Heb jij je studie afgerond en zoek je naar een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende technici de kans deel te nemen aan het BIM-traineeship. Tijdens het traineeship worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd en leg jij een mooie basis voor de rest van jouw carrière.

Heb jij het traineeship succesvol afgerond, dan ben je verzekerd van een mooie baan als BIM-modelleur.

Groei uit tot BIM-Specialist

Het opleidingstraject

De eerste maand krijg je een interactieve training door onze Autodesk gecertificeerde trainers op ons hoofdkantoor. Dit opleidingstraject bestaat uit 3 delen: software training, technisch inhoudelijke training en gedragstraining. Na deze maand krijg je regelmatig terugkomdagen, om je kennis verder uit te breiden.

Jouw Nieuwe Baan

Na deze maand begint je eerste werkervaring als BIM-modelleur. Je wordt minimaal een jaar gekoppeld aan een ervaren technisch BIM-modelleur, die jou begeleidt in de eerste periode. Het verwerken van data is essentieel in BIM projecten, jouw buddy gaat jou begeleiden in het BIM-proces. Jouw verantwoordelijkheden zijn in grote lijnen: het modelleren van gebouw gebonden installaties, het maken van 3D visualisaties, het maken van berekeningen en het bewaken van ingevoerde data.

Het BIM traject biedt jou…Een mooi start salarisVerzekerd van een vaste baanVolledig betaald drieledig opleidingstraject, inclusief Revit Autodesk certificatenPersoonlijke BegeleidingContinu ontwikkelen door regelmatige terugkomdagen

Wil Jij Deze Kans?

Wij vragen van onze nieuwe collega’s een afgeronde technische opleiding MBO 3/4 of HBO. Daarnaast zoeken wij collega’s met de wil om zelfstandig modelleur te worden, die zich continu verder willen blijven ontwikkelen en die uitsluitend met de nieuwste technieken willen werken.

Jouw Looppad

Groei uit tot BIM-specialist dankzij het twee jaar durende traineeship van InWork. In deze twee jaar ga je intensief aan de slag met verschillende soft- en hardskill trainingen. Na het succesvol afronden van het traject ben jij zelfstandig BIM-modelleur.

ZIJ GINGEN JE VOOR…

“Na 15 jaar AutoCAD tekenen, ben in begonnen aan het BIM traineeship. Revit is de toekomst voor (technisch)modelleren en tekenen. Daarnaast is het natuurlijk helemaal booming bij bedrijven. Als je daar niet in mee gaat, sta je eigenlijk buitenspel. Daarnaast houd ik van grafische dingen; of het nou technisch is of dat ik een Pixar film aan het kijken ben. Als je van grafische dingen houdt is BIM modelleren echt leuk!”

“Zowel vanuit de klant als vanuit InWork krijg ik begeleiding en word ik ondersteund tijdens het traineeship. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Eindelijk ben ik begonnen met mijn droombaan!”

“Het traineeship wordt gegeven met hier en daar wat humor! Ook niet onbelangrijk! Waneer dit traineeship iets voor jou is? Als je enorm veel van techniek houdt en je bijvoorbeeld een opleiding werktuigbouwkunde hebt gedaan, dan sluit dit traject geweldig goed aan!”

CONTACTPERSONEN

Naomi Hatenboer
06 86 846 546
nhatenboer@inwork.nl

Laura van Eden 
06 86 880 934
lvaneden@inwork.nl