Check-In: Werk Slim met BIM – 27-9-2018

Er zijn trends op de werkvloer. Agile, Lean, omdenken of in je eigen kracht staan. In ‘de buitenwereld’ merk je daar soms weinig van. Iets wat we overal gaan zien is BIM. Aan BIM (Building Information Modelling) valt namelijk niet meer te ontkomen bij Bouw-en Installatiebedrijven anno 2018. Het kantoor waarin je werkt, de supermarkt waarin je shopt, de brug waar je overheen rijdt en je nieuwe huis, alles in de nabije toekomst wordt eerst virtueel gemaakt met BIM. Maar waarom eigenlijk, wat is het achterliggende idee? Wat verandert er qua werkwijze en wat zijn de spelregels?

Bas Spaan van BIMpuls® legt op geheel eigen wijze uit wat BIM doet met je bedrijf, de werkwijze en je manier van denken. We gaan op reis door de wondere wereld van onbeperkte mogelijkheden en nieuwe toepassingen.

Heb je geen, weinig of misschien zelfs veel ervaring met BIM? Deze avond is iedereen welkom en brengen we geïnteresseerden samen met het bedrijfsleven.

MELD JE SNEL AAN!

Programma:
17:00 Inloop
17:30 Diner
18:30 Start
21:00 Borrel

Locatie

Johan Huizingalaan 400A
1066 JS Amsterdam

 

Wat is Check-In?

Check-In is de verzamelnaam van kennissessies en bijeenkomsten van InWork.

Bij InWork houden we niet van stoffige evenementen of saaie lectures. We houden van inspirerende verhalen, reizen en avontuur.
Iedere reis, lang of kort begint met de Check-In.

Bij een Check-In event kan je interessante onderwerpen en sprekers verwachten, waarna je weer helemaal up-to-date bent.
Daarnaast is er altijd gezorgd voor een hapje en een drankje en is er na afloop ruimte om met elkaar na te praten en te netwerken.

Bekijk hier de vorige editie van Check-In.

Ik ben erbij!


Diëtaire eisen/allergieën:

Check je spam map als je niks lijkt te ontvangen.