk Engineer en nu is hij bezig met zijn HBO ICT diploma terwijl hij werkt bij InWork.

 

Agenda:

17.00 uur: inloop
17.45 uur: diner
18.15 uur: start programma
19.45 uur: afsluiting + borrel

Wat is Check-In?

Check-In is de verzamelnaam van kennissessies en bijeenkomsten van InWork.
Bij InWork houden we niet van stoffige evenementen of saaie lectures. We houden van inspirerende verhalen, reizen en avontuur.
Iedere reis, lang of kort begint met de Check-In.
Bij een Check-In event kan je interessante onderwerpen en sprekers verwachten, waarna je weer helemaal up-to-date bent.
Daarnaast is er altijd gezorgd voor een hapje en een drankje en is er na afloop ruimte om met elkaar na te praten en te netwerken.

 Aanmeldformulier

Meld je aan voor dit event op 29 oktober: